En toen was het opeens STIL

En toen was het opeens STIL….

5 mei de dag van vrijheid, begon fantastisch met het weggeven van gratis sessies en voelde om 21.30 als beknellend, keel dichtknijpend.

Een telefoontje en opeens is alles anders
Jouw moeder ligt in het ziekenhuis in Ronda met longembolie.
Huh, dacht ik. En vervolgens: Nee, dat kan niet. Mijn moeder heeft alleen druppels voor haar ogen en is altijd druk in de weer met van alles en nog wat.

Een vakantie vanwege haar 80e verjaardag die twee jaar is uitgesteld (vanwege you know) met haar zusje, schoonzus en vriendin eindigt na 1 dag in het ziekenhuis.
In een land waar ze niet de taal spreekt en beperkt Engels wordt gesproken.

Een paar dagen later, op moederdag, ben ik samen met mijn zusje heen gegaan. Samen op reis dat was wel 25 jaar geleden!
De blijdschap in de ogen van onze moeder is met geen pen te beschrijven, als zij ons ziet.


Het ging elke dag wat beter totdat plotsklaps het niet zo goed meer ging.
Ze beland op de IC en een paar dagen later moet ze met spoed overgeplaatst worden naar Malaga waar zij meer specialisten en onderzoeken hebben. Inmiddels is het zusje van mijn moeder en mijn vriend er ook. Superfijn om elkaar te helpen en te steunen in deze bizarre tijd.
Wij er achteraan met de auto, dachten we. De ambulance doet de sirenes aan en weg was zij.

Midden in de nacht komen we ook aan in Malaga en eindelijk mag ik met haar zus bij haar zijn. Het gaat nog steeds niet zo lekker en vervolgens hebben we alle hulp, liefde en energie die zij nodig heeft om te kunnen herstellen naar haar gestuurd.
Een prachtig mooi intens moment met mijn tante die ik normaal gesproken misschien 1 of 2 keer per jaar zie.


En toen moesten we gaan, om 3.00. Een slaapplek was nergens meer te vinden.
Mevrouw, Malaga is vol: zeiden ze bij de hotels. Dus hebben we de auto neergezet bij het strand en zijn we daar in de auto gaan slapen. Nou ja, poging tot.


In de ochtend zijn we vroeg naar het ziekenhuis gegaan en naar binnen
‘geglipt’ (de beveiliging is streng maar wij wilden zo graag weten: Hoe gaat het met mijn moeder?) en eindelijk vonden we een verpleger die Engels sprak (zijn naam Jezus 😉).
Hij heeft gevraagd of een verpleegster ons wilde informeren (superlief).
En ja: het ging veel beter dan vannacht en ze was naar omstandigheden redelijk stabiel. WAUW!!


Inmiddels is ze weer overgeplaatst naar een ander ziekenhuis (i.v.m. regionale afspraken) waar ze elke dag een stapje beter wordt. Sinds gisteren is ze van de IC af en blijven we focussen op ons doel: ze snel mogelijk veilig naar Nederland.
Intens blij en dankbaar ben ik!


En nóg meer ben ik me bewust, lieve lezer!
-       DOE IN GODSNAAM WAAR JIJ BLIJ VAN WORDT! –
-       LEEF JE STOUTSTE DROMEN!
-       JOUW DROMEN DIE JE BIJNA NIET DURFT TE DROMEN!

En ja, I know !!!, dat dan al die stemmetjes in je kop  omhoog ploppen en met jou in discussie gaan en zeggen: Doe normaal of wat een onzin en hoe dan met de hypotheek etc etc. etc.

Maar: Wil jij heel graag anders?
Fris en fruitig je bed uit stappen en vol energie de dag beginnen?
Je kids vrolijk en op tijd de deur uit zodat jij in alle rust weer een toffe werkdag kan beginnen?
In de avond tijd hebt om iets leuks te doen, zoals: sporten, filmpje kijken? Gewoon iets waar jij blij van wordt?
Dat jij jouw leven niet laat leiden door de waan van de dag?


Doe anders! SPRING want voor je het weet is het opeens STIL...

Neem contact met mij op voor een gratis half uur sessie!
Stuur me een berichtje, DM of mail me petra@hartzinnig.nl

Sinds twee dagen heb ik weer structuur in mijn dag. Ik heb een blok in de ochtend en middag om te werken (Ja, online sessies zijn mogelijk!) rekening houdend met het gesprek met de arts. En een blok om te herstellen, te ontspannen tot het volgende bezoekmoment waarna we op Spaans tijdstip gaan eten.

Hartegroet uit Malaga Spanje,


Petra


P.S.1: Wil jij écht voor eens en altijd die stemmetjes in je hoofd aanpakken? Meld je aan voor het mini-programma Touch of Matrix* in mei! Mail: petra@hartzinnig.nl of via het contactformulier op mijn website: https://hartzinnig.nl/contact/

P.S.2: Denk je: Peet, ik ben er echt helemaal klaar mee!. Ik wil heel graag anders en heb al van alles geprobeerd maar het lukt me niet energiek op te staan en de dag door te komen zonder veel gedoe! Neem dan contact met me op voor de intake voor het Move into Flow traject inclusief Touch of Matrix mini-programma.

Mail: petra@hartzinnig.nl of via het contactformulier op mijn website: https://hartzinnig.nl/contact/


P.S.3: Natuurlijk is het heel goed om de oorzaken aan te pakken maar ondertussen kan je wel per direct aan de slag. In mijn gratis e-book Eerste Hulp Bij Stress (klik op de link) lees je mijn 10 gouden tips bij stress! Begin bij de laatste pagina. Doe eens gek😉. Als je echt anders wil, begin dan nu met anders doen! Op die pagina staat dat jij een gratis online coach sessie van een half uur kan boeken door me een mail te sturen!

P.S.4: Enneh, zit jij lekker in je vel en heb jij geen last van stress? Je doet wat je leuk vindt, maar denk je: Deze informatie is superfijn voor iemand anders die ik ken. Stuur deze mail door!


* Dit mini-programma is tegen een gereduceerd tarief omdat ik Touch of Matrix therapeut in opleiding ben en verandert elke maand omdat ik steeds meer kennis ontvang.

Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven.Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren.Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven!Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan!Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen