Your journey

to your next destination in life...


Maak de reis door je lichaam met je hoofd én je hart en kom uit op de bestemming van je dromen.

Neem afscheid van:

Stress

Naar een ontspannen lichaam, waarin jij je energiek en blij voelt.


Oude patronen

Dit keer lukt het je om dié verandering die jij heel graag wilt voor elkaar te krijgen.

Blokkerende gedachten

Zeg definitief gedag tegen die vervelende stemmetjes in je hoofd.


Met de Touch of Matrix methode

Eigenlijk moet je het ervaren, deze methode is niet echt met woorden te beschrijven. En toch, hierbij mijn poging!

Touch of Matrix is een magische, snelle, diepwerkende en doeltreffende bewustzijnsmethode gebaseerd op kwantumfysica, wet van de aantrekkingskracht en ook o.a. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), systemisch werken. Het kan de verbinding met jouw essentie, jouw ware ik, herstellen, de lagen van conditionering en overlevingsmechanismen bewust maken. Vanuit het bewust zijn kunnen deze losgelaten worden.

Je kunt het zien als het updaten van jouw harde schijf, zoals bij een computer. Oude programma’s en virussen worden verwijderd en nieuwe zinvolle programma’s worden geïnstalleerd.

Enorm breed inzetbaar, de mogelijkheden heel divers. Blokkades, beperkende gedachten en overtuigingen (patronen) worden bewust gemaakt. Je werkt aan de oorzaak van klachten, trauma's, patronen en blokkades en dat zonder alles opnieuw te moeten herbeleven of de oorzaken te kennen.

Beperkende patronen (programma's) komen in beweging en worden vanzelf bewust, worden los gelaten waardoor verandering ontstaat. Met Touch of Matrix werk je op vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Op al deze niveaus kunnen positieve veranderingen ontstaan.

Hierdoor ervaar je onder andere: meer vrijheid, zelfvertrouwen, energie, rust in je hoofd, positieve mindset, meer balans, lekkerder in je vel, meer gezondheid, zelfliefde en kracht om jouw eigen leven te leven waar je van houdt ❤️!

Voordelen van Touch of Matrix

  • Je laat blokkades los en maakt ruimte voor persoonlijke groei
  • Je laat beperkende gedachten los
  • Je vermindert stress en angst
  • Je vindt innerlijke rust en balans
  • Je ervaart een betere gezondheid

Gedurende je reis

Doorbreken van patronen

Loslaten van niet dienende patronen (ook waar je geen weet van hebt) zodat jouw verleden niet jouw toekomst bepaalt. Jij maakt ruimte op jouw persoonlijke harde schijf; een opgeruimd gevoel. Klaar voor de volgende stappen!
stralend-en-vol-vertrwouwen

Matching frequenties

Jij laat los wat je belemmert en trekt aan wat jij graag wil! Bewust stappen in die frequentie, vibe die bij jouw (hart)doelen past. Jij maakt bewuste keuzes die goed zijn voor jou, zonder schuldgevoel en handelt daar naar. You are in charge, van jouw energie, jouw leven!

Licht en makkelijk

Je hoeft niet alles te weten en herinneringen hoeven ook niet opnieuw doorleefd te worden. Een Touch of Matrix sessie is makkelijk en licht maar blijvend en diepgaand op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik, Petra vlieg dolgraag met je mee.

Petra, Heart & Mind Coach - founder HartZinnig

Drs. Petra Muller RC CCP

Wie ben ik? Mijn naam is Petra en ik ben een geboren en getogen Zaanse. Ik vind het heerlijk om op avontuur te gaan. Ik ben moeder van 2 puberjongens en verloofde van Joost. Mijn visie is: the purpose of life is to be happy! Ik ben dol op bewegen, fysiek en mentaal. Mijn hart is mijn kompas. Dat klinkt heel cliche maar jarenlang heb ik last gehad van hartrtimetstoornissen en dat alleen tijdens  het sporten en dat was en is echt mijn uitlaatklep. Inmiddels klopt mijn hart supergoed en heeft mijn hart avontuur ervoor gezorgd dat ik heb leren luisteren naar mijn hart. Super spannend om stappen te zetten die anders zijn dan 'normaal' en al mijn ervaring en kennis stop ik in HartZinnig coaching en mijn werk als hoofd corporate control bij een woningcorporatie. Ja, je leest het goed! ik combineer mijn passies. Mensen en bedrijven helpen bij het 'in control' komen en blijven en dat hun dromen, verlangens, doelen of plannen (hoe je het noemen wil) uitkomen.

Wist je dat 97% wat we doen onbewust is en slechts 3% bewust?


Dan is het niet zo gek dat veranderen op wat voor gebied dan ook best lastig is. Tijdens deze reis gaan we vooral met het onbewuste stuk aan de slag. Jij wordt je bewust wat jou niet meer dient en dat transformeer jij naar wat jij op dit moment nodig hebt. Dat wat jij dolgraag wilt! Wat jouw hart jou ingeeft!

Inmiddels heb ik al trots vele reizen mogen begeleiden, lees hier wat van de ervaringen:

Op zoek naar een coach kwam ik op de website van Hartzinnig terecht, lezend en scrollend door de teksten kreeg ik een warm gevoel vanbinnen. Ik voelde vertrouwen en kreeg het gevoel dat Petra mijn ‘probleem’ kon helpen oplossen. Haar persoonlijke verhaal raakte mij en ik voelde een sterke connectie na onze kennismaking. Petra’s goede energie prikkelde mij en ik wist, dié energie wil ik ook weer. Daar struggelde ik namelijk mee. Ooit was ik zo’n spontaan en energiek persoon en toen was ik vooral moe en had elke dag te weinig uren. Twijfels had ik daarom ook niet echt, ik keek er vooral naar uit om zo snel mogelijk te beginnen. Nu ik het traject heb afgerond ben ik een heel ander persoon dan toen ik begon. Ja ik ben weer die energieke vrouw, maar op nog zo veel andere vlakken een vernieuwde versie van mezelf. Mijn kijk op het leven en wat ik allemaal wel én niet ‘moet doen’ is veranderd naar wat ik wil doen. Doordat ik leef of ik al in de gewenste situatie ben, trek ik de juiste personen aan en geniet ik er al van. Dit had ik van tevoren niet kunnen voorstellen, maar ik ben Petra ontzettend dankbaar!
Stoney Peters - ondernemer

Lieve Petra, sky high in de frequentie zat ik na mijn eerste Doorbraak sessie - de Touch of Matrix behandeling. Ik voelde me zo blij en gelukkig 💛! De behandeling heeft veel bij me in beweging gezet. Ik durf te staan voor wat ik wil, mezelf uit te spreken en mijn grenzen aan te geven. Het contact met mijn leidinggevende is hier ontzettend door verbeterd en er gebeuren mooie dingen op werkgebied. Dank je wel voor je luisterend oor, geduld en begeleiding. Magic it is 🪄✨

Amy - Tax Manager
Droom je mooiste leven

Your Journey

Kies voor Touch of Matrix en ontdek een nieuwe benadering voor persoonlijke groei en welzijn. Ervaar de transformatie en bevrijd jezelf van beperkingen, blokkades om je ware potentieel te omarmen!


Dit is alles wat je krijgt:

  • Totaal 6 sessies
  • 4 reguliere sessies, 1 online power sessie
  • Een persoonlijke audio sessie voor support tussen de sessies
  • Tussentijdse support (bel/app) voor vragen, advies en feedback met reactie binnen 24 uur


Investering coaching face-to-face €1427,- excl. btw

Online coaching traject €1197,- excl. btw

Transformerende ervaring

Touch of Matrix gaat verder dan traditionele therapieën; het is een transformerende ervaring die de kracht van woorden en energetische transformatie combineert. Het herstelt de harmonie tussen lichaam, geest en ziel door blokkades en oude patronen op te ruimen, waardoor diepgaande transformatie op alle niveaus van jouw ZIJN mogelijk wordt.

Vind innerlijke rust en balans

Of je nu worstelt met spanningen in je lijf, pijn, of opgekropte emoties, Touch of Matrix biedt verlichting zonder de noodzaak van uitgebreide gesprekken. Je hoeft niet alles tot in detail te weten. Dat klinkt misschien gek uit mijn mond als registercontroller, maar besef dat we 97% onbewust doen en 3% bewust en dat we daarvan maar een fractie weten! Het is een magische snelle diepwerkende bewustzijnsmethode. Jij brengt energie in beweging in (on)bewuste lagen en het helingsproces wordt geactiveerd. Met Touch of Matrix geeft jij je helemaal over aan je lichaam en laat je je verwonderen door wat jouw systeem en zelfhelende vermogen kan!