Direct aan de slag met hart, hoofd en lijf

Gratis downloads en elke week kans op gratis sessie

        Wil jij direct aan de slag voor rust in je hoofd, ontspanning in je lijf, meer energie?

Mini-gids rust in je hoofd, ontspanning in je lijf

Het ergste wat je kan overkomen, is dat je geen controle hebt over iets. Als mens is het fijn dat je toch het gevoel hebt dat je bepaalde dingen onder controle hebt!


Goed natuurlijk om aan de slag te gaan met de oorzaak van jouw stress (gerelateerde) klachten maar kan je niet wachten om meteen te beginnen?


Dan heb ik iets gaafs voor jou!


Ik heb een minigids geschreven waardoor jij met 14 makkelijke en overal toepasbare tips meer rust in je hoofd ervaart en ontspanning in je lijf!


Is dat wat jij wil?

Klik op de button voor de gratis download.

Maak elke week kans op een gratis sessie met Petra

Wist jij dat, uit laatste rapport van TNO uit 2020 over 2021, blijkt:

  1. 1 op 6 medewerkers een burn out heeft of daaraan gerelateerde klachten?
  2. Dat is 1,3 miljoen van de beroepsbevolking van Nederland.
  3. De grootste stijging is bij young professionals en vrouwelijke managers.

Veel mensen denken: 'Ach ja, stress dat hoort bij het leven. Daar moet je maar mee zien te dealen. Ik krijg daar de kriebels van want inmiddels weet ik beter. Stress heeft óók een goede functie. Een gezonde portie spanning voor een wedstrijd of een belangrijke presentatie bijvoorbeeld zorgt voor topprestaties. Alleen als je door stress fysieke klachten, problemen ervaart. Jij je vaak verdrietig, angstig of boos (wat voor emotie dan ook) voelt en maar loopt te piekeren dan wordt het echt vervelend.

Ben je echt klaar voor de start om hulp te krijgen?

Wil jij écht een 'kloppend' leven? Dat jij je fysiek goed voelt, emotioneel stabiel en ook mentaal stevig in je schoenen staat?

Iedere week geef ik 3 gratis sessies weg. Tijdens het gratis gesprek (t.w.v. €125) krijg je minstens 3 tips, waarmee jij meer rust in je hoofd krijgt en ontspanning in je lijf. We gaan samen kijken waarom jij ondanks dat je al van alles hebt geprobeerd nog geen einde hebt kunnen maken aan je stress klachten. 


Heb je het traject en de kosten bekeken?


Graag alleen invullen als je serieuze interesse hebt in het traject. Vul het onderstaande formulier zo uitgebreid mogelijk in. Dan kan ik de juiste keuze maken of ik jou kan helpen. Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk.


Binnen 3 werkdagen laat ik je weten of jij de gratis sessie krijgt.

Alvast bedankt voor het invullen!

Hartelijke groet
Petra

Klik op de button, dan komt het formulier te voorschijn.
null