Petra, ik weet het allemaal wel, maar toch doe ik het niet.

'Leuk, jouw mini-gids. Daar staan echt wel een paar tips in die ik nog niet heb geprobeerd maar verder zijn het ‘ojaatjes’.'

Ik hoor mijzelf zeggen: "Interessant en toch vond iets in jou het nodig om deze tips te lezen."Wat is het toch dat jij echt wel weet wat te doen en het toch niet doet?"

Welke stap zet jij nu?


Laat je het bij het weten en eventueel die reminders of is het nu echt tijd om te gaan doen? Zodat je net als ik doet wat ‘klopt’ voor jou? Rust in je hoofd creëert, ontspanning hebt in je lijf en het leven leeft wat jij dolgraag wil?

Anders doen is ook lastig. Je brein sputtert tegen bij veranderingen en je ego vindt er ook van alles van.

Weet je?
Ik ga je helpen met mijn mini-programma ontwikkelt 'STOP met sjezen'! Zodat jij niet alleen maar leest, denkt en of voelt maar echt gaat doen!

mini-programma STOP met sjezen 

Wat gaan we doen?

werkstress

Zeg STOP, tegen al die 'ja-maren'

  • Jij ontvang 14 dagen een mail met een link naar de HartZinnig community waarin ik elke dag in-tune op de tip van de dag met een opdracht.
  • Aan het einde van de dag deel je daar jouw ervaring. Zo ga je écht doen! Als je wil kan dat anoniem. 
  • Vragen die je hebt, kan jij naar mij mailen maar mooier nog ook in de online omgeving stellen. Veel mensen hebben dezelfde vragen en zo helpen we elkaar.
  • Iedere dag krijg je antwoord op al je vragen.
  • Het mini-programma wordt dagelijks gepubliceerd in de community waar je nog een jaar lang toegang tot hebt.
  • Doe je een traject bij HartZinnig dan krijg je dit mini-programma gratis.

Waarschijnlijk denk je nu: "Ja, maar ik heb al zo weinig tijd en dan moet ik dit ook nog doen?!"

Weet je het gekke is, dat als jij weer rust hebt in je hoofd en ontspanning in je lijf jij veel meer kan doen dan als dat je nu in de kramp zit. Dus zeg: "Stop!" Tegen al die stemmetjes in je hoofd.

Schrijf je in voor het mini-programma 'STOP met sjezen!' en klik op de link.
Je kan altijd later instappen en het miniprogramma blijft een jaar beschikbaar vanaf moment van aankoop.

De prijs is een no-brainer. De aanschaf is €47,- in februari 2023. Dat is iets meer dan 1,- per dag! In maart gaat de prijs omhoog!

Nog steeds een paar ‘ja, maren’ die in je hoofd schieten? Ik hoef je vast niet uit te leggen dat als je hetzelfde blijft doen, steeds meer van hetzelfde krijgt.