Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn!

De trajecten voor meer energie, rust, vrijheid en plezier

zodat jij weer kan presteren op topsport niveau!

Klaar voor de start?

Jij hebt de regie, rust in je hoofd en jouw energiemanagement is in orde. Jij bent 'in control'! 

Hoe zou dat zijn?

Voor drukke ambitieuze professionals, die 'topsport' bedrijven. De topsporters zelf en leidinggevenden die door het 'moeten-moeten' en maar doorgaan verkrampen en daardoor zichzelf blokkeren en 'topprestaties' uitblijven. Stress en daaraan gerelateerde klachten verlagen ook nog eens enorm jouw immuunsysteem met alle gevolgen van dien.

Ik begeleid jou die destructieve patronen te doorbreken zodat jij relaxed met de juiste mindset jouw (sport)leven kan leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren. 

Op zo een manier dat jij topprestaties levert, genoeg energie hebt, vrij en lekker in je vel voelt. Met met werk, spor en privé.

Ik zet jou in beweging op vier energie niveaus: mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek. Die laatste als dat nodig is. Het kan ook zijn dat ik jouw tijdelijke rempedaal ben.

Ik coach één op één, in teams bij persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, verandertrajecten en (persoonlijk) risicomanagement.


  EEN KLOPPEND HART, KLOPPEND HOOFD, KLOPPEND LIJF, KLOPPEND LEVEN !    

Werken met Petra

Your Journey

Een overvol hoofd, jouw mind die overuren maakt? Onzeker, moe, ongelukkig, angstig, niet meer weten wat te doen?

Patronen, blokkades doorbreken, verbindingen opschonen of herstellen zonder de diepte in te gaan en alles op te rakelen?

Move into Flow

Het transformatie traject van HartZinnig

Klik op de button hieronder voor alle informatie over dit traject!