Rust in je hoofd in een druk vol leven

Ontspanning in je lijf en 'gewoon' gelukkig zijn

Vrij voelen

Je voelt je vrij en licht ondanks een druk leven. De onrust en gejaagdheid in je lijf is weg!

stralend-en-vol-vertrwouwen

Positieve mindset

Jij trekt aan wat jij graag wil! Mooi voor jezelf en jouw omgeving. Een gelukkig mens functioneert immers veel beter; op het werk en privé!

Leuk werk

Zelfliefde

Je maakt bewuste keuzes die goed zijn voor jou (zonder schuldgevoel) en handelt daar naar. You are in charge!

97% doen we onbewust en 3% doen we bewust

Dan is het niet zo gek dat veranderen op wat voor gebied dan ook best lastig is.

Tijdens het traject Doorbreken van patronen - Volg je hart ga jij vooral met dit onbewuste stuk aan de slag.


Stress omdat alles prio 1 is

Wil jij heel graag anders maar lukt het maar niet?

Herken jij dit?

Je bent een ambitieuze vrouw, manager, moeder, hoog opgeleid en je hebt een goede baan, maar je zit niet lekker in je vel. Je hoofd zet mega vol en je hebt continue een soort van gejaagd gevoel in je lijf. Heel eerlijk, echt gelukkig ben je niet en toch ga je maar door!

 • Je wil graag anders omdat jij weet dat het beter voor jou is. Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt je niet om die verandering die jij heel graag wil voor elkaar te krijgen. Even gaat het goed en dan val je toch weer terug in jouw oude niet helpende patronen.
 • Gedachten die steeds herhalen en of gevoelens zitten jou de weg. Zij blokkeren jou te leven zoals jij graag wil!
 • Jij twijfelt omdat jij weet hoe het zit. Je hebt immers al meer zelfonderzoek gedaan en je bent je echt wel bewust van jouw beren, blokkades op de weg of toch niet?
 • Wat is het toch dat het niet altijd makkelijk is om blijvende veranderingen te realiseren? Ben jij dan iemand die het niet kan? Nee, toch? Vervolgens ga je nog harder je best doen. Ongemerkt val je terug in je oude patronen en dat is juist wat je niet wil…
 • De twijfel en onzekerheid slaat toe. Wat wil ik nu eigenlijk? Je bent van de ene in de andere baan gerold. Maar is dit het nu qua werk?
 • Naast werk/ carrière spelen een of meerdere levensvragen ook een rol. Jij wil ook daar graag die positieve verandering: gezondheid, jouw lijf | (zelf)liefde | gezinssituatie | geld | sociale omgeving | persoonlijke groei | zingeving, levensdoel
 • Als je dan beseft: Ik wil echt anders, waar dan wél te beginnen? En ... hoe houd je dan deze keer wel vol?

Als je heel eerlijk bent. Zie jij een of meerdere van deze thema's, issues of klachten bij jezelf?

Je zit niet lekker in je vel

Je ervaart allerlei (vage) klachten en je kan het niet precies duiden. Last van je schouder of nek, hoofdpijn, je buik. Je zit er al een tijdje mee en hebt al van alles geprobeerd en toch gaan die klachten niet weg.

Je loopt vast

Je voelt dat je bent vastgelopen; op werk en privé. Je weet het even niet meer en voor je gevoel kan je geen kant op en toch ga je maar door want als het even minder gaat is jouw gewoonte: niet zeuren, huppekee. We gaan ervoor!

Je zit midden in de Rat-race

Je zou graag meer lucht en in je agenda willen maar wat je ook doet je agenda blijft mega vol. Als je dan een keer wat ruimte hebt, is deze snel weer gevuld en niet met zaken waar jij blij van wordt... 'Nee' komt niet in jouw vacubulaire voor.

Je hebt last van stress

Je hebt spanning, een gejaagd gevoel of onrust in je hoofd en eigenlijk je hele lijf. Of hebt last van hoofdpijn, snel geïrriteerd, emotioneel, kortaf en dat juist tegen de mensen die jij het meest lief hebt.

Vaak moe en futloos

Je bent eigenlijk altijd moe. eerlijk gezegd weet je niet beter. Het (in)slapen kost je al jaren veel moeite . Er is namelijk altijd wel wat te doen waar je nog me bezig bent in je hoofd terwijl je graag wil slapen. Als je wakker bent, ben je nog steeds moe.

Onzeker

Je bent de laatste tijd meer onzeker en daardoor is je zelfvertrouwen ook een stuk minder geworden. Vragen als: waarom lukt het toch niet om mij aan mijn goede voornemens te houden en wat wil ik nu eigenlijk echt, blijven onbeantwoord.

Hoe zou het zijn als het wél lukt?

Hoe zou het zijn om de veranderingen die jij dolgraag wil, duurzaam te laten zijn en dat het alleen maar mooier en beter wordt?

Dat kan!

Wat wil jij?

You are in charge! Jij leeft bewust!

 • Jij weer in de lead bent van jouw agenda, JOUW leven? Niet elke keer “verrast” wordt door de waan van de dag? Dat jij je houdt aan je voornemen om geen “JA” te zeggen als jij eigenlijk helemaal niet kan. Met als resultaat dat jij er ook echt kan zijn voor je kids als je vrij bent of iets helemaal voor jezelf kan doen
 • Dat jij de boel goed geregeld hebt en jijzelf prio één bent (zonder schuldgevoel) en pas "JA" zegt als daar echt tijd en ruimte voor is. Jij loopt niet meer continue achter de feiten aan!
 • Jij energiek en uitgerust bent? In de ochtend, middag en ook in de avond nog energie hebt om wat te gaan doen en dan niet alleen maar werk.
 • Als je een bewuste keuze hebt gemaakt niet blijft twijfelen door al die stemmetjes in jouw hoofd (die jou willen beschermen door alles bij het oude te laten).
 • Jij hebt een heldere visie over wie en wat jij wil zijn/ bent. Als professional, carrière technisch en ook privé.
 • Door jouw positieve mindset en helpende gedachten trek jij aan wat jij graag wil!
 • Mooi voor jezelf en jouw omgeving. Een gelukkig mens functioneert veel beter op het werk en privé 😍!
 • Je hebt meer (zelf)vertrouwen en (zelf)liefde omdat jij blokkades, trauma's hebt doorbroken en echt doet wat klopt voor jou!
 • Je bent krachtiger; mentaal, emotioneel & fysiek.
 • Zit lekker in je vel! Je voelt je vrij, licht, ontspannen ondanks een druk leven! De onrust en gejaagdheid in je lijf is weg!


Dat is echt mogelijk!

Ben jij klaar om jouw verlangens waar te maken?

Dat is mogelijk!

Doorbreken van Patronen

Rust in je hoofd, ontspanning in je lijf!

Gelukkig zijn in een druk en vol leven!

€1407,-
  • Het traject begint met een uitgebreide intake van 120 minuten. Hiervoor ontvang je een intake formulier.
  • Vier live persoonlijke sessies welke 90-120 minuten duren en in principe om de week plaats vinden.
  • Een persoonlijke audio voor support tussen de sessies als het even niet gaat zoals jij zo graag wilt!
  • Tussentijdse (app/ bel) support voor vragen, advies of feedback. Binnen 24 uur krijg je een reactie.
  • Sessies vinden afwisselend buiten en/of binnen plaats en de locatie wordt gezamenlijk bepaald. Binnen in Koog aan de Zaan, Amersfoort of Zeist. Buiten in de natuur zoals bos, park, of strand in onderling overleg te bepalen.
  • Start- en einddatum: tijden en data plannen we in overleg en zijn ook rechtstreeks te plannen in de online HartZinnig agenda.
  • Gedurende 2 tot 3 maanden krijg je 5 live sessies, een audio en tussentijdse support.
  • De investering voor dit traject kost €1407,- . Te betalen na vastgestelde datum van de eerste sessie.
  • Tijdens deze sessies maak ik o.a. gebruik van NLP, RET en Touch of Matrix behandeling (zie onderaan).
  • Liever online? Dat kan ook!

Aan het einde van het traject heb jij dit bereikt!

Je voelt je vrij

Jij hebt die patronen, blokkades en of trauma's die je weerhielden te doen wat jij zo graag wil uit jouw systeem 'geknipt"

Je voelt je vrij op je werk en prive. Je wordt gestimuleerd te groeien. Jij mag mee bepalen. Jij bent immers eigenaar van je zelf, jouw leven. Jij bepaalt!

stralend-en-vol-vertrwouwen

Positieve mindset

Je bent blij en dat straal jij uit. 

Jouw positiviteit is aantrekkelijk en heeft een magnetiserend effect. Mensen willen met jouw werken!

Je hebt plezier en lol in je werk. Elke ochtend dat je opstaat realiseer jij je waar je het voor doet!

Jouw werk geeft voldoening en past bij jouw (hart) doelen!

Hart en hoofd op 1 lijn

Je doet wat jij LEUK vindt!

Je bent blij en dat straal jij uit.  Jij bent bevlogen en gaat er vol voor.

Jij volgt je hart en doet wat "klopt" voor jou! Door te focussen op wat jij wil is geen ruimte meer voor: ja, maar gedachten en daaraan gekoppelde emoties en gedrag.

Wat klanten over 'Doorbreken van patronen' zeggen

Lieve Petra,

Sky high in de frequentie zat ik na mijn eerste Doorbraak sessie - de Touch of Matrix behandeling. Ik voelde me zo blij en gelukkig 💛! De behandeling heeft veel bij me in beweging gezet. Ik durf te staan voor wat ik wil, mezelf uit te spreken en mijn grenzen aan te geven. Het contact met mijn leidinggevende is hier ontzettend door verbeterd en er gebeuren mooie dingen op werkgebied. Dank je wel voor je luisterend oor, geduld en begeleiding. Magic it is 🪄✨

Amy - Tax Manager

Ik ben mij nu meer bewust van kwaliteiten die ik bezit en dat ik daar meer mee kan. Zowel in het onderwijs, maar ook in een andere branche. Dit is belangrijk voor mij, omdat ik de beperkende gedachte had dat ik alleen in het onderwijs wat met mijn kwaliteiten kon, maar ik kan dit ook zeker toepassen in andere vakgebieden. Dat biedt mogelijkheden voor mij.  

De begeleiding van Petra is fijn. Zij stelt mooie open vragen en liet vooral veel uit mijzelf komen en nadenken over hoe ik in het leven sta en waar dat vandaan komt en wat ik er verder mee zou willen. 

Petra is open, respectvol, meedenkend, sportief en het voelde vertrouwd. Het vlammetje in mij is aangewakkerd!

Inge - Docent basisschool

Petra,

Touch of Matrix is Mindblowing!

Mijn vak is persoonlijke ontwikkeling en toch ging het niet zoals ik wilde. Door dit traject is zoveel los gekomen waarvan ik me dus niet bewust was dat ik het bij me droeg! Ik voel me zoveel lichter en blij en durf nu eindelijk de stappen te nemen die ik al heel lang naar voren schuiven. Weg met en maar uitstellen en nu volop in de actie modus. Heerlijk! Dankjewel 🙏  

Babette - Trainer en Coach

Veel gestelde vragen

Move into Flow

Wanneer kan ik starten met het traject?

Het is een individueel traject. Een eerste plannen kan heel makkelijk. Met de link op de contact pagina maak je een afspraak in de agenda van HartZinnig.
Of je neemt contact op met Petra. De vervolg sessies plannen we samen.

Waar vinden de sessies plaats?

Deze sessies vinden live plaats in Zeist in villa Sonnehaert en haar prachtige bosrijke inspirerende omgeving of in Koog aan de Zaan vlakbij de Zaanse Schans of online via Teams.

Op beide locaties kunnen de sessies buiten en/of binnen plaats vinden.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Dat is individueel verschillend naar wens en behoefte. Mijn ervaring is dat 8 sessies van het 'Move into Flow' traject diepgaande duurzame veranderingen brengen.

Er zijn cliënten (HartZinnig members*) die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling. Of na een tijd voor een opfris-sessie of een traject op een ander thema, issue.

*HartZinnig members hebben eerder een traject afgenomen en voor hen geldt een speciaal tarief.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies van een traject?

We plannen de sessies van een traject idealiter met 2 á 3 weken afstand van elkaar.​

Hoe lang duurt het traject?

Dit traject geeft de ruimte om in een periode van ongeveer 5-6 maanden met elkaar aan de slag te gaan.

Ik ga op vakantie in de komende drie maanden. Kan ik dan toch starten?

Ja, dat kan! Vakantie is het moment om bij te tanken en tot rust te komen. Als jij voor je vakantie begint, kan je juist tijdens je vakantie alle inzichten goed op je in laten werken. En écht genieten omdat je al veel meer rust in je hoofd hebt. Dus juist een stimulans om wel te starten. We plannen onze sessies om jouw vakantie heen!
Ook kan het juist heel fijn zijn om tijdens je vakantie (online) sessies te ontvangen omdat je daarna de rust en tijd hebt om volledig door te gaan met jouw proces.

Hoeveel tijd gaat het traject voor mij in beslag nemen?

Naast onze sessies ben je bezig met de opdrachten en oefeningen. Voor een aantal opdrachten is het goed om echt de tijd te nemen. Met een aantal opdrachten ben je elke dag bezig, van 5 minuten tot maximaal een kwartier. Om die positieve draai in jouw leven te maken is het juist belangrijk om elke dag daar bewust mee bezig te zijn.

Hoe meer jij in dit traject stopt, hoe meer jij ervoor terugkrijgt!

In het traject is inbegrepen: kort tussentijds telefonisch, app en/of email contact bij vragen of advies.

​​Ik ben ondernemer. Is de coaching zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Kosten voor coaching die worden gemaakt voor zakelijke belangen zijn fiscaal aftrekbaar.

Kan ik mijn persoonlijk budget van mijn werkgever gebruiken voor een HartZinnig traject?

Ja, dat kan! Overleg met jouw werkgever en ik maak een offerte.

Wat als ik een gemaakte afspraak niet kan nakomen?

Afspraken kan je tot 48 uur van tevoren kosteloos verzetten. Bij afmelding korter dan 48 uur van tevoren kan de sessie in rekening worden gebracht i.v.m. de gereserveerde tijd.

Touch of Matrix

Doorbreken van patronen is gebaseerd op Touch of Matrix. Eigenlijk moet je het ervaren, met woorden is deze methode niet echt te beschrijven. En toch, hierbij mijn poging!

Touch of Matrix is een magische, snelle, diepwerkende en doeltreffende bewustzijnsmethode gebaseerd op kwantumfysica, wet van de aantrekkingskracht en ook o.a. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), systemisch werken. Het kan de verbinding met jouw essentie, jouw ware ik, herstellen, de lagen van conditionering en overlevingsmechanismen bewust maken. Vanuit het bewust zijn kunnen deze losgelaten worden.

Je kunt het zien als het updaten van jouw harde schijf, zoals bij een computer. Oude programma’s en virussen worden verwijderd en nieuwe zinvolle programma’s worden geïnstalleerd.

Enorm breed inzetbaar, de mogelijkheden zijn zeer divers. Blokkades, beperkende gedachten en overtuigingen (patronen) worden bewust gemaakt. Je werkt aan de oorzaak van klachten, patronen en blokkades en dat zonder alles opnieuw te moeten herbeleven of de oorzaken te kennen.

Beperkende patronen (programma's) komen in beweging en worden vanzelf bewust, worden los gelaten waardoor verandering ontstaat. Met Touch of Matrix werk je op vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Op al deze niveaus kunnen er positieve veranderingen ontstaan.

Hierdoor ervaar je onder andere: meer vrijheid, zelfvertrouwen, energie, rust in je hoofd, positieve mindset, meer balans, lekkerder in je vel, meer gezondheid, zelfliefde en kracht om jouw eigen leven te leven ❤️!

Ja, ik wil 'in control zijn van MIJN leven!