Wat ga je leren tijdens dit webinar?

Wil je meer bewegen én dit volhouden?

Zorg dat je er bij bent

17-01-2022

16:30

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Bewegen is een topfit brein

 • Meer concentratie en rust in je hoofd
 • Blijer en positiever
 • Meer zelfvertrouwen
 • Positiever zelfbeeld
 • Minder angstgevoelens
 • Meer energie & plezier
 • Minder psychosomatische klachten
 • Afname van depressieve gevoelens
 • verhoogt de weerstand en helpt om stress kwijt te raken.

We gaan jou laten denken en voelen wat bewegen voor jou kan betekenen! Dan wil jij echt wel!

Bewegen is een lekker fit lijf

 • Betere algemene conditie
 • Betere ademhaling
 • Beter functioneren van je hart en bloedvaten
 • Verbeterde longfunctie
 • Betere nachtrust
 • Minder lichamelijke klachten
 • Goed voor de spieren, gewrichten en botten.
 • Stimuleert de stofwisseling en heeft een positieve invloed op het gewicht.
 • Verbetert de balans wat het risico op vallen verkleint.

Deze lijst is veel langer! Bewegen is supergezond en dus ook voor jouw immuunsysteem, jouw weerstand!

Hart & Hoofd Coach Petra Muller

Over Petra

Van jongs af aan ben ik al gek op sporten en daardoor heb ik een enorme passie voor bewegen: fysiek en mentaal. In 2010 werden bij mij hartklachten ontdekt en alleen maar tijdens mijn geliefde sporten. Een pilletje en operaties hielpen jaren niet. Ik moest wel naar mijn hart leren luisteren en dat heb ik mij eigen gemaakt op HartZinnige wijze! Sporten ben ik blijven doen! De cardioloog zei: " Bewegen is altijd beter dan op de bank zitten!" Ik coach en train mensen die last hebben van stress en daaraan gerelateerde klachten en maar door gaan. Terwijl stress jouw immuunsysteem enorm verlaagd! Ik enthousiasmeer mensen in beweging te komen en te helpen beter voor zichzelf te zorgen zodat het 'moeten moeten' eruit is. Op zo een manier dat zij weer genoeg energie hebben, vrij en lekker in hun vel voelen. Op werk en privé. Niet voor even maar altijd!

Bewegen is het beste medicijn!

Voel je topfit in je hoofd en je lijf

Schrijf je in

De eerste stap naar een topfit brein en lijf!

17-01-2022
Starts at 16:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden