Vastgelopen? Ik help je graag!


De eerste stap is het spannendst. Dat is niet zo gek! Je wil heel graag anders. Af van die stress, (wedstrijd)spanning die je verlamt en er voor zorgt dat jij jezelf elke kleer teleurstelt en je het regelmatig niet meer ziet zetten. Je elke keer weer preppen en zorgen dat je weer klaar bent voor de volgende (wedstrijd)dag. Je hebt er geen energie meer voor. Je weet niet meer wat te doen. Een ding weet je wel: Dit moet anders! Ik wil plezier, ik wil er voor gaan. Ik wil alles uit mijn lijf en leven halen wat er in zit. Op dat punt sta je en jouw brein denkt: 'Dit is onbekend en dat gaan we dus niet doen.' Je voelt je daardoor onzeker, onrustig en begint te piekeren. Moet ik het nou wel doen of niet?. Dat is normaal! Jouw systeem wil graag alles bij het oude vertrouwde laten want dat is bekend en kost dus geen energie. Ondanks dat jij weet dat een nieuwe stap veel beter en gezonder voor jou is!


Wat gaat HartZinnig coaching jou brengen?


Ik help je in beweging. Die stappen te zetten die kloppen voor jou! Zodat jij zonder negatieve stress, die TOP prestaties neerzet en met heel veel plezier! Dat je 'in control' bent van jouw leven! Heb jij al van alles geprobeerd maar lukt het je niet.. Wil jij heel graag uit die rat-race komen? Stoppen met rennen en vliegen en maar doorgaan. Eindelijk stoppen met het negeren van de signalen van jouw lijf? Wil jij doen waar jij blij van wordt? Echt alles is mogelijk, als jij er in durft te geloven!

Meer weten? Contact me.

Vul je gegevens in, dan bel ik je om vrijblijvend te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Of stuur me een mail naar petra@hartzinnig.nl of een appbericht naar +31 6 15 37 21 75


Volg HartZinnig op social media voor inspirerende blogs en aanbiedingen.Bel mij voor een kennismaking

Boek Online

Het Transformatie UUR inplannen kan heel makkelijk.
Deze sessies vinden live plaats in Assendelft of in 't Twikse online via Teams of telefoon.

Problemen bij het online plannen of heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier hiernaast en dan neem ik contact met je op.

Contactgegevens

Contactinformatie
HartZinnig coaching advies training
JM van der Meystraat 77
1567 GC Assendelft
petra@hartzinnig.nl
0615372175
BTW nummer: NL002103149B21
KvK nummer: 67734200
Tweede adres
Coach locatie - Studio van Hout
Dorpsstraat 42
1121 BX Landsmeer
petra@hartzinnig.nl
0615372175

 

Of vind ons op social media

ENERGIE | VRIJHEID |ZELFGELOOF | ZELFVERTROUWEN | ZELFLIEFDE

Wil jij af van stress in jouw lijf en direct aan de slag?