Weer vol energie en tijd voor jezelf hebben naast werk en privé ? Je weer vrij voelen!

 • Ben jij druk, ambitieus en ga je altijd maar door?
 • Weer vol power, enthousiasme en energie om elke dag wat moois ervan te maken?
 • Hoeveel last van stress heb jij eigenlijk? Vul de checklist in
 • Wat kan jij nu doen als je last hebt van stress? De 10 gouden tips bij Stress
  • Ervaar wat jouw hart voor wijsheid te vertellen heeft aan jou!
 • Ontdek de allermooiste simpele tools om rust in je lijf te creëren
 • Schrijf jouw eigen Top 3 acties Eerste Hulp bij Stress
 • GRATIS on-line coach sessie bij stressklachten!
 • Jij kan écht NU gelijk jouw energieniveau beïnvloeden; doen dus!
50%
Vul hieronder je gegevens in
Je krijgt direct toegang
Download mijn gratis waardevolle cadeau

Petra heeft me gestimuleerd om stappen te ondernemen, rust gebracht in een roerige tijd en veel inzichten gegeven over mijzelf. Mede dankzij haar zit ik weer lekker in mijn vel, weet ik waar ik voor sta en heb ik stappen ondernomen d.m.v. het luisteren naar mijn hart. 

Ik kan iedereen van harte aanbevelen om met Petra aan de slag te gaan! “

Petra van der Linde

Hoe kom jij nu van 'out of control into control'?

Het ergste wat je kan overkomen, is dat je geen controle hebt over iets. Als mens is het fijn dat je toch het gevoel hebt dat je bepaalde dingen onder controle hebt!

Goed natuurlijk om aan de slag te gaan met de oorzaak van jouw stress gerelateerde klachten maar, wat kan je NU hier in het moment gelijk doen om je relaxter te voelen? Wat meer rust in je hoofd te krijgen en minder zit te piekeren? Daar heb ik mijn e-book EHBO stress voor geschreven!

Ikzelf was super in het "en maar door gaan". Zelfs mijn hart begon te protesteren en tóch ... stoppen is geen optie, toch?

Jawel, ik werd gedwongen naar mijn eigen hart te luisteren, te voelen en écht te kijken. Zo van: "Waar ben jij nu helemaal mee bezig, stresskip?!

Ik moest écht anders gaan doen. Sinds 2017 heb ik HartZinnig opgericht. Al mijn ervaring en kennis over out of control vraagstukken bij o.a. PwC, KPMG, Rabobank combineer ik met mijn persoonlijke out of control-, stresservaringen en diverse opleidingen.

Mijn passie: mensen in beweging zetten te luisteren naar de wijsheid van hun hart! 

Dan ben jij in de lead van jou leven! Sta jij achter het stuur! Doe jij wat je leuk vindt! En heb je veel minder last van stress gerelateerde klachten.

Waarom je dit e-book moet downloaden:

 • Ontdek dat jij je belangrijkste anti-stress tool altijd bij jou hebt!
 • Jij kan écht NU gelijk jouw stressniveau beïnvloeden; doen dus!
 • Met gratis on-line coach sessie bij stressklachten!

null

18 jaar

Expert in out of control

into in control 

5 jaar

verander & vitaliteit coach

15+ ervaring

hart issues

Wat vertellen klanten over HartZinnig

Ik voel me gelukkiger!
Ik voel me gelukkiger, kilo's lichter en niet meer geleefd! Ik heb meer inzicht in waar ik voor sta en wat mijn kwaliteiten zijn.

Geniva Lattig - Jurist & Privacy Officer Rochdale

Ik heb mijzelf weer op de kaart gezet!

Het was de beste beslissing die ik kon nemen. Petra zorgt er voor dat ik mijzelf weer op de kaart zet, mijn energie op peil breng en mij coacht naar een betere prestatie maar mij ook bij de les houdt.

Haar kennis en betrokkenheid is groot en kwam voor mij op het juiste moment en hoop ik nog lang van te kunnen genieten.

Mariska Schneider -  Senior Producer VPRO

Ik heb geleerd 'gewoon' te ademen!
Petra heeft mij gemotiveerd en geleerd dat bewegen geen “moetje” is. Ze heeft mijn onwil omgezet in plezier en mij geleerd om "gewoon" te blijven ademen.
Annemieke van Dijk - PwC
Ik heb mijn grenzen leren bewaken én verleggen!
Of het nu gaat om je grenzen verleggen of je grenzen bewaken, Petra helpt je om de in jouw aanwezige signalen, gevoelens en ervaringen, om te zetten in heldere vervolgstappen en werkt daar vervolgens samen naar toe. 
Sterre Scholten - Program manager ADG dienstengroep
Het is alsof een spotlight op mij is aangezet!
“Ik was gewend nogal ‘gewoon of bescheiden’ over mijzelf te denken. Het is als of er met HartZinnig coaching een soort spotlight op mij is aangezet!

Monique Scheepstra Verpleegkundige - Evean

Ik zorg beter voor mijzelf!
Petra straalt een fijne energie uit. Door het coachingstraject zorg ik veel beter voor mijzelf. Hierdoor ben ik meer tevreden over de dingen die ik doe en bereikt heb en vind ik het veel minder belangrijk wat de buitenwereld daar van vind. Ik begrijp veel beter waar bepaald gedrag of gevoelens vandaan komen en kan dat veel beter in perspectief plaatsen.

Kim Tam - Manager Finance & ICT Stayokay

Wil jij weer die vrolijke energieke persoon zijn?

Klaar voor meer energie en rust in je hoofd?

Download gratis dit waardevolle e-book Eerste Hulp Bij Stress.

Je weet heel goed wat te doen maar je krijgt het niet voor elkaar om stress vrijer te leven. Je weet dat je de oorzaken moet aanpakken maar wat kan je NU gelijk doen om minder stress te ervaren. Ook al zit je in een overvolle agenda? Daarom geen 100 maar 10 gouden tips over wat jij NU gelijk kan doen om minder stress te ervaren.

 Jij weer rust in je kop hebt, geen gespannen gevoel meer in je lijf en die gejaagdheid eruit is

 

P.S: Er is een verschil tussen lezen van de tips en ze daadwerkelijk doen. Heb jij echt last van stress, krijg je het nu niet voor elkaar en kan je wat extra hulp gebruiken? Dan kan je gratis een half uur online coach sessie krijgen.

 

Laat deze kans niet lopen als je echt minder last wil hebben van stress.            

50%
Vul hieronder je gegevens in
Je krijgt direct toegang
Download mijn gratis waardevolle cadeau e-book EHBO Stress