Zorg goed voor jezelf en ga voor die duurzame verandering!

Ontdek de coaching programma's en voel je sterk en lekker in je vel!

HartZinnig biedt verschillende programma's aan. De allereerste stap is vaak het allerlastigst! Die eerste stap hoef je niet alleen te doen! 

  • Je staat vol in het leven staat en hebt doorgaans een drukke agenda
  • Je weet echt wel hoe goed voor jezelf te zorgen maar je krijgt het niet voor elkaar dat in je leven te integreren
  • Jij wilt jouw eigen koers varen en je niet mee laten voeren door de waan van de dag
  • Je zit niet lekker in je vel

HartZinnig helpt jou 1-op-1 of in groepjes bij het verminderen van psychische problemen en of fysieke klachten en versnelt jouw persoonlijke ontwikkeling, leiderschap. Een leefstijl verandering, niet voor even maar voor altijd omdat jij je energieker en vrijer voelt! Maar je hoeft natuurlijk geen issues of klachten te hebben voordat je besluit te starten. Misschien wil je van een 8 een 10 maken, heb je gebrek aan motivatie of wil je juist op topsport niveau blijven werken, ook dan is HartZinnig er voor jou!

  Ben je na een sessie klaar? Let's be honest. Nee   , maar je hebt wel die moeilijkste en tevens de meest belangrijke eerste stap genomen! Het startschot is gevallen, jij staat 'aan' om goed voor jezelf te zorgen!

Verander jouw leefstijl - BOOST

In een korte intensieve periode gaan we samen aan de slag. Jij gaat ontdekken en doen zodat jij je lekker in je vel voelt, je energiemanagement in orde is en eigen waarde groter is.

Ben jij er klaar voor om beter voor jezelf te zorgen? 

MOVE into FLOW

Ook voor Supermannen! Vastgelopen? Samen zorgen we voor jouw doorbraak. We gaan op onderzoek uit: Wat is de oorzaak? Wat ga je NU doen en je vult jouw gereedschapskist zodat jij blijft vliegen! 

Persoonlijk op maat gemaak coachingstraject bestaande uit minimaal 5 tot ongeveer 10 sessies.

Alleen voor mannen en vrouwen die heel graag anders willen!

Binnenkort wordt dit programma gelanceerd. Petra houd je op de hoogte!