Een pad ontstaat door erop te lopen… dus zet een stap!
10 november 2022 
in Stress
2 min. leestijd

Een pad ontstaat door erop te lopen… dus zet een stap!

V R I J H E I D is magisch!

Dat was het thema van het business even van Veronique Prins vorige week

Ik heb genoten met af en toe een knoop in mijn maag (zo van ai, die is raak) en dat is goed.

Ik weet dat het een signaal is om nog even verder te voelen. Nee, ik ben niet gek op pijn maar ik weet wel dat met die knoop kletsen mij veel oplevert. Ondanks dat ik me dan wat kutter (excuus) voel, want het is mijn angst die aan de deur klopt!

Ik vertel tegen mijzelf: Het is okay. Anders doen is best spannend maar het wordt alleen maar leuker en toffer en ook: ‘Niks doen levert niks op’.

De woorden van Joyce de Ruiter, (zij heeft het Ushersyndroom en ziet en hoort daardoor steeds minder) spreekster op het event blijven nog steeds in mijn hoofd hangen:

Een pad ontstaat door erop te lopen… dus zet een stap!

En ook:

Jij ben vrij om te kiezen waar je energie aan besteed en daar krijg ik energie van!

That’s it!

F R E E D O M is magic!

Wat betekent dat voor mij? Doen wat ik leuk vind mét een gezond kloppend hart. Mijn hart wordt super gelukkig door het enthousiasmeren van drukke ambitieuze vrouwelijke managers te laten ontdekken dat rust in je hoofd, ontspanning in je lijf, gelukkig zijn in een druk en vol leven kan. De vrouwen die ‘gewoon’ topsport bedrijven, zakelijk en privé.

En ook, tijdens het schrijven hiervan merk ik dat dit eigenlijk nog belangrijker is, meegeven aan mijn kinderen dat als je elke dag doet wat je leuk vindt dat ‘gewoon’ je werk kan zijn! Dat je daar ook goed geld mee kan verdienen of het nu in loondienst is of met je eigen onderneming. Dat is voor iedereen natuurlijk anders maar in ieder geval voldoende financiële reserves hebt zodat je geen geldzorgen hebt en ook naast het werk (hoe leuk ook) kan doen wat ik wil met en voor mijn dierbaren.

Mijn middel hiervoor is HartZinnig. Mijn bedrijf dat staat voor luisteren naar de wijsheid van je hart en eigenzinnig, dus helemaal jezelf zijn. Daarin is juist jouw hoofd, jouw mind gebruiken heel belangrijk. Natuurlijk is voelen ook belangrijk, maar alleen met voelen kom je niet ver. Onze mind is zo ontzettend sterk! Maar liefst 80% is mindset. Gebruik het dan ook goed! Hoe? Stuur me een berichtje!

Tijdens het event werd mindset ook super onder de aandacht gebracht door de gastprekers Joyce de Ruiter en Jan Reinder (illusionist)

Gebeurtenis --> gedachten --> gevoel --> gedrag --> gevolg

Dat maakt gedachten key! 

Even heel zwart wit: kies je voor het engeltje of het duiveltje.

Kies jij voor: ‘Yes, ik kan het ook als is het spannend!’

Of kies je voor: ‘Nee, dat kan ik niet. Dat ik het überhaupt kan bedenken!

Wil jij heel graag anders?

Ben je klaar met rennen, vliegen en maar doorgaan? Je bent ambitieus, hebt een drukke baan, stuurt mensen aan en met een gezin is er namelijk altijd wel wat aan de hand. Alleen het kan toch niet de bedoeling zijn dat je altijd maar moe bent en heel eerlijk eigenlijk helemaal niet zo happy bent?

Stuur me een bericht

Dan neem ik contact met je op en dan kijken we wat voor jou past! 

Je kan het alleen doen maar samen kom je verder én gaat het sneller!

Warme groet,

Petra

P.S. Heb jij al mijn gratis mini-gids met 14 tips voor rust in je hoofd, ontspanning in je lijf, gewoon gelukkig zijn in een druk vol leven? Klik op de link!

Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven. Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren. Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven! Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan! Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica. Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen