Waarom klopte mijn hart niet normaal? Ik was boos. Een interview met Günther de Jong bedenker van Touch of Matrix

Waarom klopte mijn hart niet normaal? Ik was boos. Een interview met Günther de Jong bedenker van Touch of Matrix

Mijn hart ❤️

Jarenlang was ik boos op haar omdat het niet klopte. Althans niet zoals ik wilde.

Ik ging maar door en door en je raadt het al!

Mijn hart klopte alleen maar harder en harder!

Inmiddels ben ik mij bewust dat mijn hart (maar dat geldt voor ieder zijn hart) zoveel heeft te vertellen aan mij. Zoveel wijsheid in haar heeft.

Ik durf nu naar haar te luisteren. Ze heeft haar eigen brein en weet dingen al eerder dan mijn hoofd. Ze is mijn kompas, richtingaanwijzer.

Door Touch of Matrix ben ik mij nog meer bewust geworden van de magie van de mooiste versie van jezelf zijn, mogen worden.

Door te denken, voelen en luisteren naar de issues, thema’s en allerlei shit of het nou op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau is, word ik me bewust en dat is niet alleen weten (zeg ik als ex register controller, risk manager 😉).

Het dan accepteren van hoe de situatie is en dan loslaten (Ja en dat is makkelijk, licht en blijvend m.b.v. Touch of Matrix) en stappen in mijn verlangens, wensen is superfijn!

Op mijn laatste opleidingsdag werd ik geïnterviewd door Günther de Jong bedenker en oprichter van Touch of Matrix opleiding!

En natuurlijk ging dat over mijn hart ❤️!

Klik op de link voor het interview!

Petra over het effect op haar hartklachten en Touch of matrix

Nieuwsgierig? Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek!

Mail me: petra@hartzinnig.nl of contactpagina

Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven.Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren.Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven!Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan!Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen