Rust in je hoofd. Hoe zou dat zijn?
16 februari 2022 
in Stress
3 min. leestijd

Rust in je hoofd. Hoe zou dat zijn?

Rust in je hoofd! 

Hoofd legen, letterlijk en figuurlijk!

Op het strand.

Nou, dat lukte wel met die harde wind!

De kop is eraf!

Blij mens!

De start van het coach traject Move into Flow 1 op 1 blijft speciaal.

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

Beginnen met de lekkerste koffie van Aloha.

Buiten was het guur, wat miezer regen en donkere wolken.

Hoe toepasselijk!

Mijn klanten zeggen ja tegen Move into Flow om uit die rat-race te komen en einde dag genoeg energie te hebben om aandacht te geven aan de kids of nog een uurtje te sporten of heerlijk ontspannen met een boek op de bank zonder schuldgevoel van ik moet nog (even) dit of dat.

En dan: vragen, stiltes, tekenen, schrijven, voelen, denken, antwoorden en ook geen… Ongemakkelijk ook én daar juist zit de magie, in de leegte. Je denkt wellicht Petra als je het niet weet, hoe dan? Daarover ga ik later meer vertellen!

🤔Wat wil jij?
🤩Hoe zou het zijn als ...?

Vul maar in wat jij wil! (bijv. als jij jouw droomleven leeft?)

En toen naar buiten.

Met de wind mee! Wauw!

Hoe zou het zijn als het allemaal als vanzelf gaat.

Dat leven makkelijk mag gaan in plaats van zwaar en ingewikkeld. Dat jij gaat in flow!!!

Woehoe, met windkracht 7 voel je dat mega goed!

Een klein drafje hoef je nu niet iets extra voor te doen.

De wind draagt je en geeft je nog meer vleugels!

En wat nu als je keihard moet werken tegen de stroom in.

Vrijwel stil staat en continue tegen de harde wind in moet beuken.

Poeh, pittig!

Dat kost heel veel energie!

Dat houd je misschien een tijdje vol maar dan is jouw accu echt leeg.

Wat maakt nu dat je toch elke keer in de wind loopt te beuken?

En ondanks tig pogingen toch steeds weer in diezelfde valkuil trapt?

Interessant, he?

Bepaalde patronen, overtuigingen blokkeren jou bewust.

Dat weet je. Daar gaan we mee aan de slag.

En nog belangrijker en supergaaf, gaan we het onderbewuste stuk in.

🙋‍♀️Want wist jij dat we 3% bewust doen en 97% onbewust?

Patronen, overtuigingen die je onbewust in de greep houden en je weerhouden te doen wat jij graag wilt doen.

We zijn gestart, de eerste stappen zijn gezet en na twee uur is dé verandering naar meer rust en vrijheid in volle gang, bewust en nog veel meer onbewust!

Na afloop was ik van plan een filmpje te maken. Geen slimme zet met die storm 😉!

Een filmpje over de dag waar de liefde bewust aandacht krijgt.

Sommigen vinden het maar commercieel gedoe maar vooral het symbool van de liefde, het hart is voor mij speciaal.

Mensen die me kennen weten dat en als niet hier de korte versie.

Jarenlang was ik zo gefrustreerd en boos op mijn hart,

omdat ik niet kon doen wat ik wilde.

Mijn hart sloeg op hol, elke keer als ik wilde sporten.

Nu klopt het weer zoals het hoort te kloppen.

Meer hierover in het artikel: Wat als rennen niet meer werkt? In mijn magazine PETRA.

 Het hart weet zoveel meer als jij en ik kunnen bedenken. Wat nu als jij je ogen vanuit je hoofd eens naar je hart laat zakken? Wat zie je dan?

Onderstaande uitspraak is veruit mijn favoriete!

Alleen met ons hart kunnen we goed zien. Het wezenlijke is onzichtbaar voor onze ogen. - Antoine de Saint-Exupéry, Le petit Prince -

Door bewust te ademen kan je connectie maken met je hart!

❤️ Wat ziet jouw hart? 

Doe jij waar je hart een vreugdesprongetje van maakt of je hart sneller van gaat kloppen?

Ben je nog zoek naar een speciaal geschenk voor jijzelf? Zelfliefde is de basis voor alles wat jij graag wil bereiken.

Of een mooi cadeau voor jouw dierbare(n), zodat jij iemand een warm hart kan geven?

Dat kan, elke dag van het jaar!!

De speciale Valentijnsactie van HartZinnig loopt tot en met 28 februari.

Maak gebruik van onderstaande links want alleen dan pak je de korting!

Heb een mooie liefdevolle dag met heel veel plezier!

Hartegroet,

Petra

P.S. Laat de speciale kortingsactie voor Valentijn niet lopen. Nog tot en met 28 februari een gereduceerd tarief! Boek deze sessie als je graag meer tijd voor jezelf wilt hebben, kan doen wat jij wil! Of als je iemand een hart onder de riem wil steken omdat het niet zo lekker gaat...

Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven.Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren.Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven!Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan!Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen