Van Dromen naar Daadwerkelijk Doen: 10 Tools voor Jouw Ongelofelijke Jaar in 2024
05 januari 2024 
in Stress
3 min. leestijd

Van Dromen naar Daadwerkelijk Doen: 10 Tools voor Jouw Ongelofelijke Jaar in 2024

YES, YOU DID IT!!

Dat is wat jij jezelf hoort zeggen op 31 december 2024.

Supertof! Wat je zo graag, al heel lang wenste, is je gelukt!

Hoe?

Begin 2024 vertelde jij tegen jezelf het volgende verhaal:

  • Jij bent iemand die de fase van twijfelen voorbij is.
  • Jij bent iemand die nu in de actie modus staat want jij bent klaar voor verandering.
  • Jij bent namelijk klaar met het een maar doorgaan, het gestress, allerlei (vage) klachten en het allemaal alleen doen.
  • Jij staat op het punt om een jaar in te gaan dat jouw leven voorgoed verandert, te transformeren naar: rust, energie, fitheid, focus, gezondheid en vooral heel veel plezier!
  • Jij wil jouw doelen waarmaken of dat nu zakelijk, privé of voor die sportprestatie is!

Sta jij op het punt om in een jaar te stappen dat jouw leven transformeert en ook stappen blijft maken naar die versie waarvan je nu nog niet durft te dromen?

Ben jij er echt helemaal klaar voor?

JA?!

Laten we de uitdaging aangaan om 2024 te laten knallen als nooit tevoren!

Hoe?

Ik ben blij dat je het vraagt, want ik heb tien tools die jouw helpen bij de angsten die je steeds tegenkomt en jou weerhouden van het succes van jouw goede voornemens. Deze tools helpen jou bij het veranderen naar die vrouw die weet wat ze wil en ook niet, actie onderneemt en doorgaat ook als het even minder gaat.

Lees snel verder, want dit is geen standaard "goede voornemens" praatje; dit is jouw uitnodiging om het komende jaar te veranderen in een supertof jaar met uitgerust wakker worden, een fit lichaam zonder overtollige kilo’s, een positieve mindset, rust en focus in het hoofd ook als je een druk leven hebt.

1. Voed bewust je geest met positieve brandstof

We krijgen allerlei informatie via verschillende kanalen binnen en jouw brein is daar continue mee bezig. Je wordt steeds afgeleid, raakt gefrustreerd, boos of verdrietig.

Zorg dat jij de baas bent over jouw gedachten. Geef jouw mind de juiste voeding door te lezen, luisteren en bekijken van informatie waar je van geïnspireerd raakt, meer wil weten. Ik luister podcasts, lees boeken en doe trainingen. Laat niet de media bepalen wat jij denkt, maar bepaal dat zelf!

Hoezo?

Gedachtes trekken gedachtes aan en daardoor ontstaan gevoelens, emoties.

Hierdoor vertoon je gedrag en zend je tevens een bepaalde energie frequentie uit.

Met dit gedrag en die energie ‘vibe’ voer je acties uit!

Dus kies bewust jouw gedachten en door jezelf als magneet te zien, trek jij positieve relaxte energie aan als jij in die ontspannen positieve vibe frequentie zit!

Jouw mind is zo ontzettend krachtig! Koester haar, verzorg haar met de allerbeste voeding die je haar kan geven!

2. Omring je met mensen die jou ‘upliften’

Omring je met mensen die jou ‘upliften'. Voel van wie jij energie krijgt en vooral van diegene die al op een niveau acteren waar jij wilt zijn. Dat is essentieel voor persoonlijke groei! De mensen waarmee je je omringt hebben invloed op je gedrag, houding en succes

Denk aan de bekende quote van Jim Rohn: Je bent het gemiddelde van de vijf mensen met wie je het meest omgaat."

Afgelopen jaar was dit mijn allergrootste bewustwording!

 3. Beweeg

Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Zij helpen elkaar (of niet). Door fysiek sterker te worden, word jij mentaal ook sterker!

Je hoeft echt niet een marathon te lopen. Regelmatig bewegen, daar gaat het om!

Het liefst elk uur vijf minuten: even de trap op en neer, touwtjespringen, paar squats etc. Een stukje fietsen, een wandelingetje is heel effectief. Wandel rustig en kalm, kijk rond, mijmer. Dan komt je brein tot rust! Goed voor je humeur, creativiteit en oplossend vermogen!

Nog meer: tijdens bewegen pomp jij extra zuurstof door je lijf en dat merk je direct:

Je voelt je veel scherper, hebt meer focus voor jouw doelen voor 2024 en bent fitter.

Elke dag doe ik in de ochtend core oefeningen en pak ik de hoelahoop! Dat geeft mij kracht en fun  !

Schrijf je in voor mijn "masterclass ‘STOP met sjezen & ontdek wat jij wil’ voor meer inspiratie en ontdek de overige zeven tools die jouw 2024 kunnen transformeren in een jaar van ongekende groei en voldoening. Laat je niet weerhouden door het onbekende; omarm het en creëer jouw meest opmerkelijke jaar ooit! 🚀✨

Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven.Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren.Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven!Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan!Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen