Bevrijdingsdag. Voel jij je vrij?

Afgelopen weekend had ik weer twee fantastische opleidingsdagen Touch of Matrix in Holtheme. Twee volle dagen kennis opslurpen over hoe je beperkende overtuigingen en belemmeringen, als blokkades en trauma's, uit jouw systeem kan verwijderen. Met name in het onbewust zijn. Als je weet dat alles wat we doen voor ongeveer 97% zich daar afspeelt, hoe gaaf is dat om juist daar mee aan de slag te gaan?

Hoe zou het zijn dat het je wél lukt het leven te leiden wat jij wilt?!

Op zaterdagochtend ga ik dan altijd een rondje hardlopen. Even naar buiten, gedachten door mijn hoofd laten gaan, genieten van de omgeving, de rust en even helemaal niets. Elke keer neem ik net even een andere route. Nieuwsgierig naar waar ik dan weer terecht kom. Afgelopen zaterdag kon ik mijn ogen bijna niet geloven! De ‘Doorbraakweg’ hoe toepasselijk is dit?

Dit is wat ik het liefste doe! Mensen begeleiden bij het doorbreken van hun belemmerende patronen, overtuigingen en blokkades zodat zij vol vertrouwen, zelfzekerheid en liefde hun pad bewandelen! Hun missie achteraan gaan! In Flow zijn! In de lead zijn van hun leven!

Herken jij dit?
Wanneer jij je bewust bent van wat jij diep van binnen wil en gelooft, komen vaak gelijk allerlei stemmetjes in je hoofd, als:
- Ja hoor, dat kan helemaal niet
- Ik zou wel anders willen maar ik heb hier wel een gezin te runnen (in mijn uppie)
- Ik moet ‘gewoon’ werken want de rekeningen moeten wel betaald worden, he?
- Ik wil wel maar ik kan niet want ik heb geen tijd
- Ik ben niet goed genoeg. etc.

Die stemmetjes houden je klein, verklaren je voor gek en zorgen ervoor dat jij niet gaat doen wat jij het allerliefste wil. Veelal is het je ego, dat jou wil beschermen voor gevaar.
Touch of Matrix is een techniek of eigenlijk een levensstijl die je helpt om de beperkende overtuigingen en belemmeringen als blokkades en trauma’s uit jouw systeem te verwijderen. Dat kan zijn op fysiek-, emotioneel-, mentaal-, en of spiritueel niveau.
Al die oude niet dienende informatie wordt omgezet naar informatie die jou wel helpt jouw verlangens echt te leven!

Inmiddels ben ik op drie kwart van de opleiding en word ik steeds meer ervaren in het onderzoeken wat jij het allerliefste wil en wat jou in jouw onbewuste tegenhoudt en hoe dit op een prachtige eenvoudige wijze om te zetten zonder al die blokkades te moeten doorleven of te moeten weten.

Het is bijna bevrijdingsdag! Hoe speciaal is deze dag in 2022? Het is bizar wat er allemaal in de wereld gebeurd. En daarom wil ik extra stilstaan bij ‘vrijheid’.

Ik geef daarom 5 hele waardevolle sessies weg op 5 mei!
Vijf gratis coach sessies van anderhalf uur ter waarde van EUR 247,00
De eerste stap naar jouw doorbraak!

Heb jij al van alles geprobeerd maar het is je nog niet gelukt om vol energie de dag te beginnen en dat elke dag weer? Doe jij wat jij het leukste vindt?

Stuur me een berichtje, DM of mail me petra@hartzinnig.nl
Dan laat ik jou zo snel mogelijk weten of jij bij de eerste 5 aanmeldingen zit!

Hartegroet,
Petra

P.S.1: Wil jij écht voor eens en altijd die stemmetjes in je hoofd aanpakken? Meld je aan voor het mini-programma Touch of Matrix in mei! Mail: petra@hartzinnig.nl of via het contactformulier op mijn website: https://hartzinnig.nl/contact/

P.S.2: Denk je: Peet, ik ben er echt helemaal klaar mee!. Ik wil heel graag anders en heb al van alles geprobeerd maar het lukt me niet energiek op te staan en de dag door te komen zonder veel gedoe! Neem dan contact met me op voor de intake voor het Move into Flow traject inclusief Touch of Matrix mini-programma.

Mail: petra@hartzinnig.nl of via het contactformulier op mijn website: https://hartzinnig.nl/contact/


P.S.3: Natuurlijk is het heel goed om de oorzaken aan te pakken maar ondertussen kan je wel per direct aan de slag. In mijn gratis e-book Eerste Hulp Bij Stress (klik op de link) lees je mijn 10 gouden tips bij stress! Begin bij de laatste pagina. Doe eens gek😉. Als je echt anders wil, begin dan nu met anders doen! Op die pagina staat dat jij een gratis online coach sessie van een half uur kan boeken door me een mail te sturen!

P.S.4: Enneh, zit jij lekker in je vel en heb jij geen last van stress? Je doet wat je leuk vindt, maar denk je: Deze informatie is superfijn voor iemand anders die ik ken. Stuur deze mail door!


* Dit mini-programma is tegen een gereduceerd tarief omdat ik Touch of Matrix therapeut in opleiding ben en verandert elke maand omdat ik steeds meer kennis ontvang.

Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven. Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren. Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven! Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan! Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica. Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen