Jarig en schiet ik in de stress. Verjaardagstress!
26 maart 2022 
in Stress
3 min. leestijd

Jarig en schiet ik in de stress. Verjaardagstress!

Gisteren was ik jarig en sinds 15 jaar ben ik samen jarig met mijn oudste zoon!

Een hele bijzondere dag die ik altijd graag vier en helemaal fijn vind ik het om mijn zoon een onvergetelijke dag te bezorgen!

Maar, ik schoot in de stress. Ja, je leest het goed 😉!
Op oudejaarsdag moest ik de middag en avond vrij houden van mijn vriend. Leuk, ik houd van verassingen! Dat is gelukt! Heerlijk een middag naar buiten in de zon en een rondje golfen. 's Avonds gingen we opeens een vriendje van mijn oudste zoon ophalen en heel lekker uit eten in Amsterdam. Hadden ze helemaal geheim gehouden. Superlief!

En toen we thuis kwamen, raakte ik soort van in paniek. Ik moet nog even de slingers ophangen, verjaardagsontbijt regelen, HartZinnig verjaardagactie online zetten, huis opruimen voor de visite (ja, wat fijn dat mag gewoon weer!) enz. enz.

Gek, he? Ik was wat geïrriteerd en bozig de boel aan het doen.
En toen werd ik me bewust: hmmm, hallo Peet. Je doet het zelluf! O my god, ja!! Ik zit in mijn oude patronen te sjeesen. Alles willen doen in veel te kort tijd en maar door door door en wat word ik door chagi van! Niet alleen ik maar mijn naasten vinden me dan ook niet te genieten! Terecht.

Ai! Ergens dacht ik eerst: shit ik doe het weer en toen moest ik ook enorm lachen. Zo van joehoe, daar ben je weer! Hoe zou het zijn om niet stokstijf in je oude patroon te staan maar om lekker te swingen zodat het makkelijker en lichter gaat?

Al mijn cliënten vertel ik wat te doen als zij zich niet lekker in hun vel voelen en echt last hebben van stress en daaraan gerelateerde klachten. Ik heb er zelfs een e-book over geschreven! En wat doe ik 😬?

En dat gedrag heeft niet te maken met het werk wat ik deed en nu doe, want ik houd ontzettend veel van mijn coachingspraktijk. Het heeft te maken met bewuste en vooral onbewuste patronen waar ik makkelijker inval als ik wat minder energie heb en dat zit op allerlei niveaus en gebieden.

Ik ben naar mijn slaapkamer  gegaan. Dat is mijn plek om even helemaal tot mijzelf te komen en ben gaan ademen: 5 minuten, 4 stappen en elke stap 4 seconden: ik adem in, rust, ik adem uit, rust. Op deze manier herstel ik heel eenvoudig de rem van mijn zenuwstelsel (parasympaticus).

Daarna heb ik de intentie voor mijn verjaardag uitgesproken. "Ik heb een mooie liefdevolle verjaardag samen met mijn oudste zoon en alle dierbaren om mij heen waarin ik geniet van alle liefde en aandacht!"
Ik heb genoten van alle lieve mensen om mij heen, veel chocola en homemade appeltaart door mijn moeder. Mijn oudste had na 2,5 jaar weer een schoolfeest. Hij blij, ik blij!

Herken jij ook die gejaagdheid in je lijf en dan vooral als je al zo druk bent?

Natuurlijk is het heel goed om de oorzaken aan te pakken maar ondertussen kan je wel per direct aan de slag. In mijn gratis e-book Eerste Hulp Bij Stress (klik op de lik) lees je mijn 10 gouden tips!

Begin bij de laatste pagina. Doe eens gek😉. Als je echt anders wil, begin dan nu met anders doen!
Op die pagina staat dat jij een gratis online coach sessie van een half uur kan boeken door me een mail te sturen!

Verjaardagactie!
Omdat ik jarig ben (geweest) ontvang je naast de online coach sessie van een half uur aansluitend 1 uur een Touch of Matrix sessie van EUR 30,00! Met behulp van deze behandelmethode gaan we blokkades, beperkende overtuigingen, belemmeringen vanuit jouw onbewuste aan pakken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau! Dit aanbod geldt tot en met maandag 28 maart 19.00

Ik bied geen losse sessies meer aan dus nu heb je een unieke mogelijkheid om coaching inclusief Touch of Matrix te ervaren. Ter indicatie een mini-programma Touch of Matrix van 3 sessies kost in april EUR 330,00 excl. btw*

Meld je aan voor de verjaardagsactie door me te mailen petra@hartzinnig.nl of het contactformulier in te vullen https://hartzinnig.nl/contact/ 


Enneh, zit jij lekker in je vel en heb jij geen last van stress? Maar denk je, dit is heel fijn voor iemand anders die ik ken. Stuur deze mail door!

Heb een fijn zonnig weekend met veel plezier!


Hartegroet,
Petra


P.S. Denk je: Peet, ik ben er echt helemaal klaar mee!. Ik wil heel graag anders en heb al van alles geprobeerd maar het lukt me niet energiek op te staan en de dag door te komen zonder veel gedoe! Neem dan contact met me op voor de intake voor het Move into Flow traject inclusief Touch of Matrix mini-programma.
Mail: petra@hartzinnig.nl of via het contactformulier op mijn website: https://hartzinnig.nl/contact/


* Dit mini-programma is tegen een gereduceerd tarief omdat ik Touch of Matrix therapeut in opleiding ben en verandert elke maand omdat ik steeds meer kennis ontvang.

 
Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven. Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren. Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven! Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan! Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica. Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen