Wil jij meer energie en tijd voor jezelf naast werk en privé?

Neem in vier uur de eerste grote sprong naar goed voor jijzelf zorgen!

5 jaar

Verander & Vitaliteit Coach 

100%
Tevreden klanten
18 jaar

Werkervaring bij o.a PwC, KPMG en Rabobank

De eerste stap samen

Het gaat niet zo lekker. Je hebt eigenlijk meer dan 24 uur per dag nodig en bent altijd maar moe. Je hebt al van alles geprobeerd maar je krijgt het niet voor elkaar? Je hoeft het niet alleen te doen! Een sterke eerste positieve sprong naar een duurzame persoonlijke verandering doen we samen!

Top energiemanagement

Je bent een druk ambitieus persoon en hebt veel op je bordje liggen. Helemaal niks mis mee! Alleen hoe zorg je ervoor dat je blijft staan en niet teveel hooi op je vork blijft nemen? We nemen jouw energiemanagement onder de loep en zorgen voor jouw 1e stap naar een doordacht zelfmanagement!

Jij hebt de de regie!

Een periode dat het allemaal even tegenzit en het is best pittig daar mee om te gaan. Je dreigt vast te lopen en vindt het eigenlijk best lastig daarover te praten. Jij krijgt direct toepasbare waardevolle tips en adviezen. Je leert te ontspannen en te prioriteren. Een 1e boost naar de regie weer in eigen hand nemen!

Ik was super in 'en maar doorgaan' ook als mijn hart op hol sloeg...

Mijn naam is Petra Muller en ik ben een enthousiaste verander & vitaliteit coach, moeder van twee jongens, sporter, partner en een hele pure chocolade junk!

Sinds 2001 ben ik bezig met allerlei 'in control' vraag stukken. In eerste instantie op gebied van risicomanagement en compliance en vanaf 2017 coach en train ik mensen die zijn vastgelopen.

Van jongs af aan ben ik al gek op sporten en daardoor heb ik een enorme passie voor bewegen: fysiek en mentaal. In 2010 werden bij mij hartklachten ontdekt en alleen maar tijdens mijn geliefde sporten. Een pilletje en operaties hielpen jaren niet. Ik moest wel naar mijn hart leren luisteren en dat heb ik mij eigen gemaakt op HartZinnige wijze!

Ik coach en train mensen die last hebben van stress en daaraan gerelateerde klachten en maar door gaan. Terwijl stress jouw immuunsysteem enorm verlaagd! Ik enthousiasmeer mensen in beweging te komen en te helpen beter voor zichzelf te zorgen zodat het 'moeten moeten' eruit is. Op zo een manier dat zij weer genoeg energie hebben, ook naast werk en gezin.

Dat jij weer ' in control' bent van jouw leven! Dat je de beste versie bent van jezelf!

Wat anderen zeggen

“Ik was gewend nogal ‘gewoon of bescheiden’ over mijzelf te denken. Het is als of er met HartZinnig coaching een soort spotlight op mij is aangezet!"

Monique Scheepstra Verpleegkundige - Evean

Petra straalt een fijne energie uit. Door het coachingstraject zorg ik veel beter voor mijzelf. Hierdoor ben ik meer tevreden over de dingen die ik doe en bereikt heb en vind ik het veel minder belangrijk wat de buitenwereld daar van vind. Ik begrijp veel beter waar bepaald gedrag of gevoelens vandaan komen en kan dat veel beter in perspectief plaatsen.

Kim Tam - Manager Finance & ICT Stayokay

Ik voel me gelukkiger, kilo's lichter en niet meer geleefd! Ik heb meer inzicht in waar ik voor sta en wat mijn kwaliteiten zijn.

Geniva Lattig - Jurist & Privacy Officer Rochdale

Geef jezelf energie cadeau of aan iemand die je dierbaar is!

Eén dagdeel volledige persoonlijke aandacht

Wat krijg je bij een 'Hartverwarmende Gouden Sessie Extra Large'?

 • Eén dagdeel lang een live coach gesprek  1 op 1 met Petra
 • De 1e spannende stap naar positieve verandering doen we samen!
 • We gaan op onderzoek: Wat is jouw verhaal? Wat maakt dat jij je niet lekker in je vel voelt?
 • We gaan naar binnen en buiten. Dit doen we letterlijk en figuurlijk!
 • Met gezonde lekkernijen voor het hart met koffie en thee inclusief lunch!
 • We  gaan oefenen en thuis kan je verder met de HartZinnig cards die je leren naar je hart te luisteren en rust in je hoofd te creëren.
 • Je ontvangt de Gouden Hart Sessie kaart waarin jij een persoonlijke boodschap kan schrijven aan jezelf of als je deze sessie cadeau geeft voor diegene om wie jij veel geeft.
 • BONUS: je krijgt de hardcover linnen journal van Purpuz! Alle waardevolle inzichten en adviezen kan je dan gelijk noteren!


De Gouden Hart Sessie is geheel vrijblijvend.

 1. geen intake
 2. geen verplichtingen

De 1e stap naar top energiemanagement

De corona crisis vergt veel van ons. Thuiswerken, minder sociaal contact, thuisonderwijs, ziek zijn of angst om ziek te worden of iemand ziek te maken...

Je bent een druk ambitieus persoon en hebt veel op je bordje liggen. Helemaal niks mis mee! Alleen hoe zorg je ervoor dat je blijft staan en niet teveel hooi op je vork blijft nemen?


Omvallen is geen optie! Herken jij jezelf of ken jij iemand om wie jij veel geeft, die last heeft van stressklachten, sombere gevoelens of eenzaamheid? De eerste stap zetten is het lastigst. Daarom doen we die samen.


We nemen jouw energiemanagement onder de loep:

 • Jouw energiegevers brengen we in kaart: Doe jij wat jij leuk vindt?
 • We analyseren jouw energievreters


Samen zorgen voor jouw 1e stap naar een doordacht zelfmanagement!


Petra luistert en enthousiasmeert de eerste stappen te zetten, te bewegen je beter in je vel te voelen. Het gas- en rempedaal te checken. Gas er op? Of moet de handrem aangetrokken worden?

Persoonlijk advies om regie te pakken

Tijdens de 'Hartverwarmende Gouden Sessie Extra Large' krijg je advies over hoe om te gaan als je bent vastgelopen en daardoor mogelijk stress en daaraan gerelateerde klachten ervaart.

 • Je krijgt handvaten om weer in beweging te komen
  • De Doe-modus wordt aangezet
  • Jij pakt de regie van jouw leven weer op i.p.v. laten leven...
 • De eerste stappen om rust in je hoofd en te creëren worden gemaakt
 • Lucht en ruimte in je agenda wordt gemaakt, voor jezelf!
 • Tips om niet alleen te denken maar ook te voelen en vooral te gaan doen!
 • We nemen een kijkje in jouw hart: Wie ben jij eigenlijk?
 • Je krijgt een HartZinnig Journal van Purpuz om gelijk te starten om jouw energie te managen


Luisteren naar je hart is belangrijk maar alleen met luisteren en voelen kom je er niet. Het hart is onlosmakelijk verbonden met je hoofd en heb je nodig om te plannen en in de actiemodus te komen.        Jouw hart is het kompas en je brein is de kapitein!                   

Klaar voor de eerste stap naar meer energie ? Vraag vandaag nog aan!

Klantervaringen

Of het nu gaat om je grenzen verleggen of je grenzen bewaken, Petra helpt je om de in jouw aanwezige signalen, gevoelens en ervaringen, om te zetten in heldere vervolgstappen en werkt daar vervolgens samen naar toe. 

Sterre Scholten - Program manager ADG dienstengroep

Het was de beste beslissing die ik kon nemen. Petra zorgt er voor dat ik mijzelf weer op de kaart zet, mijn energie op peil breng en mij coacht naar een betere prestatie maar mij ook bij de les houdt.

Haar kennis en betrokkenheid is groot en kwam voor mij op het juiste moment en hoop ik nog lang van te kunnen genieten.

Mariska Schneider -  Senior Producer VPRO

Petra heeft mij gemotiveerd en geleerd dat bewegen geen “moetje” is. Ze heeft mijn onwil omgezet in plezier en mij geleerd om "gewoon" te blijven ademen.

Annemieke van Dijk - PwC
Ben jij klaar voor de eerste stap naar meer energie?

In de 'Hartverwarmende Gouden Sessie Extra Large' gaan we samen een dagdeel aan de slag. In een praktische aanpak ga jij ontdekken en doen zodat jij de eerste belangrijke sprong maakt naar top persoonlijk energiemanagement!

 • Starten wanneer jij wil!
 • Jij ontdekt in een dagdeel jouw eerste grote stap naar een persoonlijk verandering waar jij je hele leven plezier en profijt van hebt!
 • Jij profiteert van mijn vitaliteit, stressmanagement, risicomanagement en compliance knowhow bij de grote consultancy firms en banken
 • Jij leert, net als ik, hoe je goed voor jezelf zorgt zonder het allemaal zelf hoeft uit te vinden

Ontvang nu deze bonus

Tijdens de 'Hartverwarmende Gouden Sessie Extra Large' ontvang je gratis de hardcover linnen journal van Purpuz!

Alle waardevolle inzichten en adviezen kan je dan gelijk noteren! Samen met de oefeningen en checklists vormen zij de start  voor jouw eigen persoonlijke reisgids!

€ 297,-
€ 247,- Valentijn Actie

Hartverwarmende Gouden Sessie Extra Large

 • 1 op 1 coaching bij Verander- & Vitaliteit Coach Petra Muller
 • Eén dagdeel lang een live persoonlijk coach gesprek  
 • De duur is ongeveer vier uur.  Petra kijkt niet op een kwartier
 • De eerste stap die zorgt voor de door jou beoogde persoonlijke transformatie en groeistappen
 • Het liefst buiten in de natuur. In overleg bepalen we de exacte invulling. Soms komt het voor dat binnen beter uitkomt of online. We doen het zo dat jij je er goed bij voelt!
 • Met gezonde lekkernijen (voor het hart) en koffie of thee
 • Een overheerlijke lekkere en gezonde lunch
 • Datum en tijd zijn in overleg te bepalen
 • De locatie wordt gezamenlijk bepaald; vaak omgeving Zaanstreek, Zeist of Amersfoort.
 • Je ontvangt cards met oefeningen om naar je hart te leren luisteren, rust in je hoofd te creëren
 • Je ontvang de Gouden Hart Sessie kaart waarin jij een persoonlijke boodschap kan schrijven aan jezelf of als je deze sessie cadeau geeft voor diegene om wie jij veel geeft.
 • BONUS: je krijgt de hardcover linnen journal van Purpuz! Alle waardevolle inzichten en adviezen kan je dan gelijk noteren!
 • Jij voelt je gehoord, je bent niet alleen!


De Gouden Hart Sessie is geheel vrijblijvend

 1. geen intake
 2. geen verplichtingen

Ja, ik wil meer energie en tijd voor mijzelf naast werk en privé!