Masterclass STOP met sjezen

Ontdek wat wil ik?

Van Dromen naar Daadwerkelijk Doen

Ontdek mijn 10 krachtige tools en transformeer je leven van twijfels naar actie! 

19-01-2024

10:00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

“Ik ben iemand aan het worden die ik niet wil zijn!”

'Waar wil jij het allerliefste van af?'  Is een van mijn eerste vragen die ik stel. Vooral als nog geen antwoord op de vraag gegeven kan worden: Wat wil ik?

Dan krijg ik vaak het volgende te horen:

De chaos in mijn hoofd, de spanning in mijn lijf!

"Niet zo gek ook, want ik heb een drukke baan, ben ambitieus en met een gezin is er altijd wel wat aan de hand. 

Zij zit in de spiraal van en maar door, door én door gaan!

Diep van binnen weet ze dat 'het en maar doorgaan stramien' niet de oplossing is: ze wordt er niet vrolijker van, niet fitter, eigenlijk alleen maar moeier. Zij is chagrijnig naar haar partner en kids en zij zegt:“Ik ben iemand aan het worden die ik niet wil zijn!”

Tijdstress, werkstress (hoe je het ook noemen wil). Het is niet jouw fout. Je wordt collectief geleid door je ego. Jouw ego wil zo graag dat je het goed doet en dan tja is het heel ‘gewoon’ wat je doet. Leuk? Nee, maar…

Hoe krijg je het dan voor elkaar dat wat je diep van binnen dolgraag wil ook echt gaat doen? En als je dat niet weet? Hoe kom je daar dan achter?

Lees nog even door!Het managen van stress of liever gezegd managen van rust en ontspanning is iets wat alleen jij kan doen. Het is jouw verantwoordelijkheid. Zie het als jouw (innerlijke) job!

Kom uit de spiraal van en maar doorgaan door jezelf eruit te draaien!

Hoe?

Word je bewust van jouw verhaal en daarmee (on)bewuste programma’s over het altijd goed willen doen, willen ‘pleasen’ etc.

Herken jij je hierin en wil jij dolgraag anders? Rust in je hoofd, ontspanning in je lijf! “Gewoon’ gelukkig zijn in een druk vol leven? Loslaten van oude programma’s, overtuigingen en gedachtes, hoe goed bedoelt ze ook waren? 

Dan heb ik iets gaafs voor jou!

Schrijf je in voor de Masterclass STOP met sjezen 

Geef richting aan jouw toekomst!

Zet die eerste stap naar een leven van ongekende groei en voldoening. Door je aan te melden voor de "Stop met sjezen & ontdek wat jij wil" masterclass, laat je zien dat je klaar bent om de regie over je leven te nemen.

Deze masterclass is niet zomaar een evenement; het is een reis van zelfontdekking, empowerment en transformatie. We gaan samen op zoek naar de tools die jou leiden naar een jaar vol ongekende hoogten. Het is tijd om de drukte achter je te laten, je te richten op wat er echt toe doet en je leven vorm te geven zoals jij het wilt.

Ik beloof je een inspirerende sessie vol waardevolle inzichten, praktische tools en een dosis positieve energie. Het is jouw tijd om te schitteren, je doelen te omarmen en die mooie vrouw te worden die je altijd al had willen zijn.

Schrijf je nu in en laat 2024 het jaar worden waarin je niet alleen stopt met sjezen, maar ook begint met bloeien. Je verdient het om je meest opmerkelijke jaar ooit te creëren!

Bevestig jouw plek: Stop met Sjezen & Ontdek jouw kracht!

Een nieuw jaar, vernieuwde jij!

Wat gaan we doen?

  • Ontdekken wat anders doen zo ontzettend lastig maakt en je er alleen op wilskracht niet komt. Op bezoek bij jouw brein en ego.
  • Inspireren dat meer tijd voor ontspanning zorgt voor meer focus en ruimte voor productiviteit en écht werken aan jouw doelen. Ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
  • Jij krijgt 10 tools om jouw persoonlijke veranderingen door te zetten. Ook als het even minder gaat.

Resultaat?

  • Jij bent je bewust dat jijzelf aan de knoppen draait van jouw keuzes, jouw doelen, jouw energiesysteem en ja ook jouw stress.
  • Minimaal 2 acties die je vanaf dan bewust doet zodat je meer rust ervaart, focus hebt en daardoor productiever en gelukkiger bent. Win-win dus!
  • In 90 minuten en echt niet langer want ik weet hoe kostbaar jouw tijd is, zet ik jou in beweging jouw bewust te worden van jouw regie op jouw leven en deze ‘in control’ te krijgen.
Schrijf je in 

Over Petra Muller

Ik help drukke ambitieuze vrouwen en mannen die dreigen vast te lopen en toch maar door gaan!

Zij die 'topsport' bedrijven; zakelijk en privé. Er is namelijk altijd wel wat te managen. Wat ik doe?

Zorgen dat je weer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf krijgt. Dan ontstaat focus en ruimte in jouw systeem om daadwerkelijk te doen. Jouw dromen, verlangens of wensen waarheid te maken.

Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW leven! 


Mijn visie: ’Durf jouw droomleven te leven!


Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 combineer ik nu van risk & compliance manager met heart & mindset coaching. Al mijn ervaring bij de big four, banken en woningcorporaties combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.


Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)

"Het grootste avontuur dat je kunt hebben, is om het leven van je dromen te leven." - Oprah Winfrey

19-01-2024
Starts at 10:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Stoppen zorgt voor meer ruimte om jouw wensen waar te maken

Zeg 'nee' tegen al die stemmetjes in je hoofd

Schrijf je in! Ook als je niet kan, dan ontvang je de gratis replay