Reflecteren tijdens de vakantie: 5 vragen om de balans op te maken
27 juli 2022 
in Stress
1 min. leestijd

Reflecteren tijdens de vakantie: 5 vragen om de balans op te maken

De zomervakantie .

De helft van het jaar zit erop!

Tijd om de balans op te maken.

Vaak is de vakantie het moment om terug te kijken op de afgelopen periode en vooruit te kijken.

Ikzelf doe dat ook. Elk kwartaal heb ik een reflectiemoment in mijn agenda staan en zo dus ook één in de zomer.

Nieuwe ideeën komen naar boven borrelen en (opnieuw) worden voornemens gemaakt!*

Tijdens zo een moment, stel ik mijzelf de volgende 5 reflectie vragen**:

1-     Hoe gaat het met mij? Deze vraag stel ik eerst in het algemeen en dan specifiek aan mijn hart: Lief hart van mij, hoe gaat het met je?

2-     Waar krijg ik energie van en ook niet?

3-     Wat levert resultaten (energie, joy, plezier, geld etc.) op?

4-     Wat gaat goed én wat wil ik graag anders?

5-     Welke mensen zijn belangrijk voor mij en geef ik hen genoeg aandacht?

Ik ben benieuwd welke inzichten je krijgt. Welke vragen stel jij?

Staan er nieuwe punten op je lijstje en/ of staan er oude bekenden bij?

Als je ziet dat je al langere tijd energie slurpers op je lijstje hebt staan, waar je maar niet van af komt. Of al heel lang graag iets anders wil en al van alles hebt geprobeerd maar het toch niet voor elkaar krijgt?

Laat het me weten door te reageren op dit bericht!

Omdat het vakantie is geef ik namelijk nog eens 5 gratis Breakthrough patterns & beliefs sessies weg, zodat als de vakantie straks voorbij is, je gelijk zonder ballast met jouw goede voornemens aan de slag kan gaan!

*Mijn nieuwste traject "Breakthrough patterns & beliefs" is gebaseerd op Touch of Matrix. Een kennismakingssessie Breakthrough is een volledige sessie van 90 minuten waarvoor je voorafgaand een intake-formulier invult. De eerste week van september vindt de lancering plaats van dit nieuwe traject!

**Deze vragen komen uit het blog ==> Wat jij tijdens de vakantie kan dóen voor een ontspannen vakantie! Met nog eens 17 tips.

Geniet van de zomer en een mooi reflectiemoment voor jezelf!

Hartegroet,

Petra

P.S.: Ga je nog op vakantie? Klik op de volgende link  voor 2 x 9 tips ==> Wat jij vóór de vakantie kan doen voor minder stress zodat jij lekker relaxed op vakantie gaat!


Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven. Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren. Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven! Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan! Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica. Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen