Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn!

De trajecten voor meer energie, rust, vrijheid en plezier

Klaar voor de start?

HartZinnig biedt de meest impactvolle positieve verander programma's aan zodat jij, jouw bedrijf, jouw werk voor altijd 'lekker in je vel' zit.

Jij hebt de regie, rust in je hoofd en jouw energiemanagement is in orde. Jij bent 'in control'!

Voor drukke ambitieuze vrouwelijke professionals, die last hebben van stress en daaraan gerelateerde klachten. Weten dat anders doen beter is en toch maar door gaan in die rat-race. Je hebt van alles en nog wat geprobeerd om je weer goed in hun vel te voelen. Even lukt het en dan toch val je weer terug in je oude gewoontes. Niet zo gek! Jouw brein houdt niet van veranderingen en probeert je om de tuin te leiden zodat alles bij het oude bekende blijft. Dus geen gevaar. Althans dat denkt jouw brein.


Individuele coaching, in teams bij persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, verandertrajecten en (persoonlijk) risicomanagement.

HartZinnig zet jou mentaal & fysiek in beweging! We gaan naar buiten, in de natuur! Elk traject begint bij de essentie: Wie wil jij? Wat zegt de wijsheid van jouw hart?

Mijn visie: Jij bent gelukkig aan het leven in plaats van overleven of naleven!


  EEN KLOPPEND HART, KLOPPEND HOOFD, KLOPPEND LIJF, KLOPPEND LEVEN ZONDER STRESS    

Onze HartZinnig trajecten

Goed voor jezelf zorgen!

Geen stress, wel rust en ontspanning!

Wil jij beter voor jezelf zorgen, meer vrijheid en minder stress? Uit die dagelijkse rat-race komen, niet continue alle ballen in de lucht houden en zo moe zijn van jezelf? Kunnen ontspannen en dan ook zonder schuldgevoel?

Vind je het fijn om persoonlijk daarin te worden begeleid met de volle aandacht voor jou?

Yes, jouw droombaan!

De baan waar jij blij van wordt!

Hart en Hard werken, met een 't' en een 'd'

Zit je al een tijdje te piekeren over je werk? Je hebt het niet helemaal naar je zin, maar wat dan wel? Je bent er ooit ingerold. Wat wil je eigenlijk, waar word jij blij van? Waar is dan die leuke job voor mij? Of ben je werkzoekende?

Wil jij geïnspireerd worden door een enthousiasmerende coach?

Wat anderen over HartZinnig zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik voel me gelukkiger!
Ik voel me gelukkiger, kilo's lichter en niet meer geleefd! Ik heb meer inzicht in waar ik voor sta en wat mijn kwaliteiten zijn.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik zorg veel beter voor mijzelf!
Petra straalt een fijne energie uit. Door het coachingstraject zorg ik veel beter voor mijzelf. Hierdoor ben ik meer tevreden over de dingen die ik doe en bereikt heb en vind ik het veel minder belangrijk wat de buitenwereld daar van vind. Ik begrijp veel beter waar bepaald gedrag of gevoelens vandaan komen en kan dat veel beter in perspectief plaatsen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het is als of er een soort spotlight op mij is aangezet!

Dit coaching traject heeft mij ontzettend geholpen om mijn persoonlijke kwaliteiten te (her)ontdekken en te (her) waarderen. Daarom sta ik weer meer zelfverzekerd in het leven. Alle gesprekken en bijbehorende opdrachten sloten goed op elkaar aan en waren persoonlijk afgestemd op mijn situatie. 

Petra beschikt over veel kennis en ervaring op vele gebieden en kon mij van de nodige informatie voorzien en mij aansporen om er zelf verder naar op zoek te gaan voor verdieping

Ms. Nameless
Add Your Stars