Doe jij wat jij leuk vindt?

Drie jaar geleden heb ik mijn eigen magazine gemaakt, PETRA. Daarin staan ook mijn inspiratiebronnen. Een van mijn helden is Bibian Mentel. Een enorme bewondering heb ik voor haar. Ongelofelijk hoe zij elke keer na tegenslag weer uit het dal wist te klimmen en er weer sterker uitkwam. Toen iemand aan haar vroeg waar komt die motivatie vandaan, zei ze: Dit is mijn manier van overleven. Het enige wat ik zelf in de hand heb is “Goed voor mijn lijf zorgen en fit blijven”.

Dat inspireert mij natuurlijk enorm als hart & hoofd coach met een enorme passie voor bewegen. Door te bewegen en te doén wat jouw hart je ingeeft, dan zorg je goed voor jezelf. En heb jij het meeste plezier!

Helaas is Bibian dit jaar overleden. Haar laatste advies: 

“DOE WAT JIJ LEUK VINDT   !”

Nog elke keer krijg ik daar kippenvel van. Het is zo waar en superfijn, maar hoe simpel het ook klinkt. Het is ook best moeilijk, toch?

Vijf jaar geleden gooide ik het roer om zodat ik kan doen wat ik leuk vind. Dat gaat met ups en heel eerlijk ook met downs. Dat heb ik (helaas   ) ook nodig om te leren. Ik voel me vrij en dat geeft me energie! En het aller gaafste is dat ik nu mensen in beweging (letterlijk en figuurlijk) mag zetten die zijn vastgelopen of dreigen vast te lopen. Op zo een manier dat zij zich weer lekker in hun vel voelen, weer ‘in control’ zijn, energie en focus hebben. 

De rode draad in al mijn HartZinnig programma’s is: zingeving oftewel betekenisvol zijn. Waarvoor sta jij elke dag op? Waar ben jij nu helemaal mee bezig? Waar krijg jij energie van? Doe jij waarvoor jij hier bent? M.a.w. Doe jij wat jij leuk vindt?

We zitten midden in een gezondheidscrisis en wat kan jij nu doen om goed voor jezelf te zorgen en jouw immuunsysteem een structurele boost te geven. Ja, door te doen wat jij leuk vindt!

De kans is groot dat door Corona je werk behoorlijk is veranderd of dat je zelfs geen baan meer hebt. Of misschien zit je al een tijdje te piekeren over je werk. Je hebt het niet helemaal meer naar je zin, maar wat dan wel? Wat wil ik nu eigenlijk? Waar word ik blij van? Wat vind ik nou leuk? Waar is dan die toffe job voor mij? 

Herken je dit? Daarvoor heb ik het programma “Doen wat jij leuk vindt – BOOST” voor ontwikkelt!

Wat jij allemaal gaat ontdekken:

  • Jouw talenten en kwaliteiten
  • Jij weet waar jij blij van wordt!
  • Jouw interesses.
  • Waar je staat in de arbeidsmarkt.
  • Je hebt duidelijk voor ogen wat jouw persoonlijke carrière doelen zijn. 
  • Jouw ‘carrière roadmap’ voor de komende maanden is gemaakt!

Resultaat: meer rust, focus, vrijheid en blijheid in jou!

  • Jij staat in de DOE-modus! Concrete eerste stappen zijn duidelijk en enthousiasmeren jou!
  • Je hebt leren luisteren naar wat je hart te vertellen heeft én in combinatie met jouw ratio, maak je bewuste carrière keuzes

Het enige wat je hoeft te doen is op de volgende link te klikken. “Doen wat jij leuk vindt – BOOST” 

Ik enthousiasmeer topsporters en toppers op de werkvloer mentaal te bewegen. Als ‘moeten moeten’ doorslaat in verkramping en zij zichzelf blokkeren en topprestaties uitblijven. Dan begeleid ik hen hun blokkades, destructieve patronen te doorbreken zodat zij relaxed met de juiste mindset hun (sport)leven kunnen leven met op de piekmomenten de juiste spanning om te excelleren. Naar rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Dat je weer ‘in control’ bent van JOUW mooiste leven! Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig ambitieus zijn in een druk vol leven kan! Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 geswitcht van risk & compliance manager naar mental coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica. Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)
Reactie plaatsen