Transformatie UUR

Op een simpele lichte manier blokkades, patronen loslaten waardoor ruimte ontstaat voor positieve veranderingen: meer energie, meer rust, meer vrijheid

Doorbreken van patronen

Loslaten van niet dienende patronen (ook waar je geen weet van hebt) zodat jouw verleden niet jouw toekomst bepaalt. Jij maakt ruimte op jouw persoonlijke harde schijf; een opgeruimd gevoel. Klaar voor de volgende stappen!

stralend-en-vol-vertrwouwen

Matching frequenties

Jij laat los wat je belemmert en trekt aan wat jij graag wil!

Bewust stappen in de vibe die bij jouw (hart)doelen past. Jij maakt bewuste keuzes die goed zijn voor jou, zonder schuldgevoel en handelt daar naar. You are in charge, van jouw energie!

Leuk werk

Licht en makkelijk

Je hoeft niet alles te weten en herinneringen hoeven ook niet opnieuw doorleefd te worden.

De Touch of Matrix sessie is makkelijk en licht maar blijvend en diepgaand op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

97% doen we onbewust en 3% doen we bewust

Dan is het niet zo gek dat veranderen op wat voor gebied dan ook best lastig is.

We gaan vooral met dit onbewuste stuk aan de slag.

Bewust laten worden wat jou niet meer dient en dat transformeren naar wat jij op dit moment nodig hebt. Dat wat jij dolgraag wil! Jouw hart jou ingeeft!


Wil jij heel graag anders maar lukt het maar niet?

Herken jij dit?

Je bent ambitieus en je hebt een goede baan*, maar je zit niet lekker in je vel. Je bent  vooral heel moe en hebt last van stress , spanning in je lijf en heel eerlijk voel jij je niet happy.

 • Je wil graag anders omdat jij weet dat het beter voor jou is. Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt je niet om die verandering die jij heel graag wil voor elkaar te krijgen. Even gaat het goed en dan val je toch weer terug in jouw oude niet helpende patronen.
 • Gedachten die steeds herhalen en of gevoelens zitten jou de weg. Zij blokkeren jou te leven zoals jij graag wil!
 • Jij twijfelt omdat jij weet hoe het zit. Je hebt immers al meer zelfonderzoek gedaan en je bent je echt wel bewust van jouw beren, blokkades op de weg of toch niet?
 • Wat is het toch dat het niet altijd makkelijk is om blijvende veranderingen te realiseren? Ben jij dan iemand die het niet kan? Nee, toch? Vervolgens ga je nog harder je best doen. Ongemerkt val je terug in je oude patronen en dat is juist wat je niet wil…
 • De twijfel en onzekerheid slaat toe. Wat wil ik nu eigenlijk? Je bent van de ene in de andere baan gerold. Maar is dit het nu qua werk?
 • Een of meerdere levensvragen spelen een rol. Jij wil ook daar graag die positieve verandering: gezondheid, jouw lijf | (zelf)liefde | gezinssituatie | geld | sociale omgeving | persoonlijke groei | zingeving, levensdoel
 • Als je dan beseft: Ik wil echt anders, waar dan wél te beginnen? En ... hoe houd je dan deze keer wel vol?


*Die baan kan ook zijn het bedrijven van topsport. Door druk, spanning en of beperkende gedachten kan jij jezelf blokkeren waardoor prestaties, juist als het moet, uitblijven en de druk alleen maar groter wordt. Of dat je kampt met blessures.

Is dit nu echt wat jij wil? Je twijfelt en weet niet goed wat te doen.

Als je heel eerlijk bent. Zie jij een of meerdere van deze thema's of issues bij jezelf?

Hoe zou het zijn als het wél lukt?

Dat je lekker in je vel zit? Energiek en fit voelt? Weet wat jij wil? Doet wat jij superleuk vindt? Dat waarvan je bijna niet durft te dromen echt mogelijk is?

Je weet nog niet zo goed wat te doen. 

Je twijfelt maar je weet ook dat het zo echt niet langer kan!

Begin vandaag met jouw eerste nieuwe stap!

Boek één transformatie sessie en ervaar dat al één simpele stap een enorme verandering teweeg kan brengen.

Wat klanten over 'Transformatie UUR' zeggen

Lieve Petra,

Sky high in de frequentie zat ik na mijn eerste Doorbraak sessie - de Touch of Matrix behandeling. Ik voelde me zo blij en gelukkig 💛! De behandeling heeft veel bij me in beweging gezet. Ik durf te staan voor wat ik wil, mezelf uit te spreken en mijn grenzen aan te geven. Het contact met mijn leidinggevende is hier ontzettend door verbeterd en er gebeuren mooie dingen op werkgebied. Dank je wel voor je luisterend oor, geduld en begeleiding. Magic it is 🪄✨

Amy - Tax Manager

Ik durf het bijna niet te zeggen omdat ik het haast niet kan geloven. Je weet hoe ontzettend moe ik was en na 1 sessie is zo ontzettend veel gebeurd! Mijn energieniveau is veel hoger en ik voel me veel meer zelfverzekerd.

Kelly - Online marketeer

Transformatie UUR

Op locatie / Online

€197

 • Voor de sessie ontvang je een vragen formulier. Op het moment dat je over deze vragen begint na te denken, start de transformatie al!
 • Je ontvangt een volledige Touch of Matrix behandeling.
 • Focus op één klacht, issue, een bepaald thema waar je mee kampt. Daarmee komt van alles in beweging.
 • Sessie op locatie vindt plaats in Koog aan de Zaan of Landsmeer
 • Op locatie of Online maakt geen verschil. Vind je het niet fijn om te reizen of is de locatie te ver. Boek gerust een online sessie.
 • Online sessie is via Teams of telefoon.
 • De sessie heet transformatie UUR maar houd rekening met vijf kwartier.
 • Het transformatie UUR kan je na betaling zelf boeken in de HartZinnig agenda of stuur een what's app.
 • Na de sessie what's app support voor vragen, advies of feedback.
 • Mocht je hierna voor een traject gaan, dan wordt deze investering in mindering gebracht.

*Particulier is inclusief btw en zakelijk is exclusief btw.

Touch of Matrix

Het transformatie UUR is volledig gebaseerd op Touch of Matrix. Eigenlijk moet je het ervaren, met woorden is deze methode niet echt te beschrijven. En toch, hierbij mijn poging!

Touch of Matrix is een magische, snelle, diepwerkende en doeltreffende bewustzijnsmethode gebaseerd op kwantumfysica, wet van de aantrekkingskracht en ook o.a. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), systemisch werken. Het kan de verbinding met jouw essentie, jouw ware ik, herstellen, de lagen van conditionering en overlevingsmechanismen bewust maken. Vanuit het bewust zijn kunnen deze losgelaten worden.

Je kunt het zien als het updaten van jouw harde schijf, zoals bij een computer. Oude programma’s en virussen worden verwijderd en nieuwe zinvolle programma’s worden geïnstalleerd.

Enorm breed inzetbaar, de mogelijkheden zijn zeer divers. Blokkades, beperkende gedachten en overtuigingen (patronen) worden bewust gemaakt. Je werkt aan de oorzaak van klachten, patronen en blokkades en dat zonder alles opnieuw te moeten herbeleven of de oorzaken te kennen.

Beperkende patronen (programma's) komen in beweging en worden vanzelf bewust, worden los gelaten waardoor verandering ontstaat. Met Touch of Matrix werk je op vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Op al deze niveaus kunnen er positieve veranderingen ontstaan.

Hierdoor ervaar je onder andere: meer vrijheid, zelfvertrouwen, energie, rust in je hoofd, positieve mindset, meer balans, lekkerder in je vel, meer gezondheid, zelfliefde en kracht om jouw eigen leven te leven ❤️!

Ja, ik wil dolgraag die eerste stap zetten naar 'control' in mijn leven!