Drie tips om te denken en voelen WAT WIL IK in 2023?
04 januari 2023 
3 min. leestijd

Drie tips om te denken en voelen WAT WIL IK in 2023?

Ik wens jou een magisch 2023 met heel veel liefde, joy en energie!

  Energie zodat je genoeg power in je hebt om te doen wat jij dolgraag wil doen

  Energie die zorgt dat je loslaat wat jou belemmert

  Energie zodat jij focust op jouw doelen, verlangens of wensen (hoe jij dat noemen wil)


Wat zijn jouw wensen voor dit jaar?

Heb jij de tijd genomen om te reflecteren, te denken en te voelen over 2022 en nieuwe plannen te maken voor 2023?
Wilde je wel maar was je zo superdruk met van alles en nog wat en het moment dat je het graag wilde doen kwam er weer wat anders tussendoor. Het maakt ook niet uit wat de reden is.

Herkenbaar?

Dat je van alles anders wil omdat je weet dat het je gaat helpen meer rust te krijgen of focus. Toch is er altijd weer iets anders wat de prioriteit schijnt te hebben…

Ik ga je helpen!

In deze blog vind je drie waardevolle tips om te denken en vooral te voelen: “WAT WIL IK IN 2023?”

  1. Durf te dromen!

Zorg dat je niet gestoord wordt, zet rustige muziek op, sluit je ogen en haal rustig een paar keer adem. Voel vervolgens bij elke ademhaling je hart en vraag waar jouw hart behoefte aan heeft. Wat heeft jouw hart nodig? Stel je voor dat je voor een deur staat en als jij die deur opent ben jij in jouw droomwereld. Jij bent de versie die jij dolgraag wilt zijn. Geld is geen belemmering! Alles kan, je hebt alle mogelijkheden tot je beschikking om te worden of zijn wie jij bent met al jouw verlangens en wensen. Dus geen beperkingen in tijd, geld, in mensen of wat dan ook. Blijf je gedachten stretchen want waarvan je in eerste instantie dacht: dit is echt onmogelijk vind jouw brein dan helemaal zo gek nog niet.

2. Wat belemmert jou? Een waardevolle terugblik naar 2022. 

Geef antwoord op deze vier korte vragen:

- Wat kost energie?

- Wat geeft energie?

- Wat kost geld en levert weinig resultaten op?

 - Wat kost geld en levert resultaten op?

Beantwoord hierna de vraag: Wat wil "IK" Toevoegen, Verbeteren en Verwijderen het komende jaar?

3. Omring je met mensen die jou ‘upliften’

Je hebt je dromen nu opgeschreven maar uitspreken naar jezelf en naar anderen is nog krachtiger. Omring je met mensen die jouw 'supporten' en ‘upliften'. Voel van wie kreeg ik energie en van wie niet?

Afgelopen 10 jaar heb ik een wonderbaarlijke reis gemaakt door mijn hart. Inmiddels klopt zij zoals het hoort en doe ik waar ik blij van word en waar mijn hart en ik behoefte aan hebben.

Het allerbelangrijkste is heb jezelf lief, vind jezelf super waardevol, heb vertrouwen én geloof in jezelf!

Vind je dat nog best lastig en blijf je doorsjezen en jezelf wegcijferen ondanks dat je supermoe bent en heel eerlijk ook niet echt happy?

Ik wil jou daar graag bij helpen!

Ik weet dat je tijd kostbaar is maar deze tijdsinvestering ga je meer dan dubbel terugverdienen!

Optie 1: Transformatie UUR 

I.p.v. €147 betaal je t/m 10 januari €67 voor online ==> link transformatie UUR | Online Gebruik kortingscode: MAGIC2023
I.p.v. €197 betaal je t/m 10 januari €97 voor op locatie ==> link transformatie UUR | Op locatie Gebruik kortingscode: MAGIC2023LIVE

De allereerste stap is vaak het moeilijkst maar in een uur is namelijk zo ontzettend veel mogelijk!
Dat klinkt wellicht raar, want ik hoor je denken: “Een verandering duurt toch minstens 30 dagen en anderen hebben het zelfs over 90 dagen! Enneh, als het dan lukt hoe zorg je er dan voor dat het blijft want regelmatig beland ik toch weer in mijn oude patroon.” Ja, dat klopt en ergens is het ook onze overtuiging dat een blijvende verandering veel energie kost. Ja, toch?

Wat houdt het transformatie-UUR in?

Het uur is 90 minuten! We beginnen eerst met een kennismaking en nemen het intake formulier door dat je van tevoren digitaal hebt ingevuld. We focussen op één klacht, issue, een bepaald thema waar je mee kampt. Je wilt er heel graag vanaf, het opgelost hebben maar het lukt niet. Iets in jou blokkeert jou, maar je weet niet wat.

Het is fascinerend hoe body en mind met elkaar zijn verbonden. Het kan zijn dat fysieke ongemakken een emotionele of mentale oorzaak hebben.

Hetzelfde kan gelden voor bepaalde thema's waar jij tegenaan loopt. Immers alles en iedereen is met elkaar verbonden.

Het transformatie UUR is een eerste kennismaking én jouw eerste stap naar meer rust, energie en balans in jouw leven!

Meld je nu snel aan. Deze actie is geldig tot en met 10 januari 23.59.

Optie 2: Move your Mind
Wil je echt heel graag anders? Jij weet ook: “Er verandert niets als ik niet verander!”
Jouw belemmerende stukken achter je laten? Jouw patronen ombuigen?
Past dat bij de besluiten en wensen die jij voor 2023 hebt genomen?
Dan raad ik je mijn traject Move your Mind aan, volledig gebaseerd op Touch of Matrix.
Waar bestaat Move your Mind uit? Klik op de link!

Optie 3: Move into Flow 
Dit is het transformatietraject van HartZinnig! Een half jaar lang gaan we samen 1 op 1 aan de slag. Het is Move your Mind in het kwadraat met tussentijdse opdrachten en oefeningen en tussendoor support. Klik op de link voor alle informatie over dit traject!
Meer weten? klik op de volgende link! ==> Alle ins & outs over Move into Flow

Gun jij jezelf het beste? Dat wat jij heel graag wil!

Harte-groet,

Petra

Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven.Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren.Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven!Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan!Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen