In samenwerking met Langedijk Consult geeft Petra drie keer een verkorte versie van de Adem workshop “And Breedte” bij het Inspiratiefestival van dtevents op 28 maart 2019 van 15.00 – 18.00 bij de Patronage in Zaandam.

Tijdens dit festival kan je, op deze authentieke en industriële locatie, inspiratie opdoen voor jouw bedrijf voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, vergaderingen of zakelijke evenementen. Door middel van vernieuwende workshops en bijzondere activiteiten willen wij je op een leuke manier inspireren en meenemen in onze wereld. Het Inspiratiefestival is ook de aangewezen plek om onder het genot van lekkere versbereide hapjes en bijvoorbeeld zomerse NO-LOW cocktails, nieuwe mensen uit de regio te leren kennen. Zo creëer je wellicht nieuwe kansen/ideeën en werk je aan je netwerk.

Je kan je inschrijven voor het Inspiratiefestival via deze link: https://www.dt-events.com/inspiratiefestival. Daar staat ook het complete programma.