Waanzinnig aanbod Black Friday & HartZinnig 5 jaar 🥳

Move into Flow met 4 bonussen

Leef jouw leven dat helemaal 'klopt' voor jou!

25-11-2022

23:59

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

“De droomstart voor 2023!"

Ik ben nog heerlijk aan het nagloeien van een heerlijke koude ochtendrun in de duinen. Ik vind dat zo heerlijk! Tijdens het rennen ben ik regelmatig in gesprek met mijzelf, mijn hart en hoofd. Ik vroeg: ‘Black Friday Peet, doe je daar wat mee?’ Hmm, zei ik. Tegelijkertijd dacht ik ook aan het vijfjarig bestaan van HartZinnig dit jaar en toen plots ‘huppekee’ daar kwam het idee aangevlogen!


Ik vind het supertof om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren te bewegen: mentaal & fysiek. Te laten ontdekken dat een leven dat helemaal ‘klopt’ voor jou echt mogelijk is. Op wat voor levensgebied dan ook: werk, gezin, liefde, gezondheid, geld, persoonlijke groei, levensdoel of zingeving. Op vier niveaus ga ik aan de slag: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Immers alles en iedereen is met elkaar verbonden. Als er iets op mentaal niveau gebeurd heeft dat ook effect emotioneel, fysiek en spiritueel. Ook kan het zijn dat achter een gespannen schouder een emotionele- of fysieke blokkade kan zitten.


Mijn visie: The purpose of life is to be happy! Ook als je een druk en vol leven leidt!


 • Hoe zou dat zijn?
 • Wat zou dat voor jou betekenen?
 • Wat zou je dan nu aan het doen zijn als jij jouw leven leeft dat helemaal klopt voor jou?
 • Kan je (bijna) niet voorstellen, he?


Weet je, wonderen bestaan echt! Daar ben ik het levende voorbeeld van!

Tijdens het hardlopen in de duinen moest ik gewoon huilen. Niet van verdriet maar van blijdschap. Zo blij ben ik dat mijn hart goed klopt en doe waar ik dolblij van word!

Hoe gaaf is het dat jij echt die stappen zet, zodat jouw pad ontstaat helemaal voor jou!

Daarom geef ik vanaf maandag 21 november tot en met 25 november

50% korting op mijn meest verkochte traject Move into Flow! Dit is hét transformatie traject van Hartzinnig welke ik de afgelopen 5 jaar heb geoptimaliseerd en voor velen life-changing is geweest. Wat houdt Move into Flow in?

 • Je krijgt 8 live 1 op1 sessies met mij
 • Vijf live persoonlijke sessies van ruim 120 minuten en vindt in principe 3-wekelijks plaats. Dit varieert in de praktijk van in het begin 2-wekelijks tot later elke 3-4 weken.
 • Sessies vinden afwisselend buiten en/of binnen plaats en de locatie wordt gezamenlijk bepaald. Koog aan de Zaan, Amersfoort of Zeist. Buiten in de natuur zoals bos of strand
 • Drie bewustwording sessies* van 90 minuten die jouw bewuste en onbewuste in beweging zetten; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. We gaan aan de slag met jouw bewustzijn. Je doorbreekt bewuste en vooral onbewuste oude niet-dienende patronen, overtuigingen en blokkades. Jij leert voelen en luisteren vanuit je hoofd (denken) naar je hart vanuit je ware zijn, jouw essentie. Ik help je met de herprogrammering van je conditionering zodat jij uit het leven haalt wat jij wil! Jij leert voelen en luisteren vanuit je hoofd (denken) naar je hart vanuit je ware zijn, jouw essentie. Ik help je met de herprogrammering van je conditionering zodat jij uit het leven haalt wat jij wil!
 • Een persoonlijke audio voor support tussen de sessies.
 • Tussentijdse (e-mail/ app/ bel) support voor vragen/feedback. Buiten de geplande gesprekken kan je mij dus contacten. Soms heb je van die momenten dat je denkt: Ik weet het even niet meer. Het gaat niet zoals bedacht, verwacht. Deze momenten zijn super en dat klinkt heel tegenstrijdig maar dat is juist het moment om wat zich dan aandient, aan te kijken, naar te luisteren, te bevragen en te accepteren. Daarna kan je direct verder aan de slag. Binnen 24 uur krijg je een reactie via app of voice-over.
 • Dit traject geeft de ruimte om in een periode van ongeveer 6 maanden met elkaar aan de slag te gaan.
 • Tussen de sessies krijg je opdrachten en oefeningen en ontvang jij je eigen Purpuz Journal. 
 • Start- en einddatum: Dit aanbod start in januari 2023. De tijden en data bepalen we in overleg.

Voor meer informatie klik op de link voor dit traject.

Dit traject kost normaal gesproken €2397 en nu betaal je dus €1199

Maar wacht nog even! Dat is nog niet alles! Wie jarig is trakteert!🥳

Je krijgt de volgende vier bonussen cadeau!


 • Deelname live Masterclass STOP met sjezen (€27). Klik op de link voor meer informatie.
 • Deelname live Masterclass Bewegen tegen stress (€27). Klik op de link voor de inhoud.

De data worden nog bekend gemaakt. Deze masterclasses worden opgenomen en kan je dus terugkijken op een moment dat het voor jou uitkomt, mocht je er niet live bij kunnen zijn.

 • Het mini-programma Rust in je hoofd, Ontspanning in je lijf, Gewoon gelukkig zijn! (€47) Klik op de link voor meer informatie.
 • Online programma: Start to getting fit in 12 weken! (€247). Ik ben dol op bewegen en ik vind het super om anderen dat geweldige gevoel te bezorgen! Daarom heb ik dit programma ontwikkelt Elke week ontvang jij jouw trainingen d.m.v. filmpjes en tekst in een online omgeving. In de HartZinnig community kan je jouw ervaringen delen en vragen stellen. Je krijgt trainingsdagboeken en een week-journal. Zij vormen jouw eigen road map naar een TOP Conditie! Geen conditie is geen probleem! Dit programma is ontwikkeld vanuit de grondbeginselen van running therapie. Naast conditie krijg je ook kracht oefeningen zodat de kans op blessures klein is en je 12 weken lang  met plezier kan bewegen. Mocht je een maat gemaakt beweegplan willen hebben? Neem dan contact op met Petra voor een uitgebreide lichaamsanalyse.


Je betaalt geen €2745 maar €1199 dus jouw totale voordeel is €1547!

Een no brainer!

Dit aanbod is alleen geldig van maandag 21 november in en eindigt 25 november om 23.59

Je start in januari 2023. Bij aanmelding neemt Petra zo snel mogelijk contact met je op om de sessies in te plannen!

Wat wil jij?

You are in charge! Jij leeft bewust!

 • Jij weer in de lead bent van jouw agenda, JOUW leven? Niet elke keer “verrast” wordt door de waan van de dag? Dat jij je houdt aan je voornemen om geen “JA” te zeggen als jij eigenlijk helemaal niet kan. Met als resultaat dat jij er ook echt kan zijn voor je kids als je vrij bent of iets helemaal voor jezelf kan doen
 • Dat jij de boel goed geregeld hebt en jijzelf prio één bent (zonder schuldgevoel) en pas "JA" zegt als daar echt tijd en ruimte voor is. Jij loopt niet meer continue achter de feiten aan!
 • Jij energiek en uitgerust bent? In de ochtend, middag en ook in de avond nog energie hebt om wat te gaan doen en dan niet alleen maar werk.
 • Als je een bewuste keuze hebt gemaakt niet blijft twijfelen door al die stemmetjes in jouw hoofd (die jou willen beschermen door alles bij het oude te laten).
 • Jij hebt een heldere visie over wie en wat jij wil zijn/ bent. Als professional, carrière technisch en ook privé.
 • Door jouw positieve mindset en helpende gedachten trek jij aan wat jij graag wil!
 • Mooi voor jezelf en jouw omgeving. Een gelukkig mens functioneert veel beter op het werk en privé 😍!
 • Je hebt meer (zelf)vertrouwen en (zelf)liefde omdat jij blokkades, trauma's hebt doorbroken en echt doet wat klopt voor jou!
 • Je bent krachtiger; mentaal, emotioneel & fysiek.
 • Zit lekker in je vel! Je voelt je vrij, licht, ontspannen ondanks een druk leven! De onrust en gejaagdheid in je lijf is weg!


Dat is echt mogelijk!

Over Petra Muller

Ik help drukke ambitieuze vrouwen en mannen die dreigen vast te lopen en toch maar door gaan!

Zij die 'topsport' bedrijven; zakelijk en privé. Er is namelijk altijd wel wat te managen. Wat ik doe?

Zorgen dat je weer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf krijgt. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW leven! 

Zij die 'topsport' bedrijven; zakelijk en privé. Er is namelijk altijd wel wat te managen. 


Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig zijn in een druk vol leven kan!


Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar heart & mindset coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.


Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)

De eerste stap naar een topfit systeem!

Juist als je topsport bedrijft: zakelijk en privé!

25-11-2022
Starts at 09:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden