Fitter, blijer en meer focus?

Het zetje om écht in beweging te komen naar een superlekker fit lijf en topfit brein

Superlekker fit lijf en brein?

Wie wil dit nou niet!

Het beste medicijn tegen vastzitten is bewegen; letterlijk en figuurlijk. Anders willen is anders doen en dat is best spannend en risicovol. Maar toch, niks doen is geen optie!


Wie rent, loopt het risico op verliezen. Maar als je niet eens begint met rennen dan heb je al bij voorbaat verloren! - Barack Obama-


HartZinnig is dat tijdelijke steuntje in de rug. Soms is een klein zetje al genoeg en soms heb je langer support nodig om uiteindelijk helemaal zelf te blijven bewegen. Duurzame veranderingen, daar gaat het om!


Door samen te trainen bereik je uiteindelijk het mooiste resultaat en voldoening. Niet voor even maar voor altijd! HartZinnig zorgt dat bewegen in jouw systeem komt, dat het een ritueel wordt. Je krijgt inzicht in jijzelf, jouw team en jouw bedrijf.

HartZinnig inspireert en gebruikt verschillende uiteenlopende tools om mensen te trainen; positief in beweging te zetten. En dat doen we:
 - van hoofd naar hart

-  van inspanning naar ontspanning

-  van mond open naar mond dicht en vice versa.

Paradoxaal? Nee, het is en-en!!

HartZinnig traint letterlijk en figuurlijk en ontwikkelt beweegprogramma's voor positieve impact op jouw persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en vitaliteit.

Deze passen goed in persoonlijke ontwikkeling-, verander- en of re-integratie trajecten. Zowel individueel als in groepen.

Vastgelopen, niet lekker in je lijf voelen?

Beweeg zodat jij je fit voelt, jouw afweersysteem   in orde is!

Ruim 5 jaar verzorgt HartZinnig verschillende beweegprogramma's.

Binnenkort wordt het aanbod gepubliceerd op deze website. Petra houd je op de hoogte!

Sta je nu te popelen en wil jij graag aan de slag? Gaaf! Neem gerust contact op door op onderstaande button te klikken.