Niet lekker in je vel?

Geef jezelf de Hartverwarmende Gouden Sessie!
Ook om te geven aan iemand die niet zo lekker gaat

5 jaar

verander & vitaliteit coach 

100%
Tevreden klanten
18 jaar

werkervaring bij o.a PwC, KPMG en Rabobank

Een hart onder de riem

Het gaat niet zo lekker. Je kan wel wat steun gebruiken? Dan heb je nu de gelegenheid om iets speciaals te doen voor jezelf of een ander. Een positieve boost. Je hoeft het niet alleen te doen!

Een warm hart toedragen

Je hebt het zwaar. Het is een periode dat het allemaal tegenzit en het is pittig daar mee om te gaan. Een coachgesprek kan écht een eerste stap zijn naar een positieve verandering! 

Uit de grond van je hart

Vastgelopen en vind je het moeilijk daarover te praten? Met een Gouden Hart Sessie maak je het begin van een nieuwe start. Met een persoonlijke boodschap op de kaart voor jijzelf of voor een ander!

Hart laten luchten

Je hebt van alles op je hart. Praat erover met Petra. Eén gesprek geeft ruimte in je hoofd en biedt al veel inzichten over wat jouw hart je te vertellen heeft!

Het aan je hart gaan

Je hebt veel meegemaakt de afgelopen tijd, werk en privé. Het is lastig om zo nu en dan te ontspannen, los te laten en het je niet te veel aan te trekken.

Op het hart drukken

Hoe fijn is het dat je adviezen en tips krijgt die helpen bij écht jezelf te zijn? Geef jezelf of een ander, die het even lastig heeft,  een hartverwarmend coachgesprek!

HartZinnig - Gelukkig in beweging!

HartZinnig gelooft dat ieder mens vanuit bewegen zichzelf (opnieuw) ontdekt, letterlijk en figuurlijk bewegen. Lijf, hoofd en hart! En dat je vanuit je hart ziet dat jij in de 'lead' bent van jouw leven.

HartZinnig ziet dat mensen zijn vastgelopen, zitten te piekeren, in de rat-race zitten en maar doorgaan. Graag rust willen, al van alles hebben geprobeerd maar het niet voor elkaar krijgen waardoor ze juist niet vooruit komen, gestrest zijn, moe en snel geïrriteerd, niet kunnen concentreren, focussen.

Die eerste stap naar anders doen, is het lastigst! 

Ik was super in 'en maar doorgaan' ook als mijn hart op hol sloeg...

Mijn naam is Petra Muller en ik ben een enthousiaste verander & vitaliteit coach, moeder van twee jongens, sporter, partner en een hele pure chocolade junk!

Sinds 2001 ben ik bezig met allerlei 'in control' vraag stukken. In eerste instantie op gebied van risicomanagement en compliance en vanaf 2017 coach en train ik mensen die zijn vastgelopen.

Van jongs af aan ben ik al gek op sporten en daardoor heb ik een enorme passie voor bewegen: fysiek en mentaal. In 2010 werden bij mij hartklachten ontdekt en alleen maar tijdens mijn geliefde sporten. Een pilletje en operaties hielpen jaren niet. Ik moest wel naar mijn hart leren luisteren en dat heb ik mij eigen gemaakt op HartZinnige wijze!

Tijdens de  Hartverwarmende Gouden Sessie  gaan we op onderzoek. We gaan voelen, denken en doen zodat jij jouw allereerste stap naar persoonlijke transformatie hebt gezet! Jij hoeft het namelijk niet alleen te doen!

Ik coach en train mensen die last hebben van stress en daaraan gerelateerde klachten en maar door gaan. Terwijl stress jouw immuunsysteem enorm verlaagd! Ik enthousiasmeer mensen in beweging te komen en te helpen beter voor zichzelf te zorgen zodat het 'moeten moeten' eruit is. Op zo een manier dat zij weer genoeg energie hebben, ook naast werk en gezin.

Dat jij weer ' in control' bent van jouw leven! Dat je de beste versie bent van jezelf!

Wat anderen zeggen

“Ik was gewend nogal ‘gewoon of bescheiden’ over mijzelf te denken. Het is als of er met HartZinnig coaching een soort spotlight op mij is aangezet!

Monique Scheepstra Verpleegkundige - Evean

Petra straalt een fijne energie uit. Door het coachingstraject zorg ik veel beter voor mijzelf. Hierdoor ben ik meer tevreden over de dingen die ik doe en bereikt heb en vind ik het veel minder belangrijk wat de buitenwereld daar van vind. Ik begrijp veel beter waar bepaald gedrag of gevoelens vandaan komen en kan dat veel beter in perspectief plaatsen.

Kim Tam - Manager Finance & ICT Stayokay

Ik voel me gelukkiger, kilo's lichter en niet meer geleefd! Ik heb meer inzicht in waar ik voor sta en wat mijn kwaliteiten zijn.

Geniva Lattig - Jurist & Privacy Officer Rochdale

Geef een cadeau aan jezelf of aan iemand die je dierbaar is!

Eén gesprek volledige aandacht

De Hartverwarmende Gouden Hart Sessie!

 • Eén fijn coach gesprek
 • Geheel vrijblijvend
 • Een kaart waarin jij een persoonlijke boodschap kan schrijven voor jezelf of een ander

Om een hart onder jouw riem te steken of een van jouw dierbaren.

Om te laten voelen dat jij of een ander die jou lief is, er niet alleen voor staat.


De Gouden Hart Sessie is geheel vrijblijvend.

 1. geen intake
 2. geen verplichtingen

Een steuntje in de rug

Door corona is veel veranderd. Thuiswerken is tegenwoordig heel normaal.  Sociaal contacten kan maar minder... en zo makkelijk en vrij als voorheen gaat niet.  Of nog lang last hebben van (corona) klachten of angst om ziek te worden of iemand ziek te maken...

Ben jij of ken jij iemand in je omgeving, om wie jij veel geeft, die last heeft van stressklachten, sombere gevoelens of eenzaamheid? Dat steuntje in de rug biedt HartZinnig jou!

De Gouden Hart Sessie:

 • Binnen 48 uur!
 • Online coachgesprek ruim 1 uur
 • Gehoord voelen, je bent niet alleen!
 • Doe-modus aanzetten

Petra luistert en enthousiasmeert de eerste stapjes te zetten, te bewegen je beter in je vel te voelen. Het gas- en rempedaal te checken. Gas er op? Of moet de handrem aangetrokken worden?

Persoonlijk advies & tips

Tijdens de Gouden Hart Sessie krijg je advies over als je bent vastgelopen en daardoor mogelijk stress en daaraan gerelateerde klachten ervaart.

 • Je krijgt handvaten om weer in beweging te komen.
 • Een eerste stap om rust in je hoofd en te creëren
 • Lucht en ruimte in je agenda te maken, voor jezelf 
 • Tips om niet alleen te denken maar ook te voelen en vooral te gaan doen!


Luisteren naar je hart is belangrijk maar alleen met luisteren en voelen kom je er niet. Het hart is onlosmakelijk verbonden met je hoofd en heb je nodig om te plannen en in de actiemodus te komen. Jouw hart is het kompas en je brein is de kapitein!

Overtuigd? Vraag vandaag nog aan!

€ 97,-
€ 77,-

Hartverwarmende Gouden Sessie

Dit is waarom je de Hartverwarmende Gouden Sessie niet moeten laten lopen:

 • Eén live persoonlijk online coach gesprek  met Verander- & Vitaliteit Coach Petra Muller
 • De duur is 1 uur.  Overigens Petra kijkt niet op een kwartier
 • De eerste stap die zorgt voor de door jou beoogde persoonlijke transformatie en groeistappen
 • Starten wanneer jij wil! Datum en tijd zijn in overleg te bepalen
 • Je ontvangt de Gouden Hart Sessie kaart  met een persoonlijke boodschap voor jou!
 • Je kan deze sessie ook cadeau geven en dan kan jezelf een mooie boodschap schrijven!
 • Jij voelt je gehoord, je bent niet alleen!


De Gouden Hart Sessie is geheel vrijblijvend

 1. geen intake
 2. geen verplichtingen

Klantervaringen

Of het nu gaat om je grenzen verleggen of je grenzen bewaken, Petra helpt je om de in jouw aanwezige signalen, gevoelens en ervaringen, om te zetten in heldere vervolgstappen en werkt daar vervolgens samen naar toe. 

Sterre Scholten - Program manager ADG dienstengroep

Het was de beste beslissing die ik kon nemen. Petra zorgt er voor dat ik mijzelf weer op de kaart zet, mijn energie op peil breng en mij coacht naar een betere prestatie maar mij ook bij de les houdt.

Haar kennis en betrokkenheid is groot en kwam voor mij op het juiste moment en hoop ik nog lang van te kunnen genieten.

Mariska Schneider -  Senior Producer VPRO

Petra heeft mij gemotiveerd en geleerd dat bewegen geen “moetje” is. Ze heeft mijn onwil omgezet in plezier en mij geleerd om "gewoon" te blijven ademen.

Annemieke van Dijk - PwC