Masterclass: WAT HOUD JE NU TEGEN?

Echt anders doen!

Veranderingen houd je vooral zelf tegen!

Voornemens, doelen, wensen, verlangens

wél voor elkaar krijgen!

22-02-2023

19:30

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

“Ik wil het zo graag, maar toch doe ik het niet!”

Je weet dat het anders moet omdat je voelt dat het beter voor je is, gezonder en leuker ook.

Vaak hoor ik mijn cliënten zeggen: "Dat moét ik echt anders gaan doen! Ik moet gewoon 'nee' zeggen of ik moet eerder die laptop dicht klappen! Ik moet gewoon vrij nemen want ik heb nog heel veel vrije dagen.

Maar toch... iets in hun voorkomt dat ze dat werkelijk doen. Het toch niet doen en altijd maar doorgaan ondanks dat ze weten dat het niet handig is, zit zo in hun systeem.

Ze houden dit heel lang vol! Tot het moment dat hun lijf signalen begint af te geven waar ze echt last van hebben, zoals: hartkloppingen, ontzettend moe, snel emotioneel of geïrriteerd*.

Dan worden ze gedwongen te stoppen met het 'en maar doorgaan!'

Maar hoe dan? De vraag die omhoog komt is:

"Wat te doen als ik niet meer kan doen of wil doen wat ik altijd deed? Wie ben ik dan eigenlijk?"


Herkenbaar?


Kom uit de spiraal van 'en maar doorgaan' door jezelf eruit te draaien!

Hoe?

  • Word je bewust dat jij jezelf vooral tegen houdt, bij anders willen doen.

Dit is in mijn ogen goud waard!

  • Word je bewust van jouw verhaal en daarmee je (on)bewuste programma’s over het altijd goed willen doen, willen ‘pleasen’ etc.


Herken jij je hierin en wil jij dolgraag anders?

  • Rust, energie en vrijheid!
  • “Gewoon’ gelukkig zijn in een druk succesvol leven? Loslaten van oude programma’s, overtuigingen en gedachtes, hoe goed bedoelt ze ook waren? 


Mooi om daar mee aan de slag te gaan maar wil je nu gelijk beginnen?

Dan heb ik iets gaafs voor jou!


*) Jouw lijf kan allerlei signalen afgeven die wijzen op energielekkage of stress (gerelateerde) klachten. Nieuwsgierig? Klik op de link en vul de checklist in.

Schrijf je in voor de GRATIS Masterclass: Wat houd je nu tegen? 

Rust, energie, Vrijheid

Leef succesvol jouw leven!

Ook als het druk en vol is!

Wat gaan we doen?

  • Ontdekken wat anders doen zo ontzettend lastig maakt en je er alleen op wilskracht niet komt. Op bezoek bij jouw brein, ego en bewustzijn.
  • Inspireren dat meer tijd voor ontspanning zorgt voor meer rust én productiviteit. Ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan ;-) maar het kan wel!
  • Tips hoe meer BEWUST jouw doelen, verlangens, wensen kan halen.

Resultaat?

  • Jij bent je bewust dat jijzelf aan de knoppen draait van jouw leven en dus jouw stressmanagement, energiemanagement!
  • Minimaal 3 acties die je vanaf dan bewust doet zodat de kans een stuk groter is dat jij jouw doelen, wensen of verlangens echt gaat halen. Win-win dus!
  • In 60 minuten en echt niet langer want ik weet hoe kostbaar jouw tijd is, zet ik jou in beweging jouw niet dienende patronen bewust te worden en deze ‘in control’ te krijgen.
Schrijf je in 

Over Petra Muller

Ik help ambitieuze vrouwen en mannen die echt last hebben van stress*. Daardoor onzeker worden, minder zelfvertrouwen ook en beseffen dat ze niet meer kunnen doen wat ze altijd deden. Ik help ze naar rust, vrijheid en veel meer plezier. Dat zij hun stress management oftewel energiemanagement  weer ‘in control’ krijgen. Zodat zij hun ambities niet hoeven te laten varen en een ontspannen gelukkig en succesvol leven leiden. Ook als dat druk en vol is!


Mijn visie: ’Gewoon’ gelukkig succesvol zijn in een druk vol leven kan!


Door een wonderbaarlijke reis met mijn hart ben ik in 2017 mijn passies gaan combineren van risk & compliance manager naar heart & mindset coach. Al mijn ervaring bij de big four en banken combineer ik met mijn persoonlijke (hart)ervaringen en kennis op gebied van stress, vitaliteit, bewegen en kwantumfysica.


Op www.hartzinnig.nl vind je mijn verhaal en trajecten die ik aanbied. Ook ben ik te boeken als spreker voor: hart- en hoofdzaken, bewegen voor je brein, doorbreken van patronen (Hoe zou het zijn dat het wel lukt?)

De eerste stap naar jouw doel!

 Zodat jij jouw ambities niet hoeft te laten varen en een ontspannen gelukkig en succesvol leven leidt. Ook als dat druk en vol is!

22-02-2023
Starts at 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Word je bewust van dat wat je tegen houdt

Zeg bewust 'JA' tegen jezelf!

Schrijf je in! Ook als je niet kan, dan ontvang je de gratis replay