Live Event - Unleash your dreams -

Bye 2023 & Welcome 2024

Klaar met al die goede voornemens die steeds mislukken?

Laat los wat je (on)bewust  tegenhoudt, die tussen jou en jouw verlangens staan!

97% doen we onbewust en 3% doen we bewust

Dan is het niet zo gek dat veranderen op wat voor gebied dan ook best lastig is.

Tijdens het live event Unleash your dreams  - Bye 2023 & Welcome 2024 gaan we met het bewuste- en vooral onbewuste stuk aan de slag.

Stress omdat alles prio 1 is

Herken jij dit?

 • Je blikt terug op afgelopen jaar. Ja, je hebt best leuke dingen meegemaakt maar het knaagt ook binnen in jou. Wat je heel graag wilde, is je namelijk weer niet gelukt.
 • Je had je voorgenomen niet overal ‘Ja’ op te zeggen want je wil dolgraag energie! Echt tijd hebben voor jezelf (en als je die hebt ook voor jouw kids) als je vrij bent, meer in het moment zijn en genieten. In plaats van tussendoor toch nog ‘even’ een mailtje afhandelen of snel op het laatste moment een call doen.
 • Het ‘en maar doorgaan-stramien’ heeft je echt geholpen maar het begint je nu juist tegen te werken. Je weet wel wat te doen. Namelijk niet in je vrije tijd (lees elke avond) die laptop opentrekken, maar je doet het toch.
 • Thuis krijg je opmerkingen over dat jij niet de gezelligste bent, vaak chagrijnig bent, maar je wil dolgraag nog even wat afmaken zodat je de volgende dag niet gelijk tegen een achterstand aankijkt.
 • Het is een tijdje best goed gegaan maar toen het weer echt druk werd, kropen die oude bekende patronen toch weer in je systeem. Je gaat gewoon door! Een Duracell konijntje ben jij, maar deze stopt er ook echt een keer mee of moet door een grondige APK! Beide gedachten zijn niet echt rustgevend.
 • Je wil dolgraag op tijd gaan slapen maar nog even dit of dat en voor je het weet is het alweer 23.59 en gaat de wekker weer vroeg!
 • Eigenlijk wil je al heel lang wat anders, meer je weet niet goed wat. En als je het weet, dan durf je eigenlijk niet zo goed want: Waar te beginnen? Wat zullen ze wel niet van mij denken zijn een paar steeds terugkomende gedachten.

Anders doen kost 'gewoon' ontzettend veel energie!

Wat voor voornemen je ook hebt gehad, dat maakt niet uit!

Wat je wel weet is dat je klaar bent met keihard werken! Je weet dat het anders kan, makkelijker, lichter, maar HOE DAN?!

Frustrerend, he?

Hoe zou het zijn als...

 • Je echt weet wat je wil? Dat je meer inzicht krijgt in wie of wat ben ik eigenlijk?
 • Je focus hebt?! Dat je weet wát je moet doen, welke concrete stappen je te zetten hebt?
 • Dat je vol energie wakker wordt?
 • Jouw energiemanagement gedurende de dag op groen licht blijft staan en je ook in de avond nog puf hebt om wat te doen?
 • Je die belemmerende gedachten, beperkende overtuigingen die je nu tegenhouden, niet meer hebt?
 • De handrem los is en die blokkades die je wel voelt maar geen idee wat het toch is, achter je mag laten zonder alles te moeten doorleven?
 • En stel je eens voor, dat je echt gelooft in jezelf, jouw zelfvertrouwen toeneemt?
 • Dat jij gaat doen wat jij dolgraag wil?
 • Dat je gaat staan voor wie jij bent en jezelf dus echt serieus neemt?
 • Je voelt dat het best spannend is, maar ondanks dat kijk je er ook naar uit om te gaan ervaren hoe echt definitief los te laten van al het oude gedoe en de stap te zetten naar echt DOEN!

Dit levert het event Unleash your dreams -

Bye 2023 & Welcome 2024 je op:

Met alleen willen en voornemens blijf je stil staan.

Tijdens het event zet jij heel concreet stappen om óók licht en vol energie jouw leven te leven wat jij zo graag wenst!

Je stoomt jezelf klaar om écht te gaan doen!


Jij ruimt jouw blokkades op of anders gezegd: jouw veld wordt opgeschoond van alles wat in de weg staat om goed los te laten. Dan ontstaat ruimte om optimale info te ontvangen die je nodig hebt om te doen wat jij dolgraag wil!

Tot en met  12 december 50,- korting

In 1 dag bewust(er) worden van jezelf, wat je tegenhoudt, wat jij écht wil!

Wat gaan we doen?

   • Het Unleash your dreams event is op zaterdag 16 december
   • In de Zaanstreek op een hele toffe locatie! 
   • De inloop is vanaf 9.30 en 10.00 starten we.
   • We beginnen met wat jouw thema’s, klachten zijn die je graag achter je wil laten?
   • Nog belangrijker is wat zou je willen voor deze thema’s? En ook wat is het allerbelangrijkste in jouw leven?
   • Wat wil jij? en Hoe zou het zijn als dat zo is?
   • Tijdens de Masterclass ‘Wat houd je tegen?!’ krijg je inzichten in waarom het heel normaal is dat veranderingen niet zomaar lukken. Of het nu zakelijk is of privé, dat maakt niet uit. Sterker nog het is juist jouw brein dat de handrem aantrekt! Maf he?! Juist jij wil zo graag anders!
   • Een gezonde én lekkere lunch
   • Tijdens de Group Matrix* transformeer je alles wat niet meer dient. Of het nu belemmerende overtuigingen zijn, beperkende gedachtes, emoties, fysieke pijntjes, wat het ook is. Alles wat niet meer waardevol is, hoef je niet meer mee te slepen, okay?
   • We eindigen rond 15.30 met na afloop nog een drankje.

*De Group Matrix is volledig gebaseerd op de bewustzijnsmethode Touch of Matrix*. Voordat we de Group Matrix starten geef ik een mini Masterclass over Touch of Matrix en meer specifiek in een groep. Om het echt te begrijpen, moet je het echt ervaren. Let the magic happen!!

Voor mij persoonlijk is het afgelopen jaar heel veel positief in beweging gezet. Sinds Touch of Matrix, klopt mijn hart echt 100% goed. Ik durf veel meer mijn eigen stem te laten horen en ik doe verschillende dingen naast elkaar omdat IK daar blij van word. Ik werk in en aan mijn bedrijf HartZinnig, ik geef masterclasses voor Bewegen voor je Brein en ik ben werkzaam als hoofd corporate control bij een woningcorporatie.

Wat levert het je op in woorden?

ENERGIE | VRIJHEID| ZELFGELOOF| ZELFVERTROUWEN|ZELFLIEFDE

Meld je nu aan voor het Event Unleash your dreads - Bye 2023 & Welcome 2024


en krijg maar liefst 70,- korting als je tot en met 12 december aanmeldt

Jouw investering is dan geen 247,- maar slechts 177,-

Ambitieus & gelukkig zijn in een druk en vol leven kan!

TOP energiemanagement op alle niveaus = TOP prestaties!

Nog niet overtuigd?

Als jij je NU aanmeldt (voor echt een mini-investering)

Ontdek je ook nog:

* Wat je moet doen om efficiënt jouw energie te managen!

* Hoe ik moest leren naar mijn hart te luisteren en zo doe wat ik superleuk vind!

* Wat jouw plan is voor 2024 op verschillende levensgebieden: Gezondheid, Liefde, Gezinssituatie (ex)partner, Werk, Geld, Sociaal, Persoonlijke uitdagingen en Persoonlijke groei


Ontvang nu deze bonus

Je ontvangt de hardcover linnen journal van Purpuz!

Tijdens het event krijg je waardevolle materialen en direct toepasbare ‘checklists’. Samen met de opdrachten vormen zij jouw Magische Road Map 2024! Jouw eigen boek waarnaar je altijd kan teruggrijpen als jij dat even nodig hebt.

Ik was super in 'en maar doorgaan' ook als mijn hart op hol sloeg...

Nog even voorstellen.

Mijn naam is Petra Muller en ik ben een enthousiaste verander & vitaliteit coach, moeder van twee jongens, sporter, partner en een hele pure chocolade junk!

Sinds 2001 ben ik bezig met allerlei 'in control' vraag stukken. In eerste instantie op gebied van risicomanagement en compliance en vanaf 2017 coach en train ik mensen die zijn vastgelopen.

Van jongs af aan ben ik al gek op sporten en daardoor heb ik een enorme passie voor bewegen: fysiek en mentaal. In 2010 werden bij mij hartklachten ontdekt en alleen maar tijdens mijn geliefde sporten. Een pilletje en operaties hielpen jaren niet. Ik moest wel naar mijn hart leren luisteren en dat heb ik mij eigen gemaakt op HartZinnige wijze!

Ik coach en train mensen die last hebben van stress en daaraan gerelateerde klachten en maar door gaan. Vaak tegen beter weten in. Terwijl stress jouw immuunsysteem enorm verlaagd! Ik enthousiasmeer mensen in beweging te komen en te helpen beter voor zichzelf te zorgen! Echt gelukkig zijn, ook in een druk en vol leven! Eigenaarschap te nemen over jouw eigen leven!

Door te laten ontdekken wie ze echt zijn, wat zij écht het allertofst vinden om te doen en die beren op de weg kleiner te maken of te deleten. Op zo een manier dat je elke dag weer happy aan de slag gaat en weer genoeg energie hebben, ook naast werk en gezin.

Dat jij weer ' in control' bent van jouw leven! Dat je de beste versie bent van jezelf!

Wat klanten over trajecten bij HartZinnig zeggen

Lieve Petra,

Sky high in de frequentie zat ik na mijn eerste bewustwordings sessie - de Touch of Matrix behandeling. Ik voelde me zo blij en gelukkig 💛! De behandeling heeft veel bij me in beweging gezet. Ik durf te staan voor wat ik wil, mezelf uit te spreken en mijn grenzen aan te geven. Het contact met mijn leidinggevende is hier ontzettend door verbeterd en er gebeuren mooie dingen op werkgebied. Dank je wel voor je luisterend oor, geduld en begeleiding. Magic it is 🪄✨

Amy - Tax Manager

Ik ben mij nu meer bewust van kwaliteiten die ik bezit en dat ik daar meer mee kan. Zowel in het onderwijs, maar ook in een andere branche. Dit is belangrijk voor mij, omdat ik de beperkende gedachte had dat ik alleen in het onderwijs wat met mijn kwaliteiten kon, maar ik kan dit ook zeker toepassen in andere vakgebieden. Dat biedt mogelijkheden voor mij.  

De begeleiding van Petra is fijn. Zij stelt mooie open vragen en liet vooral veel uit mijzelf komen en nadenken over hoe ik in het leven sta en waar dat vandaan komt en wat ik er verder mee zou willen. 

Petra is open, respectvol, meedenkend, sportief en het voelde vertrouwd. Het vlammetje in mij is aangewakkerd!

Inge - Docent basisschool

Petra,

Move into Flow is Mindblowing!

Mijn vak is persoonlijke ontwikkeling en toch ging het niet zoals ik wilde. Door dit traject is zoveel los gekomen waarvan ik me dus niet bewust was dat ik het bij me droeg! Ik voel me zoveel lichter en blij en durf nu eindelijk de stappen te nemen die ik al heel lang naar voren schuiven. Weg met en maar uitstellen en nu volop in de actie modus. Heerlijk! Dankjewel 🙏  

Babette - Trainer en Coach

Petra heeft me gestimuleerd om stappen te ondernemen, rust gebracht in een roerige tijd en veel inzichten gegeven over mijzelf. Mede dankzij haar zit ik weer lekker in mijn vel, weet ik waar ik voor sta en heb ik stappen ondernomen d.m.v. het luisteren naar mijn hart. 

Ik kan iedereen van harte aanbevelen om met Petra aan de slag te gaan! 

Petra  - Stewardess en Coach

Touch of Matrix

Eigenlijk moet je het ervaren, met woorden is deze methode niet echt te beschrijven. En toch, hierbij mijn poging!

Touch of Matrix is een magische, snelle, diepwerkende en doeltreffende bewustzijnsmethode gebaseerd op kwantumfysica, wet van de aantrekkingskracht en ook o.a. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), systemisch werken. Het kan de verbinding met jouw essentie, jouw ware ik, herstellen, de lagen van conditionering en overlevingsmechanismen bewust maken. Vanuit het bewust zijn kunnen deze losgelaten worden.

Je kunt het zien als het updaten van jouw harde schijf, zoals bij een computer. Oude programma’s en virussen worden verwijderd en nieuwe zinvolle programma’s worden geïnstalleerd.

Enorm breed inzetbaar, de mogelijkheden zijn zeer divers. Blokkades, beperkende gedachten en overtuigingen (patronen) worden bewust gemaakt. Je werkt aan de oorzaak van klachten, patronen en blokkades en dat zonder alles opnieuw te moeten herbeleven of de oorzaken te kennen.

Beperkende patronen (programma's) komen in beweging en worden vanzelf bewust, worden los gelaten waardoor verandering ontstaat. Met Touch of Matrix werk je op vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Op al deze niveaus kunnen er positieve veranderingen ontstaan.

Hierdoor ervaar je onder andere: meer vrijheid, zelfvertrouwen, energie, rust in je hoofd, positieve mindset, meer balans, lekkerder in je vel, meer gezondheid, zelfliefde en kracht om jouw eigen leven te leven ❤️!

Let op: De korting is beperkt geldig en komt hierna niet meer terug!


Event Unleash your dreams!

Nu geen 247,- maar slechts: 177,- 


STOP je beperkende gedachten en LEEF jouw leven!


Geef jezelf die (liefdevolle) schop onder je kont!


Hoe jij ook ambitieus kan zijn en jouw energiemanagement in orde kan hebben en gelukkig jouw leven kan leiden?  Leer ik je tijdens het event Unleash your dreams - Bye 2023 & Welcome 2024