Rust in je hoofd, ontspanning in je lijf voelen? Dat je gewoon gelukkig kan zijn in een vol druk leven?

 1. Heb jij het ook zo druk in je hoofd? Niet zo gek hoor ik je denken, want je bent ambitieus, hebt een drukke baan, stuurt mensen aan en met een gezin is er namelijk altijd wel wat aan de hand.
 2. Je weet diep van binnen dat en maar doorgaan niet de oplossing is. Je wordt er niet vrolijker van en ook niet fitter.
 3. Elke ochtend als je opstaat denk je: 'Ik wil dit niet meer, maar toch sta je op en doe je er alles aan om jouw to-do list af te vinken.'
 4. Hoe dan wel? Je hebt van alles geprobeerd: mediteren, weekendje weg en nog veel meer maar tot op heden werkt het niet.
 5. Je ervaart allerlei pijntjes. Fysiek als last van hoofdpijn of stijve nek en schouders maar ook emotioneel als snel huilen of boos. Mentaal merk je dat je veel aan het piekeren bent.
 6. Je bent iemand aan het worden die je helemaal niet wil zijn.
 7. Je wil dolgraag  weer dat de boel op rolletjes loopt en je het gevoel hebt ‘ in control’ te zijn, zakelijk en ook privé.


Herken jij je hierin en wil jij dolgraag veranderen?

Goed natuurlijk om aan de slag te gaan met de oorzaak van jouw stress gerelateerde klachten maar kan je niet wachten om meteen te beginnen?

Dan heb ik iets gaafs voor jou!

Ik heb een minigids geschreven waardoor jij met 14 makkelijke en overal toepasbare tips meer rust in je hoofd ervaart en ontspanning in je lijf!

Is dat wat jij wil?

Klik dan op de button en ontdek!

50%
Vul hieronder je gegevens in
Je krijgt direct toegang
Download mijn gratis waardevolle mini-gids

Het ergste wat je kan overkomen, is dat je geen controle hebt over iets. Als mens is het fijn dat je toch het gevoel hebt dat je bepaalde dingen onder controle hebt!


 • Wat kan jij NU kan doen om rust in jouw systeem te krijgen. Lees en doe de 14  tips om stress of daaraan  gerelateerde klachten te verminderen.
 • Ervaar wat jouw hart voor wijsheid te vertellen heeft aan jou! Leven vanuit je hart maakt alles zoveel makkelijker!
 • De combi hart en mind helpt jou snel en effectief!
 • Ontdek de allermooiste simpele tools om rust in je hoofd en ontspanning in je lijf te creëren.
 • Ontdek wat voor jouw het beste werkt om je lekker in je vel te voelen en maak jouw eigen top 3 acties als de stress jou teveel wordt.
 • GRATIS checklists  en een on-line strategie sessie.
 • Jij kan écht NU gelijk jouw rust in jouw systeem creëren en jouw eigen energieniveau beïnvloeden; doen dus!

Mijn leven als fulltime werkende, studerende moeder en vrouw van heeft dankzij jouw coaching echt een betere en gelukkigere invulling gekregen! Ik heb het gevoel weer in control te zijn door dingen ook los te kunnen laten.. 😘

Kim - Finance Director

Hoe kom jij nu van 'out of control into control'?

Okay, jij wil rust in je hoofd, een relaxet gevoel in je lijf en ‘gewoon’  een bak energie hebben om te kunnen doen wat jij wil doen. Dat je weer ‘in control bent’!

Wie is Petra?

Ik had een drukke ambitieuze baan en moest veel ballen in de lucht houden. Ik ging zelfs zover dat ik hartritmestoornissen kreeg en dat alleen tijdens mijn geliefde sporten. Stoppen was voor mij geen optie. Dat had ik juist nodig om te kunnen ontspannen. Ik was super in het "en maar door gaan". Achteraf gezien, had ik geen grip op mijn leven en was altijd maar aan het rennen, vliegen, vallen en heel snel hup opstaan en weer door! Pilletjes hielpen niet en een derde operatie blijkt voldoende te zijn. In 2017 heb ik het roer omgegooid van manager risk & compliance naar heart & mindset coach en HartZinnig opgericht. Al mijn ervaring en kennis over 'out of control' vraagstukken bij o.a. PwC, KPMG, Rabobank combineer ik met mijn persoonlijke persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.

Mijn hart klopt goed! Ik leef MIJN leven dat helemaal ‘klopt’ voor mij!

Waarom je mijn mini-gids moet downloaden:

 • Jij wil rust in je hoofd, een relaxet gevoel in je lijf en ‘gewoon’ een bak energie hebben om te doen wat jij wil doen, toch? Dat je weer ‘in control bent’!
 • Ontdek dat jij je belangrijkste anti-stress tools altijd bij jou hebt!
 • Jij kan écht NU gelijk jouw energieniveau en dus jouw stressniveau beïnvloeden; doen dus!
 • De eerste stappen naar 'gewoon' gelukkig zijn, ook in een druk vol leven!
 • Een gratis on-line strategie sessie!

null

18 jaar

Expert in 'out of control'

'into in control ' vraagstukken

5 jaar

Heart & Mindset Coach

15+ ervaring

Hart- en hoofdzaken

Wat vertellen klanten over HartZinnig

Ik voel me gelukkiger!
Ik voel me gelukkiger, kilo's lichter en niet meer geleefd! Ik heb meer inzicht in waar ik voor sta en wat mijn kwaliteiten zijn.

Geniva - Jurist & Privacy Officer

Ik heb mijzelf weer op de kaart gezet!

Het was de beste beslissing die ik kon nemen. Petra zorgt er voor dat ik mijzelf weer op de kaart zet, mijn energie op peil breng en mij coacht naar een betere prestatie maar mij ook bij de les houdt.

Haar kennis en betrokkenheid is groot en kwam voor mij op het juiste moment en hoop ik nog lang van te kunnen genieten.

Mariska -  Senior Producer

Ik heb geleerd 'gewoon' te ademen!
Petra heeft mij gemotiveerd en geleerd dat bewegen geen “moetje” is. Ze heeft mijn onwil omgezet in plezier en mij geleerd om "gewoon" te blijven ademen.
Annemieke -Associate
Ik heb mijn grenzen leren bewaken én verleggen!
Of het nu gaat om je grenzen verleggen of je grenzen bewaken, Petra helpt je om de in jouw aanwezige signalen, gevoelens en ervaringen, om te zetten in heldere vervolgstappen en werkt daar vervolgens samen naar toe. 
Sterre - Program manager
Het is alsof een spotlight op mij is aangezet!
“Ik was gewend nogal ‘gewoon of bescheiden’ over mijzelf te denken. Het is als of er met HartZinnig coaching een soort spotlight op mij is aangezet!

Monique - Verpleegkundige

Ik zorg beter voor mijzelf!

Petra heeft me gestimuleerd om stappen te ondernemen, rust gebracht in een roerige tijd en veel inzichten gegeven over mijzelf. Mede dankzij haar zit ik weer lekker in mijn vel, weet ik waar ik voor sta en heb ik stappen ondernomen d.m.v. het luisteren naar mijn hart. 

Ik kan iedereen van harte aanbevelen om met Petra aan de slag te gaan! “

Petra -Stewardess en Coach

Tot hier gekomen?


STOP en kom weer 'in control' van jouw leven!

Rust in je hoofd​​​​, ontspanning in jouw lijf

Download gratis mijn mini-gids: Rust in je hoofd, Ontspanning in je lijf, Gelukkig zijn!

Je weet heel goed wat te doen, maar je krijgt het niet voor elkaar om stress vrijer te leven. Je weet dat je de oorzaken moet aanpakken maar wat kan je NU gelijk doen om rust in jouw systeem te krijgen?

Ik weet dat je een overvolle agenda hebt!

Daarom geen 100 maar 14 duidelijke korte tips over wat jij NU gelijk kan doen om rust in je hoofd te ervaren  en die gejaagdheid uit je lijf te krijgen en weer een stuk 'happier' bent.


P.S: Er is een verschil tussen lezen van de tips en ze daadwerkelijk doen. Heb jij echt last van stress, krijg je het nu niet voor elkaar en kan je wat extra hulp gebruiken? Neem contact met me op voor een gratis online strategie sessie.

 Ik help je graag zo snel mogelijk weer echt jezelf te zijn, zodat jij jouw leven leeft dat helemaal klopt voor jou!

50%
Vul hieronder je gegevens in
Je krijgt direct toegang
Yes,  verstuur mij die mini-gids voor Rust in mijn hoofd en lijf
Veertien tips voor rust in jouw systeem en gelukkig zijn in een druk vol leven