Nieuw traject: Doorbreken van Patronen - Dat kan!
13 september 2022 
2 min. leestijd

Nieuw traject: Doorbreken van Patronen - Dat kan!

Ik weet niet of ik nou een zonnesteek had opgelopen na drie dagen Zandvoort of het toch de zenuwen waren voor de lancering.

De reden is niet zo belangrijk (hoe fijn is het immers dat je niet alles hoeft te weten ;-) ). Het resultaat was in ieder geval dat afgelopen woensdag achter de schermen mijn website vastliep en wat we ook probeerden, er gebeurde niet wat ik wilde  :-( …

Ik heb het over de lancering van mijn nieuwste traject "Doorbreken van patronen – volg je hart!"

Natuurlijk baalde ik ontzettend en allerlei stemmetjes kwamen prompt in mijn hoofd, die mij vertelde:

-       Zie je wel, je kan het niet.

-       Je bent niet goed genoeg.

-       Stop er maar mee!

-       Etc.

Die niet constructieve gedachten zorgden er natuurlijk voor dat ik me nog naarder ging voelen.

Ha, dat is dan precies wat er gebeurd. Daar ben ik me meer dan van bewust!

Gedachten --> Emoties --> Gedrag

En als die gedachten negatief zijn, kan je al raden wat er gebeurde. Blegh!

Het ging verder in mijn hoofd. Ik had het nog wel allemaal goed gepland. Een strak actieplan dat ik heerlijk had afgevinkt (de controller in mij ;-)). Vervolgens dacht ik: linksom of rechtsom, hoe dan ook, die lancering gaat er komen vandaag! Tegelijkertijd wist ik: dit wordt nachtwerk want bijna mijn hele dag was gepland met sessies. Een keer doorhalen is niet erg voor een keer maar wel mijn valkuil waar ik dan in stap. Namelijk: lukt het even niet dan ga ik nog harder werken!

Toen ik ook nog eens mijzelf op de kop wilde geven dacht ik … hmmmmm… Ik doe het allemaal zelf! Een glimlach kwam op mijn gezicht. Wat wil ik? De vraag die ik zo vaak aan anderen stel: ‘Wat wil jij?’

Nou, ik wil uitgerust wakker worden (en dus een goede nachtrust hebben) zodat ik de volgende dag vol energie aan het werk kan en niet enorm vermoeid, chagrijnig laat aan de dag begin omdat ik maar door blijf snoozen en achter mijzelf aan blijf holen. Dus STOP!

Adem in en uit! Ik moest wachten dat de techneut tijd had om de issues op te lossen. Wat kan ik doen?

Accepteren van de situatie, het nu maar ook het verleden en, dan komt het fijne, ook het accepteren van de toekomst. Namelijk dat straks de webpagina voor ‘Doorbreken van patronen’ wel werkt! Dat gaf rust. Ik wist het gaat goed komen en weet je? Het wordt alleen maar mooier en beter! Het steeds weer bewust worden van patronen en deze mogen loslaten, omdat ze mij niet meer dienen, maakt dat het makkelijker mag gaan en dat wat ik graag wil steeds meer doe!

En dan is de webpagina eindelijk live!

Wil jij de laatste maanden van 2022 echt met jezelf aan de slag? Je wil graag anders omdat jij weet dat het beter voor jou is. Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt je niet om die verandering die jij heel graag wil voor elkaar te krijgen. Even gaat het goed en dan val je toch weer terug in jouw oude bewuste patronen. Met wilskracht kom je ver maar wat nu als je als maar door en door gaat en daar steeds moei-er van wordt?

De plannen die je hebt bedacht voor:

  • meer energie
  • rust in je hoofd
  • die gejaagdheid uit je lijf krijgen
  • geen fysieke klachten meer, als: last van je schouder, nek of onderrug

Dat kan!

Met doorbreken van bewuste en vooral onbewuste patronen pak jij je issues aan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Op een lichte makkelijke manier zonder dat je alle bagage die jou tegenhoudt allemaal moet doorleven.

Wat wil jij?

Klik op de Doorbreken van patronen als jij in charge wil zijn van jouw leven! Jij doet wat jij heel graag wil doen!

Tot en met 19 september is er een speciaal lanceringsactie! Daarna gaat prijs omhoog.

En omdat je extra lang hebt moeten wachten, krijg je 48 uur €50 korting! Dat is tot en met woensdag 14 september 10.00.

Gebruik de kortingscode: DOORBRAAK

Ja, ik wil een leven dat klopt voor mij!

Hartegroet,

Petra

P.S.: Heb je vragen over 'Doorbreken van patronen' of wat voor andere vragen dan ook? Stuur me een berichtje!
Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven.Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren.Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven!Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan!Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen