Checklist voor signalen energielekkage

Als jij last hebt van onrust in je hoofd, gejaagdheid in je lijf, stress of spanningsklachten (hoe je het ook noemen wil). Dan is dat ontzettend vervelend en balen. Voor jezelf en ook jouw omgeving!

Maar wat is stress nu eigenlijk?

Stress is als de balans tussen draagkracht en draaglast verstoord is. Dat je het gevoel hebt dat je ‘out of control’ bent

Okay, jij wil rust in je hoofd, een relaxet gevoel in je lijf en ‘gewoon’  een bak energie hebben om te kunnen doen wat jij wil doen. Dat je weer ‘in control bent’!

Voordat ik ga vertellen wat jij kan doen, is het belangrijk om jezelf, jouw systeem, bewust te laten worden van waar jij nu last van hebt, waar jij tegenaan loopt.

Daarom heb ik lijst gemaakt met signalen waaruit kan blijken dat jij energielekken hebt en jij je zo vervelend voelt.

Daarna komt dé belangrijkste vraag:

WAT WIL JIJ?


De lijst lezen en afvinken wat voor jou ‘klopt’ kan je best even een naar gevoel geven en dat is heel eerlijk ook het doel hiervan. Bewust worden zodat je écht aan de slag gaat en anders gaat doen om rust in je hoofd te ervaren, ontspannen en je blij en happy te voelen!

Het ergste wat je kan overkomen, is dat je geen controle hebt over iets. Als mens is het fijn dat je toch het gevoel hebt dat jezelf kan bepalen.  Dat jij ‘in control bent!

Goed natuurlijk om aan de slag te gaan met de oorzaak van jouw stress (gerelateerde klachten) maar, wat kan je NU hier in het moment gelijk doen om je relaxter te voelen, rust in je hoofd te creëren, minder zit te piekeren en je blijer voelt?

Check de 14 tips in mijn mini-gids die simpel en makkelijk zijn toe te passen!

Heb je hier vragen over? Laat het me weten door me te mailen, bellen of te appen.

 Download checklist voor signalen van energielekkage


Klik op de button voor de checklist

of stress (gerelateerde) klachten

null