Geloof jij in manifesteren?

Geloof jij in Manifesteren?

Ik hoor je denken?! Peet, doe jij ook iets met manifesteren? Ja, dat doe ik!
En wist je, dat doen we allemaal! We manifesteren de hele dag door! Alleen daar zijn we ons niet zo van bewust. Althans, laat ik voor mijzelf spreken, ik ben me daar niet echt altijd bewust van geweest en ik verwonder mij inmiddels elke dag!

Manifesteren intigeert me ontzettend want het zou betekenen dat als je iets heel graag wil (bereiken) dat je er alleen maar aan hoeft te denken en het dan ook gebeurt, toch? Hmmm…
Ondanks dat onze mind veel krachtiger is dan jij en ik denken, werkt het zo niet helemaal.
Want waarom lukken dan dingen niet of krijg je maar niet voor elkaar wat jij echt graag wil en ook als je weet dat het ook nog eens gezond en heel goed voor je is. Maf, he?

Je zou graag meer energie willen hebben, fitter willen zijn of ‘gewoon’ een vrolijker mens en dat ‘alles’ wat makkelijker gaat. En of dat jij je niet gelijk continue aan anderen loopt aan te passen waardoor je weer tot laat in de avond zit te werken. Of toch geen ‘nee’ zegt tegen een afspraak ondanks dat je voelt dat je beter even je rust kan pakken omdat je dat zo goed kan gebruiken. Het zijn zo maar een paar voorbeelden die ik dagelijks tegenkom in mijn praktijk en 10 jaar geleden ook vaak zelf mee aan het stoeien was.

Ergens wordt er een (onzichtbare)rem op je gezet en doe je het toch niet. Of er gebeurt van alles tussendoor op een dag waardoor je niet aan de dingen toe komt die je juist zo heilig had voorgenomen wel te doen.
Iets houd je tegen of je laat het elke keer weer gebeuren. Je bent je inmiddels bewust van een aantal patronen die je niet helpen en daar ben je ook echt mee aan de slag. Super! En toch, grrr.

We doen zoveel onbewust en juist daar zitten ook heel veel belemmeringen en beperkende overtuigingen die ons hinderen. Daar kan je wat aan doen! M.b.v. de Touch of Matrix methodiek, een bewustzijnsmethode, welke is gebaseerd op voornamelijk de kwantumfysica wordt jouw systeem bewust gemaakt en opgeschoond. Op deze manier wordt ruimte gecreëerd voor nieuwe bruikbare info die jij nu nodig hebt om jouw doelen, goede voornemens of verlangens te bereiken (hoe jij het noemen wil).
Ik kan uren praten over deze methodiek maar in het Manifestatie Magazine deze maand van creator Linda Dronkers zijn de bedenkers van Touch of Matrix geïnterviewd. Linda is zelf ook Touch of Matrix therapeut en schrijfster van het boek Golven van Geluk waarin zij o.a. kwantum fysica i.s.m. manifesteren helder uitlegt.

De vraag is wat heb jij nodig? En daarom is de allerbelangrijkste vraag: Wat wil jij? Wat wil jij écht heel graag? Enneh, zet hoog in! Welke programma’s heb jij nodig zodat jij dit keer wel dé acties gaat ondernemen die ertoe leiden wat jij heel graag wil?!

Als jij niet goed voor ogen hebt waar jij elke dag energiek je bed voor uit wilt springen? Wat te doen? Je kan nog zo gezond eten en lekker bewegen maar als je niet weet wat je wil heb je ook geen energie om lekker aan de slag te gaan!
En dat is de eerste stap van Manifesteren, van de Touch of Matrix methode én van het HartZinnig traject Move into Flow en mini-programma Touch of Matrix*!

Als je dat helder hebt en jouw systeem zich bewust is geworden van alle blokkades en niet dienende patronen. Wauw, dan ga jij weer als een speer!

De maand april is de investering voor het mini-programma Touch of Matrix van 3 sessies EUR 330,00 excl. btw*.  De eerste sessie gaat helemaal over wat wil jij en duurt 2 uur. Tussendoor houden we contact om te checken hoe het met jou gaat en de opdrachten. sessies daarna zijn anderhalf uur. Bekijk mijn 
vlog #3 voor meer info en neem contact met me op!

Heb een mooie dag met veel plezier!


Hartegroet,
Petra


P.S.1: Denk je: Peet, ik ben er echt helemaal klaar mee!. Ik wil heel graag anders en heb al van alles geprobeerd maar het lukt me niet energiek op te staan en ondanks dat ik hartstikke moe ben, ga ik toch maar gewoon door. Neem dan contact met me op voor de intake voor het Move into Flow traject inclusief Touch of Matrix mini-programma.
Mail: petra@hartzinnig.nl of via het contactformulier op mijn website: https://hartzinnig.nl/contact/


P.S.2: Natuurlijk is het heel goed om de oorzaken aan te pakken maar ondertussen kan je wel per direct aan de slag. In mijn gratis e-book Eerste Hulp Bij Stress (klik op de link) lees je mijn 10 gouden tips als je last hebt van allerlei (vage) stressklachten! Begin bij de laatste pagina. Doe eens gek😉. Als je echt anders wil, begin dan nu met anders doen! Op die pagina staat dat jij een gratis online coach sessie van een half uur kan boeken door me een 
mail te sturen!

P.S.3: Enneh, zit jij lekker in je vel en heb jij geen last van stress? Je doet wat je leuk vindt, maar denk je: een HartZinnig traject is heel fijn voor iemand die ik ken. Stuur deze mail door!


* Dit mini-programma is tegen een gereduceerd tarief omdat ik Touch of Matrix therapeut in opleiding ben en verandert elke maand omdat ik steeds meer kennis ontvang.

Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven. Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren. Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven! Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan! Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica. Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen