“Het beste medicijn tegen stilstaan is bewegen”

HartZinnig verzorgt meerdere workshops en masterclasses op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en vitaliteit. Deze geven inzicht in jou als persoon en passen daardoor goed in persoonlijke ontwikkeling-, migratie- en of re-integratie trajecten. 

De workshops bestaan uit twee sessies.

  • Grip op je agenda (Just Keep Flowing): Hoe houd ik dat vakantiegevoel vast? Wist jij dat timemanagement hierin een belangrijke rol speelt?
  • Inzicht in Hoofd en Lijf (Food for Mind & Body): Letterlijk en figuurlijk voedsel voor je brein en je lijf: Zorg jij goed voor jezelf?! Inspiratie om jezelf centraal te stellen, te ontspannen, te bewegen. En inspireren dat lekker eten en drinken gezond kan zijn!
  • Manager van jouw energie (From Stress to Relax): Wist jij dat jijzelf de veroorzaker bent van stress? Word je bewust wat jij allemaal kan doen om stress de baas te blijven.
  • Stop afleidende gedachten (Move into Flow): Wat zijn jouw kernkwaliteiten? Wie ben jij? Wat is jouw passie? En waarom Flow daar alles mee te maken heeft!

Onderdeel van de aanpak van HartZinnig om personen of teams mentaal in beweging te brengen is soms fysieke training. Dit doen we met behulp van onder andere:

  • Een persoonlijke analyse (anamnese) met Beweegplan. Middels een intake en een uitgebreide analyse van het lichaam maken we een beweegplan. 
  • Small Group Trainingen met o.a. HIIT (High Intensity Interval Training). In een groep van maximaal vijf personen werken we gezamenlijk aan je fitheid. Een training duurt 60 minuten en is één keer in de week in de buitenlucht. Iedereen kan meedoen!
  • Runningtherapie: door heel rustig hardlopen komt je (over)belaste brein weer in balans. Geestelijk en lichamelijk ga je de positieve effecten voelen. Je hoeft absoluut geen ervaring met hardlopen te hebben.