Vastgelopen? Ik help je graag!


De eerste stap is het spannendst. Dat is niet zo gek! Je wil heel graag anders. Je staat op dat punt en jouw brein denkt: 'dat is onbekend en dat gaan we dus niet doen.' Je voelt je daardoor ook minder zeker en onrustig. Dat is normaal! Jouw systeem wil graag alles bij het oude vertrouwde laten want dat is bekend en kost dus geen energie. Ondanks dat jij weet dat een nieuwe stap veel beter en gezonder voor jou is!

Wat gaat HartZinnig coaching jou brengen? Ik help je graag in beweging. Die stappen te zetten die kloppen voor jou! Heb jij al van alles geprobeerd maar krijg je die structurele verandering niet voor elkaar. Wil jij heel graag uit die rat-race komen? Stoppen met rennen en vliegen en doen waar jij blij van wordt? Alles is mogelijk! Contact me.

Vul je gegevens in, dan bel ik je om vrijblijvend te bespreken wat ik voor je kan betekenen. Of stuur me een mail naar petra@hartzinnig.nl of een appbericht naar +31 6 15 37 21 75


Volg HartZinnig op social media voor inspirerende blogs en aanbiedingen.Bel mij voor een kennismaking

Boek Online

Het Transformatie UUR inplannen kan heel makkelijk.
Deze sessies vinden live plaats in Landsmeer of in Koog aan de Zaan vlakbij de Zaanse Schans of online via Teams of telefoon.

Problemen bij het online plannen of heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier hiernaast en dan neem ik contact met je op.

Contactgegevens

Contactinformatie
HartZinnig coaching advies training
JM van der Meystraat 77
1567 GC Assendelft
petra@hartzinnig.nl
0615372175
BTW nummer: NL002103149B21
KvK nummer: 67734200
Tweede adres
Coach locatie - Studio van Hout
Dorpsstraat 42
1121 BX Landsmeer
petra@hartzinnig.nl
0615372175

 

Of vind ons op social media

ENERGIE | VRIJHEID |ZELFGELOOF | ZELFVERTROUWEN | ZELFLIEFDE

Wat wil jij dolgraag?