Hoe zorg je nu duurzaam goed voor jezelf?

Wil jij beter voor jezelf zorgen en je weer vrij voelen?

Dat je nooit meer moe bent van jezelf. Dat het 'moeten moeten' eruit is?

energiemanagement is op orde

Top energiemanagement

Jij bent energiek, mentaal en fysiek. Je hebt een geautomatiseerd zelfmanagement plan

stralend-en-vol-vertrwouwen

Stralend vol vertrouwen

Jij straalt, bent vol zelfvertrouwen. Je voelt het, ziet het en hoort dat ook van anderen. Jij bent nummer 1!
mentaal krachtig door fysieke training

Emoties in toom

Jij herkent de signalen van stress en reageert op effectieve wijze. Jouw gas- en rempedalen werken!

Ik was super in 'en maar doorgaan' ook als mijn hart op hol sloeg...

Mijn naam is Petra Muller en ik ben een enthousiaste verander & vitaliteit coach, moeder van twee jongens, sporter, partner en een hele pure chocolade junk!

Sinds 2001 ben ik bezig met allerlei 'in control' vraag stukken. In eerste instantie op gebied van risicomanagement en compliance en vanaf 2017 coach en train ik mensen die zijn vastgelopen.

Van jongs af aan ben ik al gek op sporten en daardoor heb ik een enorme passie voor bewegen: fysiek en mentaal. In 2010 werden bij mij hartklachten ontdekt en alleen maar tijdens mijn geliefde sporten. Een pilletje en operaties hielpen jaren niet. Ik moest wel naar mijn hart leren luisteren en dat heb ik mij eigen gemaakt op HartZinnige wijze!

Ik coach en train mensen die last hebben van stress en daaraan gerelateerde klachten en maar door gaan. Terwijl stress jouw immuunsysteem enorm verlaagd! Ik enthousiasmeer mensen in beweging te komen en te helpen beter voor zichzelf te zorgen zodat het 'moeten moeten' eruit is. Op zo een manier dat zij weer genoeg energie hebben, ook naast werk en gezin.

Dat jij weer ' in control' bent van jouw leven! Dat je de beste versie bent van jezelf!

Zit jij in die dagelijkse rat-race?

Je houdt alle ballen continue in de lucht: carrière, thuis werken, kids, thuisonderwijs, gezellige sociale contacten, zorg voor je naasten, sporten. Je hebt structureel een overvolle agenda en bent maar aan het sjezen. 

 • Je wil graag dat het anders gaat.
 • De boel echt ‘in control’ hebben.
 • Meer rust in je hoofd én dat vooral ook wanneer je vrij bent.
 • Kunnen relaxen zonder je schuldig te voelen of teleurgesteld te zijn omdat taken nog niet af zijn.
 • Je hebt ook al van alles geprobeerd om te veranderen maar je krijgt het zelf niet goed voor elkaar. Je gaat tóch altijd maar weer door!


Als je blijft doen, wat je altijd al deed, krijg je wat je deed. Dan blijf je rennen, vliegen en loop je vast waardoor je steeds meer last hebt van irritaties, frustraties en altijd maar moe zijn.


Alleen als jij kiest écht voor jezelf te zorgen en jezelf te verrijken met nieuwe inzichten, zienswijzen en vaardigheden dan:

 • Ben jij in staat je fitter te voelen.
 • Zit jij lekker in je vel zit en je voelt je vrij.
 • Ben jij in ‘the lead’ bent van jouw leven in plaats van je laten leven door  anderen.
 • Is dat superfijn voor jou, maar ook voor jouw bedrijf of werkgever en jouw naasten!
 • Heb jij die gezonde leefstijl te pakken :-) 

Hoe zorg je dat jij je lekker in je vel gaat en blijft voelen?

Veel mensen weten heel goed voor een ander te zorgen maar cijferen zichzelf daarbij helemaal weg. Zo van als mijn kinderen het maar naar hun zin hebben en mijn partner dan is het goed. Ook wordt vaak nog voor een zieke ouder gezorgd of iemand anders die je heel dierbaar is. Maar hoe kan je blijven zorgen voor anderen als je zelf niet lekker in je vel zit? Durf jij je grenzen aan te geven. Nee, te zeggen? En als je dat doet, zonder je schuldig te voelen? En hoe zit het dan met jouw vrijheid en ontspanning? Wanneer heb jij voor het laatst iets echt voor jezelf gedaan. En hoe ga je om met die oneindige to-do list zonder teleurgesteld te zijn omdat taken niet afkomen of niet geheel naar jouw tevredenheid? 

Herken jij je in een of meerder van onderstaande punten?

Je zit niet lekker in je vel

Je ervaart allerlei vage klachten en je kan het niet precies duiden. Als iemand vraagt: waar wordt je echt blij van? Weet je het eigenlijk niet.

Vastgelopen

Je ervaart dat je bent vastgelopen en maar doorgaat op werk en prive. Je weet het even niet meer en voor je gevoel kan je geen kant op.

Superplanner, dat ben jij

Je zou graag meer lucht en in je agenda willen maar wat je ook doet je agenda blijft strak gepland en megavol.

Je hebt last van stress

Je hebt spanning, een gejaagd gevoel of onrust in je lijf. Of hebt last van spierpijn, hoofdpijn, snel geïrriteerd, emotioneel.

Vaak moe en futloos

Je hebt moeite met (in)slapen en als je wakker bent ben je nog steeds moe. je hebt eigenlijk geen zin om (leuke) dingen te doen.

Onzeker

Jij weet eigenlijk niet zo goed wat je wilt. Je bent de laatste tijd onzeker en daardoor is je zelfvertrouwen ook een stuk minder.

Wat klanten over HartZinnig zeggen

Petra straalt een fijne energie uit. Door het coachingstraject zorg ik veel beter voor mijzelf. Hierdoor ben ik meer tevreden over de dingen die ik doe en bereikt heb en vind ik het veel minder belangrijk wat de buitenwereld daar van vind. Ik begrijp veel beter waar bepaald gedrag of gevoelens vandaan komen en kan dat veel beter in perspectief plaatsen.
Kim Tam - Manager Finance & ICT Stayokay

Ik voel me gelukkiger, kilo's lichter en niet meer geleefd! Ik heb meer inzicht in waar ik voor sta en wat mijn kwaliteiten zijn.

Geniva Lattig - Jurist & Privacy Officer Rochdale

Het was de beste beslissing die ik kon nemen. Petra zorgt er voor dat ik mijzelf weer op de kaart zet, mijn energie op peil breng en mij coacht naar een betere prestatie maar mij ook bij de les houdt.

Haar kennis en betrokkenheid is groot en kwam voor mij op het juiste moment en hoop ik nog lang van te kunnen genieten.

Mariska Schneider -  Senior Producer VPRO

Hoe ga jij beter voor je zelf zorgen?

In het programma “Verander jouw leefstijl - BOOST” ontdek en leer jij:

 • Hoe jij energieker wordt, mentaal en fysiek en daardoor jouw weerstand hoger                is. Beter bestand bent tegen virussen. Je wordt fit en vitaal!
 • Hoe je achter jouw talenten en intrinsieke drivers komt en die ook écht gaat                    gebruiken. Jouw zelfzekerheid gaat omhoog en dat zorgt voor een positieve                  aantrekkingskracht voor jouw werk en privé.
 • Hoe je inzicht krijgt in je denkpatronen en zienswijzen die je weerhielden om                  jijzelf te waarderen en te staan voor wie jij bent. Je voelt je vrijer en                                energieker!
 • Hoe jij in periodes dat het minder gaat jij zelf weer het heft in eigen kan nemen               en jij de boel ‘in control’ houdt.


         Het begin van een nieuw hoofdstuk in jouw verhaal!          

Wat voor resultaten kan jij behalen met dit persoonlijke programma?

energiemanagement is op orde

Doordacht top energiemanagement

Jouw energiegevers en -nemers zijn inzichtelijk. Je beschikt over een geautomatiseerd zelfmanagement plan. Het is duurzaam. Je hoeft er niet meer over na te denken!
stralend-en-vol-vertrwouwen

Positieve magneet vol vertrouwen

Jij voelt het, je ziet het en anderen zien het ook! Je kent jouw kwaliteiten, talenten en gebruikt ze! Je bent krachtiger: mentaal & fysiek en daardoor is jouw zelfvertrouwen groter!

Emoties onder controle

Innerlijke rust in hoofd en lijf

Je hebt rust in je hoofd; privé en zakelijk en ook als je vrij bent. Je bent meer ontspannen en piekert minder. Je staat relaxter in het leven en voelt je beter in je vel!

jij straalt doordat jij je hart volgt

Jij bent 'in control'!

Jij bent de baas!

Jij bent de baas over jouw agenda. Daarin staan ook blokken voor jezelf. Je hebt inzicht in jezelf,  jouw gedrag. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel gebruik je voor jezelf!
mentaal krachtig door fysieke training

Emoties in toom

Jij herken de signalen van stress en reageert op effectieve wijze. Jouw innerlijke rem- en gaspedaal werken. Jij bent emotioneel stabiel!
jouw hart is jouw kompad

Meer focus

Jij kan je goed concentreren tijdens je werk en dingen die je moet doen. Je hebt aandacht in het moment en daardoor ben je productiever!
meer structuur en focus

Geen keuzestress

Je weet steeds beter hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Je voelt bewust wat past bij jouw (hart) doelen en kiest in combi met jouw brein!
lekker slapen

Heerlijk slapen

Je weet wat te doen om beter in te slapen, lekker door te slapen en uitgerust wakker te worden. Dit maakt jou een vrolijker mens!

Petra heeft me gestimuleerd om stappen te ondernemen, rust gebracht in een roerige tijd en veel inzichten gegeven over mijzelf. Mede dankzij haar zit ik weer lekker in mijn vel, weet ik waar ik voor sta en heb ik stappen ondernomen d.m.v. het luisteren naar mijn hart. 

Ik kan iedereen van harte aanbevelen om met Petra aan de slag te gaan! “

Petra van der Linde

Ben jij er klaar voor om weer die energieke vrolijke persoon te zijn?

Ben jij er klaar voor om beter voor jezelf te zorgen?

In het programma 'Verander jouw leefstijl - BOOST' gaan we samen aan de slag. In een praktische aanpak ga jij ontdekken en doen zodat jij je lekker in je vel voelt, je energiemanagement in orde is en eigen waarde groter is.

 • Starten wanneer jij wil!
 • Jij maakt in korte periode een persoonlijk verandering door waar jij je hele leven plezier en profijt van hebt!
 • Jij profiteert van mijn vitaliteit, risicomanagement en compliance knowhow bij de grote consultancy firms en banken
 • Jij leert, net als ik, hoe je goed voor jezelf zorgt zonder het allemaal zelf hoeft uit te vinden.
jij straalt doordat jij je hart volgt

Jij bent weer jezelf!

Jij bent de koning of koningin van jouw leven! Jij hebt leren luisteren naar je hart en weet wat je te doen staat om de beste versie van jezelf te zijn!
stralend-en-vol-vertrwouwen

Jij bent een positieve magneet!

Jij straalt! Jij zorgt goed voor jezelf en kan daardoor goed voor je naasten zorgen. Jij hebt een enorme positieve aantrekkingskracht en dat is aanstekelijk!

Ontvang nu deze bonus

Tijdens het 'Beter voor jezelf zorgen programma' ontvang je gratis de hardcover linnen journal van Purpuz!

Tijdens het programma krijg je waardevolle materialen en direct toepasbare ‘checklists’. Samen met de opdrachten en reflectieverslagen vormen zij jouw eigen persoonlijke reisgids! Jouw eigen boek waarnaar je altijd kan teruggrijpen als jij dat even nodig hebt!

Hoe zorg je nu duurzaam goed voor jezelf?
€ 797,-
€ 697,-

Verander jouw leefstijl - BOOST

 • 1 op 1 coaching bij persoonlijke Verander- en Vitaliteit Coach Petra Muller
 • 2 live Persoonlijke Coach Sessies (2 uur per sessie)
 • 2 online Persoonlijke Coach Sessies (1 uur per sessie)
 • Tussentijdse support (email/ app/ mob) voor dringende vragen of feedback. Buiten de                          geplande  gesprekken kan je Petra dus contacten. Soms is dat even nodig en kan je direct                       verder aan de slag
 • De combinatie van de live-ontmoetingen èn tussentijds support is de meest effectieve                              werkvorm die zorgt voor de door jou beoogde persoonlijke transformatie en groeistappen
 • Je krijgt waardevolle materialen en direct toepasbare ‘checklists’. Samen met jouw hardcover              journal van Purpuz vormen de opdrachten en reflectieverslagen jouw persoonlijke Reisgids!                 Jouw eigen boek waarnaar je altijd kan teruggrijpen als jij dat even nodig hebt.
 • 2 Persoonlijke Coach sessies na het programma (0,5 uur), als soort van stok achter de deur
 • Dit programma geeft de ruimte om in een korte periode van ongeveer 1-2 maanden met                        elkaar aan de slag te gaan, afhankelijk van jouw behoefte. 
 • Start- en einddatum: tijden en data zijn in overleg te bepalen. 
 • Sessies vinden buiten in de natuur plaats en soms binnen. De locatie wordt gezamenlijk       bepaald Zaanstreek, Zeist of Amersfoort.

100% garantie op succes

Ik sta voor de kwaliteit en de duurzame impact van mijn programma’s. 

Mocht je je na de eerste sessie bedenken en tot de conclusie komen dat het programma toch niet aansluit, laat het dan (ook per email) weten. Dan krijg je je geld terug.

Dit is wat anderen zeggen

Of het nu gaat om je grenzen verleggen of je grenzen bewaken, Petra helpt je om de in jouw aanwezige signalen, gevoelens en ervaringen, om te zetten in heldere vervolgstappen en werkt daar vervolgens samen naar toe. 
Sterre Scholten - Program manager ADG dienstengroep
“Ik was gewend nogal ‘gewoon of bescheiden’ over mijzelf te denken. Het is als of er met HartZinnig coaching een soort spotlight op mij is aangezet!
Monique Scheepstra Verpleegkundige - Evean
Petra heeft mij gemotiveerd en geleerd dat bewegen geen “moetje” is. Ze heeft mijn onwil omgezet in plezier en mij geleerd om "gewoon" te blijven ademen.
Annemieke van Dijk - PwC

Ja, ik wil graag weer die vrolijke energieke persoon zijn!