Vakantie is plezier hebben en niet tijd om te herstellen, toch?
17 juli 2022 
in Stress
1 min. leestijd

Vakantie is plezier hebben en niet tijd om te herstellen, toch?

De zomervakantie is bijna voor iedereen begonnen!

Ben jij al op vakantie of ga je nog?

Of pak je een ander moment dit jaar om van je welverdiende vakantie te genieten?

Hoe is dat voor jou? Heb jij last van vakantiestress?

Vorig jaar schreef ik een drieluik over stress vlak voor, tijdens en na de vakantie.

Nu lijkt het of we altijd maar stress hebben over van alles en nog wat, maar feit is wel dat

29% van de werkende Nederlanders zeer vermoeid is en 14% kampt met de verschijnselen van een burn-out.

 (bron: trimbos instituut)

Een beetje spanning kan geen kwaad totdat je er echt last van begint te krijgen. Een paar voorbeelden van stress klachten: hoofdpijn, moe, snel emotioneel, hartkloppingen of snel geïrriteerd. Vaak word je daardoor ook nog eens onzeker of ben je over van alles en nog wat aan het twijfelen. Niet fijn!

Als je daar last van hebt, zijn dat ook de momenten dat je denkt:

"Bijna vakantie! Nog even door en dan eindelijk rust en ontspanning!"

Eigenlijk is dat bizar want vakantie is om plezier te beleven en niet om te herstellen zodat je weer vol goede moed kan gaan werken, toch?

Wil jij weten wat je kan doen om ontspannen op vakantie te gaan en ook heerlijk te genieten van je vakantie?

Hieronder de links naar de 1e twee delen van het drieluik met 2 keer 18 tips om ontspannen op vakantie te gaan en te zijn!

Voor het eerste deel, klik op de volgende link ==> Wat jij vóór de vakantie kan doen voor minder stress zodat jij lekker relaxed op vakantie gaat!

Voor het tweede deel, klik op de volgende link ==> Wat jij tijdens de vakantie kan dóen voor een ontspannen vakantie!

Denk je, leuk Peet die tips. Daar heb ik al een aantal van geprobeerd, maar ik heb meer nodig om lekker in mijn vel de zomer door te komen?

Houd mijn mailing en socials in de gaten want deze week geef ik 5 gratis online kennismakingssessies weg van mijn nieuwste traject "Breakthrough patterns & beliefs" gebaseerd op Touch of Matrix ter waarde van €197,- excl. btw.

Dit is een volledige sessie van 90 minuten waarvoor je voorafgaand een intake-formulier invult.

Heb een mooie zonnige week met momenten puur voor jezelf!

Hartegroet,

Petra

Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven.Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren.Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven!Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan!Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen