Doe jij wat jij leuk vindt?

Ontdek de droombaan die bij jou past!

Vrij voelen

Jij voelt je vrij op je werk. Je wordt gestimuleerd te groeien. Jij mag mee bepalen. Jij bent immers eigenaar van je zelf!

stralend-en-vol-vertrwouwen

Passievol werken

Je hebt passie voor je werk. Jij bent bevlogen en gaat er vol voor. Dat kan ook want werk geeft je energie!

Je doet waar je goed in bent!

Talenten benutten

Je kent je kwaliteiten en zet ze optimaal in. De focus is op wat jij leuk vindt. Je bent daar namelijk ongewoon goed in!

Ik was super in 'en maar doorgaan' ook als mijn hart op hol sloeg...

Mijn naam is Petra Muller en ik ben een enthousiaste verander & vitaliteit coach, moeder van twee jongens, sporter, partner en een hele pure chocolade junk!

Sinds 2001 ben ik bezig met allerlei 'in control' vraag stukken. In eerste instantie op gebied van risicomanagement en compliance en vanaf 2017 coach en train ik mensen die zijn vastgelopen.

Van jongs af aan ben ik al gek op sporten en daardoor heb ik een enorme passie voor bewegen: fysiek en mentaal. In 2010 werden bij mij hartklachten ontdekt en alleen maar tijdens mijn geliefde sporten. Een pilletje en operaties hielpen jaren niet. Ik moest wel naar mijn hart leren luisteren en dat heb ik mij eigen gemaakt op HartZinnige wijze!

Ik coach en train mensen die last hebben van stress en daaraan gerelateerde klachten en maar door gaan. Vaak tegen beter weten in. Terwijl stress jouw immuunsysteem enorm verlaagd! Ik enthousiasmeer mensen in beweging te komen en te helpen beter voor zichzelf te zorgen! Eigenaarschap te nemen over jouw eigen leven!

Door te laten ontdekken wie ze echt zijn, wat zij écht het allertofst vinden om te doen en die beren op de weg kleiner te maken of te deleten. Op zo een manier dat je elke dag weer happy aan de slag gaat en weer genoeg energie hebben, ook naast werk en gezin.

Dat jij weer ' in control' bent van jouw leven! Dat je de beste versie bent van jezelf!

Stress omdat alles prio 1 is

Je ziet het niet meer zitten met je werk?

Je wil heel graag een leuke job, die energie geeft. Waar jij je ziel en zaligheid in kwijt kan. Vooral doen wat jij leuk vindt! Je bent zoekende. Herken jij je in één of meer van onderstaande punten?

 • Je bent van de ene functie in de andere gerold.
 • Je doet dit werk al een tijd en zou wel wat anders willen, maar wat?
 • Een onzekere periode op je werk. Je baan staat op de tocht.
 • Er is eigenlijk altijd wel een reorganisatie, maar wat wil jij?
 • Je werk is de laatste tijd enorm veranderd.
 • Je hebt goede ideeën maar er wordt niet echt naar je geluisterd.
 • Er is meer werk dan uren in de week.
 • Je bent uitgeblust na een dag werken.
 • Je voelt je niet gewaardeerd of gezien.
 • Je hoeft niet perse een andere werkgever maar wil wel meer uit jezelf halen.
 • Je bent werkloos en letterlijk en figuurlijk zoekende.
 • Als ik totaal iets ander ga doen, ga ik minder verdienen (denk ik).
 • Meer rust in je hoofd én dat vooral ook wanneer je vrij bent.
 • Je zou wel wat anders willen maar durft niet die eerste stap te zetten!


Als je blijft doen, wat je altijd al deed, krijg je wat je deed. Dan blijf je hangen in werk wat je niet leuk vindt of je geen voldoening meer geeft of je blijft werkloos.


Alleen als jij kiest écht eigenaarschap te nemen over jouw  (werk) leven, dan:

 • Weet jij wat je wil!
 • Wat jouw talenten zijn.
 • Ga jij aan de slag met wat jij wil!
 • Heb jij volop werkplezier!
 • Ben jij in ‘the lead’ bent van jouw werkleven in plaat van
 • Je te laten leven door je collega's.
 • Ben jij positief!
 • En dat heeft een magnetiserend effect voor jouw bedrijf of werkgever!
 • Heb jij die gezonde werk leefstijl te pakken :-) 

Hoe ontdek jij jouw droombaan zodat je nog energie over hebt aan het einde van de dag?

Hoe voel jij je bij het werk wat je nu doet? Voel je dat je vrij bent? Ben jij bevlogen in je werk?

Is het antwoord op de twee laatste vragen 'ja', dan is de kans groot dat jij einde werkdag nog energiek genoeg bent om zonder chagrijn thuis te komen en lekker te gaan koken, te sporten, kids te helpen met huiswerk etc.

Als jij op de eerste vraag antwoordt "niet zo tof, saai, energieslurpend of stressvol" dan zijn de laatste twee antwoorden waarschijnlijk ' nee" .

Wellicht ben jij ooit in die baan beland terwijl je eigenlijk niet zo goed wist wat je nu wilde? Niks mis mee. Werk is namelijk wel heel handig als je op eigen benen wil staan, toch? En zo ben je met alle goede bedoelingen (misschien wel in het bedrijf van je familie gaan werken of zelfde werkgever als een van je uders? of omdat iemand een goed woordje voor je heeft gedaan en je die niet wilde teleurstellen?) in een job beland die je helemaal geen voldoening meer geeft maar wil in blijft hangen want ergens voelt het bekend, veilig, je weet waar je aan toe bent etc.


Hoe kan jij je weer vrij voelen in je werk? Hoe pak je op dat jijzelf kan bepalen wat jij wilt en mag doen?

Lees door!

Herken jij je in een of meerder van onderstaande punten?

kan ik het wel

Onzekerheid over baan

Je hebt wel een vaste baan maar er zijn continue reorganisaties. Je piekert: lig ik er de volgende ronde uit of toch niet?

Ambitieus

Jij wil meer!

Je hebt volop ideeën over hoe het beter kan maar je hebt het gevoel dat je niet gehoord wordt. Je voelt je niet gewaardeerd terwijl je zoveel in je mars hebt.
Geen baan

Werkloos 

Je hebt geen baan meer en je wil dolgraag werk én nu ook écht die toffe baan waar je met plezier elke dag heen gaat! Maar hoe en wat dan?

Structureel overwerken

Je wil graag meer dan 24 uur in een dag zodat je naast het overwerken elke dag nog tijd overhoudt voor privé. Een utopie natuurlijk maar hoe nu een halt toeroepen aan overuren elke dag?

Uitgeblust, futloos

Einde werkdag ben je echt op. Je wil nog wel wat doen maar je kan niet meer. Je wil geen gedoe meer aan je hoofd en met rust gelaten worden. Je bent kapot...
kan ik het wel

Je weet niet wat jij wil

Wat jij écht leuk vindt? Wat jij heel graag wilt doen? Daar kan je 1-2-3 geen antwoord op geven. Je weet het niet en wordt er onzeker van.

Wat klanten over HartZinnig zeggen

In het coachingstraject zit een duidelijke lijn, met vragen en richtingen. Deze vragen worden heel natuurlijk gesteld, zonder dat je echt doorhebt dat het een soort “interview” is. Daardoor voelt het echt als coaching en een gesprek.

Ik heb beter geleerd te reflecteren en weten waar mijn kracht ligt. De volgende stap is nu makkelijker te behalen en daarmee is dit traject zeer belangrijk voor mij.

Jan - Senior Process Manager

Ik ben mij nu meer bewust van kwaliteiten die ik bezit en dat ik daar meer mee kan. Zowel in het onderwijs, maar ook in een andere branch. Dit is belangrijk voor mij, omdat ik de beperkende gedachte had dat ik alleen in het onderwijs wat met mijn kwaliteiten kon, maar ik kan dit ook zeker toepassen in andere vakgebieden. Dat biedt mogelijkheden voor mij.  

De gesprekken voeren tijdens het wandelen is een hele fijne manier van coaching. Je komt letterlijk in beweging en dat was heel fijn. De begeleiding van Petra is fijn. Zij stelt mooie open vragen en liet vooral veel uit mijzelf komen en nadenken over hoe ik in het leven sta en waar dat vandaan komt en wat ik er verder mee zou willen. 

Petra is open, respectvol, meedenkend, sportief en het voelde vertrouwd. Het vlammetje in mij is aangewakkerd!

Inge - Leerkracht basisschool

De flexibiliteit in de aanpak is super! Verder voelde de gesprekken aan als ‘gewone’ gesprekken en had je niet het gevoel dat je in een coach sessie zat waar je hard moest werken. Tegelijkertijd had ik na ieder gesprek het gevoel dat ik een stap verder was in mijn denk proces. Ik heb een aanscherping van mijn zelfbeeld gekregen en meer waardering voor mijn eigen prestaties en kernkwaliteiten. Ik heb een beter beeld van de werkomgeving waar ik pas; een product / dienst die bij mijn intrinsieke motivatie of interesse ligt. Zo blijf ik gemotiveerd en kan ik ook energie blijven geven.

Hans -  Senior Risk Manager

Hoe ga jij jouw droombaan ontdekken?

In het programma “Doen wat jij leuk vindt - BOOST” ontdek en leer jij!

Jouw persoonlijke verlangens qua werk zijn inzichtelijk en omgezet naar daadkrachtige acties.

Resultaat: rust, focus, vrijheid en blijheid in jou!

 • Je kent jouw talenten en kwaliteiten zijn.
 • Jij weet waar jij blij van wordt!
 • Je hebt in kaart wat jouw interesses zijn.
 • Je hebt inzichtelijk waar je staat in de arbeidsmarkt.
 • Je hebt duidelijk voor ogen wat jouw persoonlijke carrière doelen zijn. 
 • Jouw ‘carrière roadmap’ voor de komende maanden is gemaakt!
 • Jij staat in de DOE-modus! Concrete eerste stappen zijn duidelijk en enthousiasmeren jou!
 • Je hebt leren luisteren naar wat je hart te vertellen heeft én in combinatie met jouw ratio, maak je bewuste carrière keuzes.


De start naar heel veel werkplezier!        

Wat voor resultaten kan jij behalen met dit persoonlijke programma?

stralend-en-vol-vertrwouwen

Je doet wat jij LEUK vindt!

Je hebt passie voor je werk. Jij bent bevlogen en gaat er vol voor. Dat kan ook want het is leuk werk en dat geeft je energie!

Je voelt je vrij

Jij voelt je vrij op je werk. Je wordt gestimuleerd te groeien. Jij mag mee bepalen. Jij bent immers eigenaar van je zelf, jouw leven. Jij bepaalt!

Je doet waar je goed in bent!

Je kent en benut jouw talenten

Je kent je kwaliteiten en zet ze optimaal in. De focus is op wat jij leuk vindt. Je bent daar namelijk ongewoon goed in! Jij straalt als een diamant!

Hart en hoofd op 1 lijn

Jij doet jouw ideale baan

Wat jij graag wil, doe je omdat jouw hart je dat ingeeft! Je luistert naar de wijsheid van je hart en samen met jouw hoofd bepalen jullie de koers.

Hart en hoofd "kloppen".

Balanceren tussen gas-en rempedaal

Gezonde werkstijl

Jij weet wanneer je langer gas kan geven en ook op de rem moet trappen. Periodes van veel uren maken kan en worden afgewisseld door rust- en herstel momenten. Je verliest jezelf en jouw gezin niet uit het oog.
jouw pas is bepaald

Jij weet wat jij wil!

Jij hebt een duidelijk doel voor ogen en dat helpt bij het maken van beslissingen. Je hebt focus tijdens je werk. Je hebt aandacht in het moment en geniet en daardoor ben je productiever!
Leuk werk

Werkplezier!

Je hebt plezier en lol in je werk. Elke ochtend dat je opstaat realiseer jij je waar je het voor doet!

Jouw werk geeft voldoening en past bij jouw (hart) doelen!

Positieve magneet

Jij bent positiviteit!

Je bent blij en dat straal jij uit. 

Jouw positiviteit is aantrekkelijk en heeft een magnetiserend effect. Mensen willen met jouw werken!

Petra heeft me gestimuleerd om stappen te ondernemen, rust gebracht in een roerige tijd en veel inzichten gegeven over mijzelf. Mede dankzij haar zit ik weer lekker in mijn vel, weet ik waar ik voor sta en heb ik stappen ondernomen d.m.v. het luisteren naar mijn hart. 

Ik kan iedereen van harte aanbevelen om met Petra aan de slag te gaan! “

Petra van der Linde

Ben jij klaar om jouw Magisch Droombaan Plan waar te maken?

Ben jij er klaar voor om te doen wat jij leuk vindt?

In het programma 'Doen wat jij leuk vindt - BOOST' gaan we samen aan de slag. In een praktische aanpak ga jij ontdekken wat jij leuk vindt en is jouw droombaan roadmap geschreven. Jij weet wat je wil en je hebt de eerste stappen gezet!

 • Starten wanneer jij wil!
 • In 2 maanden ga jij nieuwe carrière stappen zetten die blijvend voor een positieve verandering zorgen!
 • Jij profiteert van mijn persoonlijke carrière switch ervaringen én vitaliteit, risicomanagement en compliance knowhow bij de grote consultancy firms en banken
 • Jij leert, wat jij leuk vindt om te doen en dat serieus op te pakken!
jouw pas is bepaald

Jij weet wat jij wil!

Jij hebt een duidelijk doel voor ogen en dat helpt bij het maken van beslissingen. Je hebt focus tijdens je werk. Je hebt aandacht in het moment en geniet en daardoor ben je productiever!
stralend-en-vol-vertrwouwen

Je doet wat jij LEUK vindt!

Je hebt passie voor je werk. Jij bent bevlogen en gaat er vol voor. Dat kan ook want je doet wat je leuk vindt en dat geeft je energie!

Ontvang nu deze bonus

Tijdens het 'Persoonlijk programma ' Doen wat jij leuk vindt' - BOOST ontvang je gratis de hardcover linnen journal van Purpuz!

Tijdens het programma krijg je waardevolle materialen en direct toepasbare ‘checklists’. Samen met de opdrachten vormen zij jouw Magisch Droombaan Road Map! Jouw eigen boek waarnaar je altijd kan teruggrijpen als jij dat even nodig hebt.

€ 997,-
€ 897,-

Doen wat jij leuk vindt - BOOST

Jouw persoonlijk Coachingstraject: Op zoek naar je droombaan?” bestaat uit:

 • 1 op 1 coaching bij persoonlijke Verander- en Vitaliteit Coach Petra Muller
 • 2 live Persoonlijke Coach Sessies (2 uur per sessie)
 • 2 online Persoonlijke Coach Sessies (1 uur per sessie)
 • 3 digitale testen: Competentietest LINC, Arbeidsmarktscan analyse, Beroepen- en Opleidingendatabase.
 • Tussentijdse support (email/ app/ mob) voor dringende vragen of feedback. Buiten de geplande  gesprekken kan je Petra dus contacten. Soms is dat even nodig en kan je direct  verder aan de slag
 • De combinatie van de live-ontmoetingen, video-coaching èn tussentijds (email of app) support is de meest effectieve werkvorm die zorgt voor de door jou beoogde persoonlijke transformatie en groeistappen
 • Tijdens jouw Coachingstraject profiteer jij van mijn persoonlijke begeleiding & groei door de unieke combinatie van Coaching, Advies en Training.
 • Je ontvangt waardevolle materialen en direct toepasbare ‘checklists’. Samen met de opdrachten en reflectieverslagen vormen zij jouw Magisch Droombaan Plan!
 • Je ontvangt de hardcover  journal van Purpuz .Samen met de opdrachten en reflectieverslagen vormen zij jouw Magisch Droombaan Road Map! Jouw eigen boek waarnaar je altijd kan teruggrijpen als jij dat even nodig hebt.
 • 2 Persoonlijke follow up Coach sessies na het programma, als soort van stok achter de deur. Hoe is de afgelopen periode verlopen? Welke successen kunnen gevierd worden?
 • Dit programma geeft de ruimte om in een korte periode van ongeveer 2 maanden met elkaar aan de slag te gaan, afhankelijk van jouw behoefte. 
 • Start- en einddatum: tijden en data zijn in overleg te bepalen. 
 • Sessies vinden buiten in de natuur plaats en of binnen. De locatie wordt gezamenlijk bepaald: Zaanstreek, Zeist of Amersfoort.

100% garantie op succes

Ik sta voor de kwaliteit en de duurzame impact van mijn programma’s. 

Mocht je je na de eerste sessie bedenken en tot de conclusie komen dat het programma toch niet aansluit, laat het dan (ook per email) weten. Dan krijg je je geld terug.

Ja, ik wil mij vrij voelen in mijn werk!