Kies jij wat klopt voor jou?
20 september 2022 
in Stress
2 min. leestijd

Kies jij wat klopt voor jou?

En dan is het maandag!
De nieuwe werkweek is inmiddels begonnen.

Herken jij dit?
Je was zo blij afgelopen vrijdag dat je de week weer had gehaald (althans zo voelde het). Yes, weekend! Tijd om op te laden, nog wat werk af te maken zodat je komende week niet gelijk weer achter de feiten aan loopt. En ook: sportwedstrijden van de kids, etentje met goede vrienden. Allemaal leuk, maar het liefst wilde je (heel eerlijk) helemaal niks. Je hebt namelijk al een tijdje dat je hoofd overloopt en je enorm moe bent.

Waar heb jij dit weekend voor gekozen? Voor jezelf en ben je uitgerust de week gestart of zit je nog steeds midden in the rat-race terwijl jij je had voorgenomen het echt anders te gaan doen?

Hoe voel jij je nu? Ongelukkig, gefrustreerd omdat je zo graag anders wil maar het elke keer niet lukt of….

Als je niet 'so happy' bent, lees dan verder.

Weet je het is niet zo gek dat als jij graag anders wil, dat het niet lukt. Jouw brein houdt namelijk niet van veranderingen. Dat kost immers energie en het probeert je om de tuin te leiden zodat alles bij het oude bekende blijft. Dus dat er geen gevaar is voor jou. Althans dat denkt jouw brein. Het weet namelijk nog niet dat anders doen beter is voor jou!

En dan heb je nog die niet helpende stemmetjes in je hoofd die zeggen: "Zie je wel, weer niet gelukt of blijkbaar mag het niet zo zijn etc. etc."

Hoe zou het zijn dat je rust hebt in je hoofd, je genoeg energie hebt (ook in de avond en in de weekenden) en dat jij je blij en gelukkig voelt?

Dat kan echt!

Met mijn nieuwste traject "Doorbreken van patronen - Volg je hart!" pak jij tot in de kern jouw blokkades, trauma’s of thema’s aan.
Op een mooie lichte manier. Je hoeft namelijk niet alle shit, gedoe opnieuw te doorleven.

Hoe zou dat zijn dat jij echt gaat doen wat jij heel graag wil!
Dat jij gaat zorgen voor rust, energie en die gejaagdheid uit je lijf is! Dat je gelukkig bent in een druk leven!

Klik op de link voor het speciale lanceringstariefDeze prijs geldt tot en met vandaag 23.59 en met de 💝  
kortingscode Doorbraak krijg je nog eens €50 korting! Daarna gaat de prijs omhoog.

Denk je hmmm, ik wil het toch graag zelf nog een keer proberen? Dat kan natuurlijk maar wat levert het op als je maar door blijft gaan en jij jezelf elke keer teleurstelt? Twijfels? Neem contact op voor een gratis online gesprek met Petra om te bekijken of het traject en jij een goede match zijn.

Ja, ik wil een leven dat klopt voor mij!


Hartegroet,
Petra

P.S.1: Heb je vragen over 'Doorbreken van patronen - Volg je hart' of wat voor andere vragen dan ook? Stuur me een berichtje!
P.S.2: Denk je, Petra het gaat prima met mij. Okay, top! Misschien ken je iemand die dreigt vast te lopen en al van alles en nog wat geprobeerd heeft? Stuur mijn mail dan gerust door.
Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven.Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren.Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven!Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan!Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen